Şimdi Ara

Clio Grand Tour (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
395.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yitak,aracınız dizel mi benzinli mi? donanım seviyesi nedir ayrıca? (Authentique yada Dynamique) 5000 km olduğundan emin misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt RC -- 31 Mart 2010; 2:34:54 >
  • Merhaba herkese,

    Ben tedirgin bir alıcıyım galiba, bu bir kaç haftadır araştırıyorum ve halen tam net kararımı veremedim. Arabadan gerçekten anlayanlar veya aşağıda belirttiğim araçların kullanıcılarından fikir alırsam aklımda ki soru işaretlerine yönelik, bu pazartesi (5 Nisan 2010) aracı satın almaya gidicem.

    İlk önce belirtmeliyim ki, "dacia logan mcv" den yola çıkıp, "fiat fiorino"ya, ordan "peugeot partner tepee premium"a daha sonra "peugeot 207 sw trendy" ve en son olara "renault clio grand tour 1.5 dCi 70 bg & 85 bg" liğe kadar geldim. Bu her değişim/geçişle beraber, fiyat limitleri de yükselmiş oldu. Aslında bütçemiz 27,000 tl'lık bir arabaya elverişliydi. Ama, "Renault clio grand tour"un geniş bagaj hacmi ve etkileyeci dizaynı bu araştırma maratonumu noktaladı direk. Birazcık borca girer, 70 bg lik olanı alırız diyordum fakat, 70 bg olan konfor açısından ve performans açısından 85 bg'liğe itiyor beni direk. Aracı virajlı, yokuş köy yollarında da kullancağım için, tork'unun ve gücünün iyi olması lazım. Dolayısıyla 85 bg'lik bize şart görünüyor sanki, fark yaratan donanım kalitesiyle (güç, yakıt tasarrufu, koltuk kalitesi, 6 airbag, dijital klima, deri direksiyon ve vites kolu,çelik jant,sis farı,usb-audi girşleri, mp3 player,kumanda,bagaj bölmesi vs...).(Tabi, 70 bg'liğin performansını bilmediğim için bu kanıya varıyorum.) Ancak dyn. 85 bg'liğin fiyatı bize ağır geliyor baya. 70 bg lik olanında, %0 vadeli taksitlendirme de var, ama 85 bg'lik de oda yok. %0.91 faizli.:S . Bu araçları kullananların olumlu-olumsuz önerilerini almak beni çok memnun edecektir. Bu arada peugeot 207 sw trendy, 33000tl fiyatıyla, 1.6 hdi 90bg gücüyle, yüksek torkuyla daha cazip görünüyor. Ancak renault un servis ağının daha yaygın olması, clio grand tour un daha şık bir dizayna sahip oluşu vs. peugeot'u geç diyor bana. ( Peugeot 207 sw yi clio gran tour'un yerine öneren var mı? ) Önerilerinizi beklemekteyim.

    Diğer taraftan, bulut grisi, yıldız mavisi, kül beji renkleri bana hoş görünüyor. Ancak katalog renkleriyle aracın orijinal rengi arasında dağlar kadar fark var. Bu bahsettiğim renklerden herhangi birinde aracı olan, bir kaç fotosunu paylaşırsa burdan veya ismailyornuk@hotmail.com mail adresimden, çok memnun olurum.

    Teşekkürler.




  • gözümüz gönlümüz açılsın

     Clio Grand Tour



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt RC -- 3 Nisan 2010; 21:14:35 >
  • Malesef bu donanım seçeneği Türkiye'de yok.

     Clio Grand Tour
  • Malesef bu donanım seçeneği Türkiye'de yok.

     Clio Grand Tour
  • Bütün Clio Grand Tour kullanıcılarının değerli paylaşımlarını bekliyoruz.

     Clio Grand Tour
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 16DL496

    arkadaşım araban hayırlı olsun allah tabanını düz bastırsın. ilk yorumlarını yazarmısın olumlu yada olumsuz şimdiden teşekkür ederim bu arada forum çok yavaş ilerliyo GT kullanıcıları nerde osman bey bu formu açan sizsiniz sizde yoksunuz

    Pek uğrayamıyorum bu aralar. Yeni Clio Grand Tour sahiplerine de araçları hayırlı uğurlu olsun diyorum. güle güle binin.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yukarıda yazmış olduğum mesaja yönelik pek bir yanıt alamadım. Buna rağmen kararımı verip, bugün gidip "Renault Clio Grand Tour Faz 2 Diynamique 1.5 dCi 85 bg, kül beji" aldım. İleri teslim ka[simage][/simage]mpanyasından yararlanarak aldım. Mayıs'ın ilk haftalarında araç teslim edilecek. Eleştirisi olanlar varsa, yapsınlar lütfen.

    [simage][/simage]
  • Güvenlik Sistemleri

     Clio Grand Tour
  • Aracın Kasası

     Clio Grand Tour
  • önden görünüş

     Clio Grand Tour
  • mehabalar
    alimpiro öncelikle hayırlı olsun, nekadara aldığını yazabilirsen cok memnun olurum...

    ben suan 1.2 2006 clio 2 hb kullanıyorum, fransız modellerinden,

    aracı ikinci el aldım (suan 53000 km de) , bir yılda 15000 km yaptım ve sehir içinde maximum 6,5 lt, üç kere bursadan ankaraya gittim sabit 70-80 km ile gidebilsem rahatlıkla 5 lt ye düşüyor ama tabiki uzun yolda bu hızı koruyamıyorsunuz :), bunun dısında dört kişi, 30 km tamamı karla kaplı uludag yolunu zincirle ancak ikinci viteste cıkabildim (zincirle 3 e atınca arabanın her yeri titriyor :) ) yakıt tuketimi ozamn tavan yapıyor, aracım 1000 kg ve dediğim gibi 15000 km sonrasında cok rahatlıkla söyleyebilirim gayet tasarruflu, tabiki performans beklemeyeceksiniz, ve sakin kullanacaksınız, bu motordan cok memnunun, şimdi aracımı yenilemeyi düşünüyorum ve clio gt cok güzel görünüyor :)

    Not: aracım authentic versiyonu,ama ön konsol yumusak bir malzeme ile kaplı, 4 yıl sonra hala sert plastik kullanılması cok garip doğrusu






  •  Clio Grand Tour
  • Selam
    Sonunda 1.2 Dynamique Clio GT aldım. 30.000 TL , Göstergeli Park Sensörü hediye, Trafik seti, clio paspas ve Yangın Söndürme hediye.
    Özellikleri 96 Springten sonra bana mükemmel geldi. Blootooth tel. bağlantısı çok hoş. Merak edenler için, G.Antepten hemen teslim aldım.
    İkametim Malatya. Malatya'dakine göre ilgi ve ikramları çok iyi. Eski arabama Malatya'dan 250 tl fazla verdiler. 500 TL de daha fazla indirim yaptılar.
    Kasko bedavaya geldi yani:))
  • Hayırlı uğurlu olsun mesutclio. KAzasız belasız, güle güle kullan. Paylaşımlarını bekliyorum.


  •  Clio Grand Tour
  • Clio Grand Tour,u yeni alan arkadaşlar arabalarınız hayırlı olsun allah tabanınızı düz bastırsın kazasıs sürüşler


     Clio Grand Tour



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16DL496 -- 18 Nisan 2010; 16:44:47 >
  • resimlere devam



     Clio Grand Tour



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16DL496 -- 18 Nisan 2010; 16:49:58 >
  • resimlere devam



     Clio Grand Tour



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16DL496 -- 18 Nisan 2010; 16:42:15 >
  • resimlere devam



     Clio Grand Tour



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16DL496 -- 18 Nisan 2010; 16:36:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.