Şimdi Ara

Clio Grand Tour (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
395.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aracınız hayırlı olsun. güle güle kullanın. uygun bir fiyata almışsınız. kitapçığında rodajla ilgili bilgiler vardı. yanlış hatırlamıyorsam ilk 1500 kilometrede 3000 deviri aşmamaya özen gösterin diyordu. bir de size tavsiyem lastik basınçlarını kontrol ettirin.teslim ederken bakmaya gerek görmüyorlar.fabrika çıkışında lastiklerde normalden daha fazla hava oluyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: hazar_cgt

    slm. biz de fırsatlardan yararlanıp clio g.t. 1.5 dci otantik aldık. hiçbir paketi yok iyi mi ettik kötü mü bilemiyorum. birileri bi fikir verirse sevinirim. aracı henüz teslim almadık. bir de yeni sürücü oldugum için rodaj süresince neler yapmalıyım bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler. osmanuçar beye de c.t. severlere yol gösterdiği için ayrıca teşekkürler .




  • ...
    quote:

    Orjinalden alıntı: osmanuçar

    CLİO GRAND TOUR sahipleri-kullanıcıları.

    osmanuçar
    mdemir301, drdemir
    skysoblue85
    AF890
    keskineryk
    SEKOBOZ
    terry277
    karabatak38
    oktano
    kuntex
    grkz - ısp
    gowes
    sazaklı17
    hazar_cgt

  • Renault Clio Grand Tour 2009

    videosu

    http://www.youtube.com/watch?v=-bOAP7BZQCo

    su an Mayis ayi icin bile siparis almadiklarini duydum. Sanirim yeni kasanin uretimi icin hazirlik yapiyorlar. Kasa degisimi cok cabuk oldu. Ama degisen cok sey yok gibi.. Arabadan genel olarak cok memnunum. yaklasik 1600 km oldu. Kullanimi rahat, oturakli.. guven veriyor ayrica cok ekonomik. Gecen hafta ilk uzun yol tecrubemde gidis gelis ilave olarak yaklasik 20 km sehir ici kullanim 619 km lik yol yaptim (ort 80-100km/saat surat). Donuste Bolu da kara yakalandim ve yaklasik 45 dk 1-3 . viteste yavas ilerlemek zorunda kalmama ragmen toplam yakit tuketimi 26 Lt de kaldi. ki 4.2 lt/100 km ortalamaya denk geliyor... herkese emniyetli surusler..




  • osmanuçar , kardeş aracın hayırLı oLsun , güLe güLe eskit !..

    aracın dış görünüşü 206 mı ßenziyor ne ?.. ßir an pejo 206 sandım !..
  • renaultta fiyatları kaldırmıs sanırsam bu otv ve gtnin kampanyalı fiyatı bayağı bi ekonomik oldu bu 65 beygirlik gt 1.3 75 ps puntoya karşı seriliği nasıldır acaba
  • slm arkadaşlar bende 1.5dci 80bg dnmq tekno-delüxe paket bir gt sahibiyim 1 hafta oldu alalı 250 km de yanlız yakıt 7.2 gösteriyo yol bilgisyarı ama sanırım yeni olmasından düşecegini zannediyorum ve gerçekten iyi bir araç seçtiğime inanıyorum kül beji çok spor duruyor 29250 ye aldım ötv nin düştüğü ilk gün aldım
  • oncelikle hayirli olsun...

    baslarda yuksek yakit tuketimi normal. Ozellikle 1900-2000 devir civari sakin kullanimda yakit tuketiminin cok dusecegini goreceksiniz merak etmeyin. Benimki su an 1700 km olmasina ragmen son aldigim yakit ile ortalama 3.6L/100 km ye kadar dustu. Tabi ben genelde sehirdisi tanima uygun bir kullanim profili ciziyorum..

    Bu arada Cl GT icin yeni bir surus izlenimi...

    http://www.otomobil.com.tr/detay.asp?bolum=189&baslik=Sürüş izlenimi: Renault Clio Grand Tour 1.5 dCi 80 HP
  • Hayırlı olsun. güle güle binin.
    quote:

    Orjinalden alıntı: aksekili07

    slm arkadaşlar bende 1.5dci 80bg dnmq tekno-delüxe paket bir gt sahibiyim 1 hafta oldu alalı 250 km de yanlız yakıt 7.2 gösteriyo yol bilgisyarı ama sanırım yeni olmasından düşecegini zannediyorum ve gerçekten iyi bir araç seçtiğime inanıyorum kül beji çok spor duruyor 29250 ye aldım ötv nin düştüğü ilk gün aldım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: osmanuçar

    CLİO GRAND TOUR sahipleri-kullanıcıları.

    osmanuçar
    mdemir301, drdemir
    skysoblue85
    AF890
    keskineryk
    SEKOBOZ
    terry277
    karabatak38
    oktano
    kuntex
    grkz - ısp
    gowes
    sazaklı17
    hazar_cgt
    aksekili07

  • 65 Beygirlik motor ile 70 beygirlik motor arasında şöyle birtakım teknik farklar var:



    ....................... 65 bg -70 bg
    Sıkıştırma Oranı: 18.1 - 17.9
    Maksimum Tork: 160 - 160
    Maks. Tork Devri: 1900 - 1700
    Maksimum Güç : 65 - 70
    Maks. Güç Devri: 3750 - 4000


    ikisinin de tork değeri aynı 65'lik bunu 1900 Devirde verirken diğeri 1700 devirde veriyo. yalnız 70'lik bu gücünü maksimum 4000 devirde sağlarken 65'lik ise bu gücünü 3750 devirde sağlıyo. acaba kullanımda normal bi kullanıcı bu farkları yol üstünde hissedebilir mi. yoksa biraz göz boyama mı teknik olarak. stratejik mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanuçar -- 9 Nisan 2009; 1:02:50 >
  • S.a merhabalar arkadaşlar bende Yeni Clio Grand Tour Expression 1.5 dCi 85 bg almayı düşünüyorum almışken Elektrikli Açılır Tavan Navigasyon Sistemide olsun istiyorum fiyatına 33 bin dediler araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler
  • Yeni gt stede güncellenmiş bence eski gtden cok daha sık bir araba 1.2 16V kullanan varsa görüşlerini alabilir miyim ?Yani motor bu araca yetiyor mu?
  • Arkadaşlar hayret bi şey yeni grand tour da 1.2 16v 75bg den başka benzinli motor seçeneği koymamışlar
  • osmanuçar bugün tam bir yıl oldu
  • Evet. zaman hızlı geçiyor. aracı alalı 1 sene oluvermiş. şu ana kadar güzel günlerde kullandık hep. bundan sonra da öyle olsun. Herkeze kazasız belasız, iyi günlerde sürüşler diliyorum.
  • aracıma sony 424u model araba teybi taktırdım renault servisinde. USB girişi var. ve kumandası da çıktı. flash diskteki müzikleri klasörleri ile görüp kolay biçimde okuyor. 230 TL. 5 dakikada montajını yaptılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: osmanuçar

    aracıma sony 424u model araba teybi taktırdım renault servisinde. USB girişi var. ve kumandası da çıktı. flash diskteki müzikleri klasörleri ile görüp kolay biçimde okuyor. 230 TL. 5 dakikada montajını yaptılar.


    hayırlı olsun,ses kalitesi nasıl?

    fotolarını bekliyoruz
  • Arkadaşlar, Grand Tour un ön kısım yeni clio 3 ile aynı oldu, dün bir tane test arabası gördüm, yeni tasarım bence gayet hoş, Getz almasaydım almayı düşündüğüm arabalardan biriydi :)
  • Merhaba,

    ben bugün 1.2 16v için işlemleri başlattım. Benim de aklımda çok soru işareti vardı, bu ağırlığa bu motor yeter mi diye. Ancak burada okuduğum bazı yorumlar ve geçmiş 1.2 kalos deneyimim dolayısıyla grand tour'u almaya karar verdim.

    Beklentilerim çok yüksek değil. Bagajıdır ıvırıdır, zıvırıdır, köpeğimizdir, çoluk çocuk bindiğimizde ne varsa sorunsuz taşıyabilsin, yokuşu varsın klima kapalı çıksın, şehir dışında makul bir hız yapabilsin yeter diye düşündüm. umarım hayal kırıklığı yaratmaz ama yaratmayacağını tahmin ediyorum.

    Gönül isterdi daha performanslı bir motor seçeneğini ama maddi koşulları da düşünmek gerekiyor. Bence mütavazi beklentileri karşılayacaktır.

    Haftaya çarşamba ancak alabileceğiz, hemen yokuş mokuş deneyeceğim...
  • Teşekkür ederim. ses kalitesi güzel. kullanımı da rahat. ama sanki aracın üzerinde gelen hoparlörleri yetersiz gibi geldi bana. teybini değiştirdikten sonra. hangi tip hoparlör almamız lazım acaba bunları değiştirsek. bir ölçüsu falan varmı.
    quote:

    Orjinalden alıntı: serdar1646


    quote:

    Orjinalden alıntı: osmanuçar

    aracıma sony 424u model araba teybi taktırdım renault servisinde. USB girişi var. ve kumandası da çıktı. flash diskteki müzikleri klasörleri ile görüp kolay biçimde okuyor. 230 TL. 5 dakikada montajını yaptılar.


    hayırlı olsun,ses kalitesi nasıl?

    fotolarını bekliyoruz




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.