Şimdi Ara

Clio 4'lerin boyasimi dökülüyor???Fotolar geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
273
Cevap
2
Favori
34.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clio sport tour hakkında bilgi almak için renoclubtr sayfasınında yorumları okurken böyle sorunlarin olduğu okudum varmi böyle bir sorum.

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/89464-clio-4-boya-sorunu.html

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/89498-boyasi-dokulen-clio-4-lere-bende-katildim-resimli.html

farklı bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbolat -- 25 Mart 2013; 19:02:12 >

• Bu arabayı zaten sevmiyordum iyice soğudum. Yazık alanlara
  • yazık bu arabaya verilen paraya, para kolay kazanılmıyor.
  • Arkadaşlar bilenler bilir bir haftadır yeni clio ile fiesta arasında kalmıştım clio'yu çok araştırdım 5-6 kişinin başına gelmiş ve renault araçlarının arkasında durmamış kullancı hatsı diyip başından salmış iyi ki clio'nun donanımına kanıp almadım çok can sıkıcı bir durum
  • Ne emeklerle alınteriyle alınıyor bu araçlar. Hata bile olsa araçların arkasında durmamak nedir ya
  • Konuyu okudum da deli oldum. Yetkilinin verdiği cevaba bakın: "bu paraya bu işçilik"???? Bu ne demek be terbiyesizliğe bakın. Her zaman derim yeni bir araba çıktığında birazcık beklenmeli arabanın sorunları varsa ortaya çıksın ilk serilerde sorunlar olabiliyor çünkü. Buyurun işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

Arkadaşlar bilenler bilir bir haftadır yeni clio ile fiesta arasında kalmıştım clio'yu çok araştırdım 5-6 kişinin başına gelmiş ve renault araçlarının arkasında durmamış kullancı hatsı diyip başından salmış iyi ki clio'nun donanımına kanıp almadım çok can sıkıcı bir durum

fiesta da boya dökülmesinden baya muzdaripti hocam zamanında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Captiva'ya makyaj geliyor.
    13 yıl önce açıldı
    VW GOLF 8 ANA KONU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALLAH ım daha neler görecez
  • Yuh abartiliyor dicektim de baktim cidden cogu kullanici ayni seyden sikayetci. Yaziktir ya ne emeklerle yillarca biriktirip aliyoruz araclari daha yasi dolmadan neler geliyor basina.

Aslinda 1-2 kisi tuketici mahkemesine gitse emsal olur ki birileri elbet gider biraz beklemek lazim sonuc cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

5 sene sonra diğer renault lar gibi her yeri dökelecek.. Yazık şu reno denen markaya verilen paralara

+1 milyon
  • Renault markasını oldum olası sevmem(herhangi bir sebebi yok) ama bu olaya ÇÜŞ denir.
    Bu arabalar ne zaman çıktı da boyası döküldü.
    Yazık günah bu aracı alanlara.
    Genelde az yakar, parça ucuz diye alır insanlar ama yemişim ekonomik oluşunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: husam74

5 sene sonra diğer renault lar gibi her yeri dökelecek.. Yazık şu reno denen markaya verilen paralara

+1 milyon

+1 milyona, +1 milyonda benden...
  • enteresan,tazyikli su ile soyuldu diyor kullanıcılardan biri.
  • Lafa bak tazyikli suyu eline tutsan elin de soyulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reno'nun boyaları da honda'nın boyaları gibi su bazlı mı acaba
  • araba yıkatma masrafı çıkmaz işte

en çok satanlar listesinde önlerde bir de, yazıktır.
  • Müşteriyle dalga geçen bass reflex sistemi,
    Kapanmayan arka kapı
    Boya dökülmesi
    Dizel için verilen 40bin küsür para.

Eniştemin 88 toros daha sorunsuz yahu.
  • 7 yaşındaki 130 bine gelmiş üstelik siyah renk puntomu 3 günde bir yıkatıyorum. Hiçbiryerinde boya atması yok..Böyle saçma iş olmaz
  • Konuya tekrar bakinca aklima boyasi dokulen iphone5 geldi. Satildi mi? Satilmak ne kelime magzalar yagmalandi, kuyruklar olusturuldu :)

O yuzden cok gormedim. Bu olaylardan sonra da clio alacaklara cok gormem.

Evet bende iphone 5 kullaniyorum. Envayi cesit kilifla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi linkteki resimleri ve video yu koyarsa iyi olur tşkrler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.