|
Clio 5 in corolladan daha sessiz ve konforlu olmasi
-
-
Değildir.
Bir süre sonra japon arabalarını kompleks haline getiren meşhur arkadaş gelip nefret kusabilir japonlara, tam onluk konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 29 Kasım 2020; 20:27:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık hocam, dediklerinize harfiyen katılıyorum .
Sessizlik belki de, bağımsız süspansiyonu olan bir araca karşı, arka tekerleklerde hala kampana kullanan kutu gibi araba daha konforlu olamaz.
Şu anda corolla ile konfor anlamında çok az araç kapışır. Araç bozuk çukurlarda kaymak gibi gibi geçiyor. Sanmıyorum clio daha konforlu olsun. Corolla da micirli yolda yol sesi var eksi olarak. -
Hangi kasa corolla dan daha sessiz. Son kasa corolla ise hiç sanmıyorum çünkü bu kasa baya iyi sessizlik olarak. Çok yüksek hızlarda bile hem stabil hem sessiz bir sürüşü var.
-
2020 model civic executive ve clio 5 touch sahibiyim , maalesef civicde yol sesi cliodan daha fazla geliyor 😂 -
Süspansiyon konforu civice göre nasıl hocam -
-
Arkadaş da icon var arkalar kampana başka arkadaşta 1.3 130 touch var ondada kampana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam lastik ve yol sesi daha az clionun. Lastikle Alakası olabilir ,17 inç var civicde ve sert yapılı turanza var . 1.0 turbo olması Clio icin avantaj , rampa çıkarken Clio vites yükseltirken , civic düşürüyor .Şanzıman zaten aynı prensip .
Ama kıyaslamak doğru değil , segment farklı , karoser tipi motor farklı .
Konfor konusunda civicin eline segmentinde hiçbir araba su dökemez , arkalar bağımsız önler Machpherson. -
arabaları 2 sene kullanıp atsak dediğin doğru fakat 20 yıllık corolla ve clioya bakar mısın nasıl kıyaslama yapabiliyorsunuz bırakın şu işleri bizim millette proton gen2 varsa en kral araba odur zaten
-
-
Neye göre kime göre konforlu... Eziklik yapmayalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: fakiramaseksiarabaları 2 sene kullanıp atsak dediğin doğru fakat 20 yıllık corolla ve clioya bakar mısın nasıl kıyaslama yapabiliyorsunuz bırakın şu işleri bizim millette proton gen2 varsa en kral araba odur zaten
Kıyaslamayı ben de doğru bulmuyorum ama bu devirde kim arabasını 20 sene kullanıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazlooSadece 1.3 İcon da?
Alıntıları GösterArka disk ICON da standart donanım
Yol sesi clio da az olabilir ama konfor olarak toyota iyi olmalı son kasası arkalar bağımsızdı ,
Ama megane 4 ün kapı tokluğu malzeme plastik kalitesi corolladan üstün ,bu sınıfın lideri yol sesi dışındaki tüm konularda açık ara civic
-
Focustan ustun mu Civic?quote:
Orijinalden alıntı: alfa-xArka disk ICON da standart donanım
Yol sesi clio da az olabilir ama konfor olarak toyota iyi olmalı son kasası arkalar bağımsızdı ,
Ama megane 4 ün kapı tokluğu malzeme plastik kalitesi corolladan üstün ,bu sınıfın lideri yol sesi dışındaki tüm konularda açık ara civic
Alıntıları Göster
polemik icin sormuyorum yeni Civic e hic binmedim ondan sordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.0 xtronic Clio aracım var.
Araç sessiz falan değil. Hatta çok fazla motor sesi alıyor diyebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alisilin07
Focustan ustun mu Civic?
polemik icin sormuyorum yeni Civic e hic binmedim ondan sordum.
Alıntıları GösterBende son kasa focus a binmedim :) , ama gördüğüm kadarıyla civic teki kalite ve modernlik hissi yok ,yani tablet koymakla bitmiyor :) ,bir önceki focus zamanına göre iyiydi ama son kasa makyajı bekliyor gibi tıpkı önceki focus gibi :) yol sesi , konfor konusunda nasıl bilemem çünkü son kasa focus bağımsız süspansüyonlu değil ama civic bağımsız.
Civic in de eksileri : yol sesi , yani hiç ses yok ne motor ne rüzgar ama yol sesi kulak tırmalıyor , ön koltuk sırtlıkları küçücük ve ince ,tavan çok basık , biraz uzunsan inip binmek sıkıntılı ,ama konsol göstergeler vites ,elegance da sunroof tan koltuk ısıtmaya geri görüş kamerasına LED farlarına kadar hepsi standart ,motor şanzıman pürüzsüz ve LPG ile dizelden ucuz :) ve bu sınfıta en geniş arka koltuk alanı.
İnsanları asıl cezbeden bence donanım zenginliği , yoksa 1.3 TCE 140hp EDC Icon Megane 4 hele de makyaj sonrası daha tercih edilir olacak , bence tabii :)
-
Japonlar zaten yol gürültüleriyle ünlüdür .normal bir durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2020 model civic executive ve clio 5 touch sahibiyim , maalesef civicde yol sesi cliodan daha fazla geliyor 😂
|
lazloo demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Değildir.
Bir süre sonra japon arabalarını kompleks haline getiren meşhur arkadaş gelip nefret kusabilir japonlara, tam onluk konu |
Sessizlik belki de, bağımsız süspansiyonu olan bir araca karşı, arka tekerleklerde hala kampana kullanan kutu gibi araba daha konforlu olamaz.
|
arkası torsiyonlu b sınıfı clio eğer, arka süspansiyonu bağımsız, köfte yanaklı lastiklere sahip corolladan daha konforluysa bence toyota mühendisleri toplu olarak harkiri yapsınlar. evet corollanın yol sesi rakiplerinden fazla olabilir ama herhangi bir b sınıfından her türlü iyidir. |
Şu anda corolla ile konfor anlamında çok az araç kapışır. Araç bozuk çukurlarda kaymak gibi gibi geçiyor. Sanmıyorum clio daha konforlu olsun. Corolla da micirli yolda yol sesi var eksi olarak.
|
Şu civic bedava gelse bir gün surmem satarım
|
Arkadaş da icon var arkalar kampana başka arkadaşta 1.3 130 touch var ondada kampana
|
2019 ve sonrasi çıkan yeni kasa konfor yol tutuş yakit performans anlamında eski kasadan çok iyi çok farkli kullananlardan dinleyin c segmentte fiyat performans anlaminda kimse corollanin eline su dökemez...
Clio ne ya şaka sanirim |
Benzer içerikler
- motorda terleme neden olur
- antalya ankara yolu
- airbag açmış araba alınır mı
- ehliyette 102 kodu kaldırma
- falken ziex ze310 ecorun yorum
- citroen c4x 2024 fiyat listesi
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- lexus lbx fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X