Şimdi Ara

Clio 4'lerin boyasimi dökülüyor???Fotolar geldi. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
2
Favori
34.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaza gelip bende Eylülmüydü Ekimmiydi ne, o zaman gidip Kırmızı Clio4 alacaktım, iyiki de almamışım diyorum şimdi.

Hem ilk aracım olacağından hem de ilk araçta böyle abidik gubidik şeyler yüzünden canımın sıkılması hiç hoş olmazdı.

Astra Classic 3 aldım, mutluyum. Hem sınıf olarak bir üst sınıf hemde donanım olarak nerdeyse bire bir aynı.

36 bin tl ye Essentia + konfor paket aldım. 36650 TL ye Touch+Konfor paket satacaktı satıcı. (Verilmiş sadakam varmış )
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Müşteriyle dalga geçen bass reflex sistemi,
    Kapanmayan arka kapı
    Boya dökülmesi
    Dizel için verilen 40bin küsür para.

Eniştemin 88 toros daha sorunsuz yahu.

dün gittim daha clio4 ü incelemeye arka kapıyı bende kapatamadım ilk demekki varmış böle sıkıntı :)
  • Bende araç bulunamadığı ıcın 0.9 alıcaktım bulamadıkları ıcın zaman gectı 1.2 120 ps hakkında bılgım yoktu ne zaman geliyor bu model fiyatı ne kadar ? bılgın varmı uygunsa ona bakalım
  • yeni bir bilgi yok o motorla ilgili. kimileri 2013'ün ilk yarısında EDC otomatik şanzımanıyla birlikte clio seçeneklerine ekleneceğini söylüyordu, ancak durum öyle değil şu an için.

bazı kaynaklarda da ''2015'te avrupa'ya gelecek'' deniyor, bence doğru olan budur muhtemelen.
  • Pekı hocam bu boya olayı ıcın ne düşünüyorsun eger 1.2 120 ps olayı o sekıldeyse beklememe gerek yok bu 1 ay ıcerısınde alabılırım renk olarakta 3 renkte hoşuma gıdıyor beyaz alsam bu tur sorun yasarmıyım kırmızı yada sıyah alsam zaten metalık renk farkı verecegım
  • 2013 şubat ayında teslim edilen beyazlarda böyle bir sorun olduğunu kabul etmiş renault. Ama mart'ta böyle bir şikayet yok sanırım sorunun önüne geçildi. Bir de her arabada olan bir şey değil, 2013'te şu güne kadar 5bin araba satıldı bu sorunu yaşayan %1dir diye tahmin ediyorum.

Bence mavi de çok yakışıyor onu da düşünebilirsiniz. Hem etraf beyaz kırmızı siyah clio doldu, hiç mavi görmedim şu ana kadar. Daha özel bir renk bence etrafta olmaması nedeniyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanlara üzüldüm.
  • Beyaz dışında başka hiç bir renkde o sorun olmadı.O araçlarında hepsi şubat teslim araçlardı.Belli bir partide o sıkıntı olmuş başkada hiç duymadım zaten.

Clio forumlarında bahsi dahi geçmiyor artık o konunun.Benim araç kırmızı 30 kere yıkandı belkide boyada herhangi bir sıkıntı yok.

Kapıyı kapatamayan arkadaşlarada cidden gülüyorum 8 yaşındaki yeğenim kapatıyor benim aracımın kapısını

Abartmanın luzumu yok.Kapısı kapanmıyorsa demekki ben salağım 6 aydır kapısı kapanmayan arabaya biniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Gaza gelip bende Eylülmüydü Ekimmiydi ne, o zaman gidip Kırmızı Clio4 alacaktım, iyiki de almamışım diyorum şimdi.

Hem ilk aracım olacağından hem de ilk araçta böyle abidik gubidik şeyler yüzünden canımın sıkılması hiç hoş olmazdı.

Astra Classic 3 aldım, mutluyum. Hem sınıf olarak bir üst sınıf hemde donanım olarak nerdeyse bire bir aynı.

36 bin tl ye Essentia + konfor paket aldım. 36650 TL ye Touch+Konfor paket satacaktı satıcı. (Verilmiş sadakam varmış )

yakıt tüketimi?
  • beyaz var bende sorun yok
  • Merhaba

Büyük bir kiralama firmasından filo kiralama aracı -beyaz 1.5dci sporttour- geçen hafta aldım. Pazartesi günü yolda renault ambleminin altına doğru gelen yere serçe çarptı:(, kuş ne yazık ki alttaki ızgaralara vurmanın şiddeti ile (90km civarı) girmiş, öldü. Renault ambleminin altı hemen bıcakla çizilmiş gibi olmuş ve altındaki siyah malzeme meydana çıkmış. Buradaki konuşulanları okuyunca bugün genelinin haklı olabileceğini düşündüm.

Bir gözlem olarak bugün aracı yıkatırken fark ettim, akslar arası kalan iki hattın da boyası kabarmış gibi, bu herkeste var mı yoksa bizimkine has bir durum mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

İnsanların canını yakmaya devam ediyorlar. Nasıl olsa toplumumuz unutuyor hepsini. Artık çoğu satıcıda ticaret ahlakı kalmadı. İnsanlar yaşamları boyunca bunlara sahip olmak için çalışıyorlar ama satıcıların umurunda değil. Bizim burada satılan bir evin elektrik tesisatından su geliyor. Ne acı bir durum...

Çok ama çok haklısınız. Firmaları adam edecek olan bilinçli müşteriler. Firmaların kendiliğinden ahlaklı davranmasını beklemek hayal olur. Maalesef kalitesizlik almış başını gidiyor. İnşaat işçilikleri vs hepsi dökülüyor. Bundan 10 sene öncesinde bile durum çok farklıydı. Gittikçe kötüye gidiyor. Yazık.

• muhtemelen bir partiden çıkan beyaz opaklarda vardır sorun bi kaç ay önce tamponun kenarı soyulmuş beyaz clio 4 görmüştüm,Bu arabadaki sorunları gördükçe bizdeki bakır kahve clio 4 sw ikon 1.5 90 bg dci'yi düşünüyorum her yeni sorunda arabamızı ayrıntılı inceliyorum Allaha şükür forumlarda bahsedilen hiç bir sorun başımıza gelmedi.Bizimkinin boyasıda iyi jantları bize söylendiği gibi ışıklarda arkamdaki arabalarla çok iyi fark açıyorum gazı iki kademeli olduğundan 2.kademe yane köküne kadar basınca ivmelenmesi çok iyi.İstenildiğinde az yakıyor eco modu açıp vites atlatma işaretine uyunca 4 yaktığıda oldu,tabi insanın tın tın gitmekten canı skılıyor.Biz acıbademdeki tepretoğlundan aldık arabayı elimize 2-3 ayda geldi ama tam geldi. Ayrıca acıbadem servisi 3-4 katlı fln teknik servisi var gayet büyük yeni binası,araçlarınızı her reno yetkili servis belgesi almış yerlere götürmeyin büyük merkezi yerlere götürün gözümle gördüm ilgi alaka,araca verilen önem çok farkediyor.Sonracıma yol tutuşu bence gayet iyi espyi bi kere aracı bilerek zorladım ve kullanabildim hemen topladı kendini.Son hız olarak 195 gördük ama motor kiltli sanırım,boldudan aşa inerken araba kendini frenliyordu 196 oldumu 195 e çekiyordu.Tek sıkıntımız ön plakadan çok aşada yapmışlar bi kere plakayı dik bi otoparka inerken sürttük ve plakanın kadıköy civarlarında gece düştünü faretik bulamadık tabi sonra çareyi vidalatmakta bulduk .İşte öyle BİZ ARABAMIZDAN NE UMDUYSAK BULDUK ZAMANINDA BİR ÇOK TERCİH ARASINDAN BUNU ALDIK DÜŞÜNDÜОžÜMÜZ GİBİ HERHANGİ BİR SORUN YAŞAŞMADAN MEMNUN BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUZ. HE BİDE İST-RİZE ARASI TASARRUSSUZ KULLNIMDA 55-60 LİTRE YAKTIK HIZIMIZ 130 DAN AŞA İNMEDEN,DÖNÜŞTE TASARRUF YAPMAYA ÇALIŞTIK 45-50 LİTREYLE EVE GELDİK Bİ KAÇ GÜN YAKIN MESAFELERE GİTTİM O DERECEhttps://store.donanimhaber.com/fe/3e/0e/fe3e0e9574fedd2eb1c9706c588287c3.jpg
     Clio 4'lerin boyasimi dökülüyor???Fotolar geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: acme45

quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Müşteriyle dalga geçen bass reflex sistemi,
    Kapanmayan arka kapı
    Boya dökülmesi
    Dizel için verilen 40bin küsür para.

Eniştemin 88 toros daha sorunsuz yahu.

dün gittim daha clio4 ü incelemeye arka kapıyı bende kapatamadım ilk demekki varmış böle sıkıntı :)

yenı aracınız hayırlı olsun dıyeyım ılk once..benımde ılk aracım clıo4 oldu benzınlı kırmızı 1.2 ocak teslım 2014 4 aydır sadece ruzgar sesı harıc bır sorunum olmadı onuda yenı cozdu servıs şuanlık bır sıkıntı yok aracımı 10 gunde bır kesın yıkarım boya atması falanda olmadı..subatta lpg taktırdım 35 krş yakan arac 19 20 krş yakıyor sanırım onunda sebebı st vagonlar bıraz agır oluyor 1200 gecıyor ondan hb olsa dahada az yakardı...ben gercekden memnunum..nasip diyelım sızın nasıbınız baska arabaymıs. soylemedende gecemıycem arkadaslar L seklınde vıraja 80 90 la gırıyorum hız kesmıyorum ben saga sola yatıyorum arac yatmıyor belkı bana oyle gelıyor ama arac yere cok saglam basıyor

• Boya sorunun da honda nın eline su dökemez.fd 6 lara bir göz gezdirin genelde ön tampon ve yan aynalar dökülüyor

• bu yıl içinde satılanlarda bu sorun hala mevcut mu? yoksa clio bunu arkasında mı bıraktı?
    clio kullanıcıları başlığı tekrar yeşillendirirse benim gibi araba seciminde mulakta kalan arkadaşlar minnettar kalır.

• Yeni Auris' in beyaz renginde vernik kalkması görülüyor.
    Arabayı çok yıkamanın olumsuz yan etkisi...

• yerli araç yapacaklar, onu da böyle, hatta daha beter yapacaklar.. o olacak..

Doğan SLX bile bundan iyiydi.. en azından boyası dökülmüyordu..
  • İyi ki Clio almışım, 1,5 sene oldu, bahsedilen sorunlardan hiçbirini yaşamadım. Bilakis, beklediğimden iyi Allah'a şükür. Ne Fiesta ne Polo, performans ve tüketime yaklaşamazlar. 220nm tork, 3,6lt/100km tüketim, daha ne istiyonuz ağalar.
  • Başlığı genel hatlarıyla inceledim. Esas amacım benzer bir probleme dair yanıt aramaktı. Benim aracım Renault Clio 4 değil ama muadili olan Peugeot 208. Metalik lav kırmızısı. Kuşlar her pislediğinde hızlı müdahele etseniz dahi boyada siyah lekeler ve vernik yanmaları ile pürüzlü yüzey çok bariz belli oluyor. Boya kalitesi ve dayanıklığı SÜPER-DANDİK. Boya koruma da yaptırmadım, yaptırmamama rağmen her kuş mıçtığında bu kadar çabuk iz bırakmamalı.

Gelelim konuya, Clio 4'ün sedefli ateş kırmızısına hep imrenerek baktım. Dışarıdan çok kaliteli gibi duruyor. Başlığı okuyunca şuna kesin kanaat getirdim. Yıllar geçtikçe yerlerde sürünen işçilik ve malzeme kalitesinin bence en önemli sorumlusu DEVLETTİR. En ucuz araçta bile nerdeyse ederinin 2 katı VERGİ koyarak zaten ulaşılması artık çok güç meblağlara araç satıp varlığını ve ticaretini devam ettirmeye mecbur olan araba üreticileri MECBUREN kaliteyi düşürüp kâr marjlarını artırma veya düşürmeme yoluna gidiyorlar. Birbaşka deyişle, eski yıllardaki A kalite malzeme ile üretim yaparlarsa, araçlardan üzerinden devletin aldığı fahiş vergide fiyatın üzerine binince araç satılamayacak kadar maliyetli olacaktır. B segmenti bıttırık araçların en boşunun 60-65 bin lira bandına fırlaması gibi. Vergiyi düşür, kaliteyi artır, fiyat aynı kalsın razıyım. Ama devlet izin vermiyor.

Bizde üç kuruşluk kâr marjı için boyasından, havasından suyundan çalınan fahiş fiyatlı kalitesiz araçlara biniyoruz.

Özetle; lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Aralık 2014; 8:12:00 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.