Şimdi Ara

Clio Grand Tour (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
395.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde Tarsus'a gittim.Giderken Paralı yolu kullandım dönerken normal şehirler arası yoldan döndüm 80km kadar yol yaptım ortalamam 4 lt idi.Tabiki ortalama 90 km gidip 80 km ile döndüm.



     Clio Grand Tour


     Clio Grand Tour



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntex -- 17 Şubat 2009; 21:33:09 >
  • Geçenlerde yazdığım BP de aracıma 10,3lt yakıt alıp hiç yakıt doldurmama konusunda BP kayıtlarımızda bir aksaklık görünmüyor dedi ve kıvırak bir yazı gönderdi birde kompliman yapıp güzel bir kalem ve anahtarlık koymuşlar sizin anlayacağınız kalem ve anahtarlık 30 tl ye geldi.BP yine de ilgiliydi(En azından bayiden daha çok ilgilendiler). O bayiyi 4 yılın ardından bıraktım.
  • ben de forum a yeni katıldım gran tour alalı on gün oldu daha 1,2 platin gri şu an icin arac icin yorum yapamıyacağım daha cok yeni
  • bp deki yakıt sorununu ben shel de yaşadım ancak benim kilometrede sorun olmaadı aracın şamandırasında yeni olduğu icin sorun olduğunu düşünüyorum ama bir daha olmadı bende pompacıdan çok şüpelenmiştim ama sonra düzelince pekte merak etmedim
    arac yeni ise fazla yakıp yanılt mış olabilirmi acaba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sazaklı17

    bp deki yakıt sorununu ben shel de yaşadım ancak benim kilometrede sorun olmaadı aracın şamandırasında yeni olduğu icin sorun olduğunu düşünüyorum ama bir daha olmadı bende pompacıdan çok şüpelenmiştim ama sonra düzelince pekte merak etmedim
    arac yeni ise fazla yakıp yanılt mış olabilirmi acaba



    aracınız yeni olduğundan fazla yakıyor olabilir. 3000 km den sonra yakışı normale dönmeye başlar...hayırlı olsun...resimlerinizi bekliyoruz...
  • sazaklı17, aracınız hayırlı olsun. güle güle kullanın.
  • ...
    quote:

    Orjinalden alıntı: osmanuçar

    CLİO GRAND TOUR sahipleri-kullanıcıları.

    osmanuçar
    mdemir301, drdemir
    skysoblue85
    AF890
    keskineryk
    SEKOBOZ
    terry277
    karabatak38
    oktano
    kuntex
    grkz
    gowes
    sazaklı17
  • Cenevre otomobil fuarında makyajlı CİLO ile birlikte makyajlı CLİO GRAND TOUR da tanıtılmış. Renault'nun aşağıdaki sitesinde fotoğrafları var. araç Türkiyede satışa sunulmasının ardından daha 1 yıl geçmeden makyaj gördü. sadece ön kısım değişmiş. yeni hali bir garip geldi. belki daha sonra gözümüz alışır. ama eski hali sanki daha güzeldi.

    http://www.renault.com/en/Vehicules/Pages/nouvelle-clio-estate.aspx
  • quote:

    Orjinalden alıntı: osmanuçar

    Cenevre otomobil fuarında makyajlı CİLO ile birlikte makyajlı CLİO GRAND TOUR da tanıtılmış. Renault'nun aşağıdaki sitesinde fotoğrafları var. araç Türkiyede satışa sunulmasının ardından daha 1 yıl geçmeden makyaj gördü. sadece ön kısım değişmiş. yeni hali bir garip geldi. belki daha sonra gözümüz alışır. ama eski hali sanki daha güzeldi.

    http://www.renault.com/en/Vehicules/Pages/nouvelle-clio-estate.aspx



    bence hemen piyasaya sürmezler hele türkiyeye gelmesi biraz daha uzun sürer tasarım olarak fena olmamış bi çıplak gözle görmek gerekir ama zaten bu kasa da güzeldi




  • arkadaşlar gt aksesuarları konusundabilgisi olan varmı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: osmanuçar

    Cenevre otomobil fuarında makyajlı CİLO ile birlikte makyajlı CLİO GRAND TOUR da tanıtılmış. Renault'nun aşağıdaki sitesinde fotoğrafları var. araç Türkiyede satışa sunulmasının ardından daha 1 yıl geçmeden makyaj gördü. sadece ön kısım değişmiş. yeni hali bir garip geldi. belki daha sonra gözümüz alışır. ama eski hali sanki daha güzeldi.

    http://www.renault.com/en/Vehicules/Pages/nouvelle-clio-estate.aspx



    Bence makyajli kasası daha sık görünüyor.




  • Şu an eskileri bitirmek için kampanya yaptılar en kısa sürede başlıcak makyajlılar.Ama ötv indirimi de çıktı çıkacak.

    Bu arada dizel için 85 hp dynamic yazmışlar kampanya için.G T de 85 lik dizel kullanılmaya başlandı mı??Ben makyajlı kasa da olur diye bekliyordum..

    85 lik gt dynamic 32850 indirimli 72 saat kampanyasında.www.renault.com.tr
  • stil paketli 65 beygirliği 30.000'e almıştım 1 sene önce. şimdi dediğiniz gibi elde kalan makyajsızları elden çıkarmak için bayaa indirim yapmışlar. hatta şu an stli paketli 65 beygirlik 29.841 TL bunları elden çıkarıp makyajlı versiyonu satışa sunacaklar. onun fiyatının yine yükseleceğini düşünüyorum. en çok indirimi de 80 beygirlik dinamik versiyonda yapmışlar. acaba motorları da değişir mi bu makyajlı clio'ların. otantikler 80 ya da 85 beygir olup dinamikler de 105 beygir olur mu çok merak ediyorum.
  • arkadaşlar önce grkz adıyla üyeydim birtürlü açamadım teni üyeliğimi ısp adıyla aldım galiba buranın acemisiyim .2009 clio grand tour 65 hp dci almıştım ocak ayında.
    arabayı alırken elime verdikleri katolakta baz model için 70 hp, üst versiyn için 85 hp yazıyordu.
    galiba yeni dci clio grand tourlar bu seçeneklerde çıkacaklar.
  • Renault sitesinde ÖTV indirimi sonrası fiyatları vermiş.

    Stil paketli otantik 1.5 dci 65 beygir 28.567 TL

    dinamik 1.5 dci 80 beygir 30.559 TL

    Stil paketli otantik 1.2 16v 25.267 TL

    dinamik 1.4 16v 27.909 TL


    yeni otomobil alacak olan arkadaşlar için iyi bir fırsat. ama indirim öncesi alan arkadaşlar için bir şanssızlık olarak görüyorum. geçen yıl aldığım otantik 65 beygirlik fiyatına şimdi 80 beygirlik dinamik alınıyor. dijital klima ve iç mekan plastik kalitesi, yükseklik ayarlı koltuk, tek parça yatılarabilen arka koltuklar gibi birsürü de küçük artısı var.
  • slm. biz de fırsatlardan yararlanıp clio g.t. 1.5 dci otantik aldık. hiçbir paketi yok iyi mi ettik kötü mü bilemiyorum. birileri bi fikir verirse sevinirim. aracı henüz teslim almadık. bir de yeni sürücü oldugum için rodaj süresince neler yapmalıyım bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler. osmanuçar beye de c.t. severlere yol gösterdiği için ayrıca teşekkürler .
  • hayırlı olsun stil paketi olsaydı daha iyi olurdu. ne kadara aldınız. iyi sürüşler...
  • hayırlı olsun önceleri hangi araçları kullandınız bilmiyorum ama 65 hp denilince beni kaygılandırmıştı ancak kullandıkça memnun kaldım.yakıt tüketimi ortalama 5.2 şehir içi diyebilirim bunun üzerine çıkmadı.son aldığım yakıt değerleri 896 km yol 48litre mazot yakıt dırumu böyle.ayrıca kullanımla ilgili detaylar kitapçığında yazıyor.aracı kaça aldınız ben ocak ayında 27500 TL ye almıştım paket yok tabi.1.5 dci grand clio.yanlız makjajlama yapmışlar haberiniz ola onlarda yakınlarda yollarda olacakmış.
  • teşekkür ederim . ilk aracım olacak 26.000 tl ödedik. daha önce pek araba kullanmadım :) yapmam gereken bişiler var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hazar_cgt

    teşekkür ederim . ilk aracım olacak 26.000 tl ödedik. daha önce pek araba kullanmadım :) yapmam gereken bişiler var mı?



    Bende ilk kez dizel kullanıyorum. Aşağıda vereceğim linki tıklayıp okumanızı öneririm bana faydası oldu size de olacaktır.

    http://forum.donanimhaber.com/m_22026445/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.