Şimdi Ara

Clio 5 in corolladan daha sessiz ve konforlu olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clio 5 in corolladan daha sessiz ve konforlu olmasi hakkında ne düşünüyorsunuz birisi b diğeri c segmenti. Boyutları bagaj hacmi bı kenara bırakırsak gerçekten öylemi dir durum ???

• Değildir.

Bir süre sonra japon arabalarını kompleks haline getiren meşhur arkadaş gelip nefret kusabilir japonlara, tam onluk konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 29 Kasım 2020; 20:27:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık hocam, dediklerinize harfiyen katılıyorum Clio 5 in corolladan daha sessiz ve konforlu olmasi  .

• Sessizlik belki de, bağımsız süspansiyonu olan bir araca karşı, arka tekerleklerde hala kampana kullanan kutu gibi araba daha konforlu olamaz.

• Şu anda corolla ile konfor anlamında çok az araç kapışır. Araç bozuk çukurlarda kaymak gibi gibi geçiyor. Sanmıyorum clio daha konforlu olsun. Corolla da micirli yolda yol sesi var eksi olarak.
  • Hangi kasa corolla dan daha sessiz. Son kasa corolla ise hiç sanmıyorum çünkü bu kasa baya iyi sessizlik olarak. Çok yüksek hızlarda bile hem stabil hem sessiz bir sürüşü var.

• 2020 model civic executive ve clio 5 touch sahibiyim , maalesef civicde yol sesi cliodan daha fazla geliyor 😂
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süspansiyon konforu civice göre nasıl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Sessizlik belki de, bağımsız süspansiyonu olan bir araca karşı, arka tekerleklerde hala kampana kullanan kutu gibi araba daha konforlu olamaz.
    Arkalar disk

Clio 5 in corolladan daha sessiz ve konforlu olmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş da icon var arkalar kampana başka arkadaşta 1.3 130 touch var ondada kampana

• netttt2627 N kullanıcısına yanıt
    Hocam lastik ve yol sesi daha az clionun. Lastikle Alakası olabilir ,17 inç var civicde ve sert yapılı turanza var . 1.0 turbo olması Clio icin avantaj , rampa çıkarken Clio vites yükseltirken , civic düşürüyor .Şanzıman zaten aynı prensip .

Ama kıyaslamak doğru değil , segment farklı , karoser tipi motor farklı .
    Konfor konusunda civicin eline segmentinde hiçbir araba su dökemez , arkalar bağımsız önler Machpherson.
  • arabaları 2 sene kullanıp atsak dediğin doğru fakat 20 yıllık corolla ve clioya bakar mısın nasıl kıyaslama yapabiliyorsunuz bırakın şu işleri bizim millette proton gen2 varsa en kral araba odur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Arkalar disk

Alıntıları Göster

Sadece 1.3 İcon da?

• Neye göre kime göre konforlu... Eziklik yapmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: fakiramaseksi

arabaları 2 sene kullanıp atsak dediğin doğru fakat 20 yıllık corolla ve clioya bakar mısın nasıl kıyaslama yapabiliyorsunuz bırakın şu işleri bizim millette proton gen2 varsa en kral araba odur zaten

Kıyaslamayı ben de doğru bulmuyorum ama bu devirde kim arabasını 20 sene kullanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Sadece 1.3 İcon da?

Alıntıları Göster

Arka disk ICON da standart donanım

Yol sesi clio da az olabilir ama konfor olarak toyota iyi olmalı son kasası arkalar bağımsızdı ,

Ama megane 4 ün kapı tokluğu malzeme plastik kalitesi corolladan üstün ,bu sınıfın lideri yol sesi dışındaki tüm konularda açık ara civic

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Arka disk ICON da standart donanım

Yol sesi clio da az olabilir ama konfor olarak toyota iyi olmalı son kasası arkalar bağımsızdı ,

Ama megane 4 ün kapı tokluğu malzeme plastik kalitesi corolladan üstün ,bu sınıfın lideri yol sesi dışındaki tüm konularda açık ara civic

Alıntıları Göster
    Focustan ustun mu Civic?

polemik icin sormuyorum yeni Civic e hic binmedim ondan sordum.

• 1.0 xtronic Clio aracım var.

Araç sessiz falan değil. Hatta çok fazla motor sesi alıyor diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Focustan ustun mu Civic?

polemik icin sormuyorum yeni Civic e hic binmedim ondan sordum.

Alıntıları Göster

Bende son kasa focus a binmedim :) , ama gördüğüm kadarıyla civic teki kalite ve modernlik hissi yok ,yani tablet koymakla bitmiyor :) ,bir önceki focus zamanına göre iyiydi ama son kasa makyajı bekliyor gibi tıpkı önceki focus gibi :) yol sesi , konfor konusunda nasıl bilemem çünkü son kasa focus bağımsız süspansüyonlu değil ama civic bağımsız.

Civic in de eksileri : yol sesi , yani hiç ses yok ne motor ne rüzgar ama yol sesi kulak tırmalıyor , ön koltuk sırtlıkları küçücük ve ince ,tavan çok basık , biraz uzunsan inip binmek sıkıntılı ,ama konsol göstergeler vites ,elegance da sunroof tan koltuk ısıtmaya geri görüş kamerasına LED farlarına kadar hepsi standart ,motor şanzıman pürüzsüz ve LPG ile dizelden ucuz :) ve bu sınfıta en geniş arka koltuk alanı.

İnsanları asıl cezbeden bence donanım zenginliği , yoksa 1.3 TCE 140hp EDC Icon Megane 4 hele de makyaj sonrası daha tercih edilir olacak , bence tabii :)

• Japonlar zaten yol gürültüleriyle ünlüdür .normal bir durum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.