Şimdi Ara

Clio’dan Palio’ya geçmeye gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2005-2006 Palio active (150-170bin km arası) 1.3 multijete geçmek mantıklı mı sizce abiler? Böyle bir aksiyona gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• renodan fiata geçilirmi hiç mantıklı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence değil

• Eyvallah hocam model yükseltmeyi düşünüyorum ama clio artık kabak tadı vermeye başladı alternatif olarak palio düşünmüştüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 25 Mayıs 2018; 22:57:6 >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Honda city bakabilirsiniz

• Ferucci kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam ekledim listeme

• B sınıfında colt u tek geçerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracınızdan sıkıldıysanız ve bazı şeylerinden memnun değilseniz değiştirin derim ama palio ile değil :D
    2001 Corolla 1.4 Öneririm.
  • clio bence paliodan daha iyi, geçmeye gerek yok
  • Bana göre de palio araçların hiç bir nesli cliodan iyi değildi .

Palionun üretiminin bitmesi ve clionun 5. Neslinin gelmesi bunun kanıtı.

• Nekadar yeni araba okadar iyi araba!!! Sen bakma millete arada teknoloji farkı var zamandan dolayi,Clio evet daha iyi bir araç ama Palioda hem motor hem yeni olması nedeniyle bence Palioya zıpla!!

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum hocam hiç olmazsa motor yeni nesil bir motor clioya göre 2006 1.3 doblo var arkadaşımın babasında daha taşa her yere gidiyor daha tık demedi araba 474 binde motora anahtar vurulmadı daha

Ben clioyu alalı 6-7 ay oldu 2 bin lira masraf yaptım

• Bence Palio'ya geçmek gayet mantıklı ancak temizini bulana kadar biraz zaman geçebilir.Motoruna iyi baktırmak gerekir.Palio yerine 1.2 18 Valf Tüplü Albea düşünmez misiniz?Şehiriçinde performans anlamında bir sıkıntı çekmezsiniz devirli kullanırsanız.Hem Clio'dan sıkıldıysanız tam anlamıyla farklı bir macera olur.Ama Albea'da da taksi çıkması olma durumu var bir ihtimal.

• Temiz palio dinamik sole geçilebilir. Donanım farkıda olur. Klima, elektrikli aynalar, arka koltuk başlıkları, cd çalar teyp, 2 hava yastığı bulunuyordu.Bende 20000-24000 arası bütçeyle 206 XT aldım. Donanımı efsane. 1.4hdi kasayı çok rahat kaldırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 26 Mayıs 2018; 7:54:16 >
  • 1.3 mjet palio temizini bulmak zor olabilir ticari amaçlar için çok kullanılmış bir araçtır.bütçe ne kadar clio ile birlikte daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
  • Bütçe kaç palio değilde grandepuntoya zorlayın derim illa palio olacaksa 1.3 mjet ünite gerçekten sağlam bir ünite hatta 2004-2005 kasa punto bile bulursunuz

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında tip olarak falan bence gayet güzel bir araba fiyatına görede alınıp binilebilecek sedanlardan bence şahin doğan fiyatına nerden baksanız. Ama temizini bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor açıkcası hemen hemen hepsi taksi çıkması

• o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Bir kaç tane buldum hocam palio araçlar güzel 20-24 bin arası değişiyor fiyatları. Max bütçem 25 bin tl hocam

• Listemde var hocam 206 ama onunda temizini bulmak çok zor. Atik ve bence clioya göre daha konforlu bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Bir kaç tane buldum hocam palio araçlar güzel 20-24 bin arası değişiyor fiyatları. Max bütçem 25 bin tl hocam
    bende baktım az önce temiz bulunursa bence mantıklı olur 1.3 mjet güzel motor yakıtı düşük lpg ile uğraşmassınız.Lakin bagajı çok ufak,diz mesafesine vermişler bagaj yerine.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.