Şimdi Ara

clio 4 ağır bakım fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce clio 4 için ağır bakım fiyatı 2200 try fiyat aldım.Aracım 88.000 kmde.Arabayı satmayı düşünüyorum 40.000 km ye kadar yetkili bakımlı 60.000 kmde bakımını ben sanayide yaptırdım.Alacak kişinin içi rahat etsin diye yetkili servis kaydı olsun dedim.Fiyat çok mu az mı karar veremedim.

• ağır bakımdan kastınıza göre değişir. örneğin triger + devirdaim + kayışlar vb diye liste gidiyorsa fiyat normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

ağır bakımdan kastınıza göre değişir. örneğin triger + devirdaim + kayışlar vb diye liste gidiyorsa fiyat normal.
    kayışlar giriyor evet.Devir daim pompasını duruma göre onay alarak değiştirecekler.
    rot balans ayarı yok.Sanayide yaptırsam ne kadara patlar acaba fiyat farkı fazlamıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

kayışlar giriyor evet.Devir daim pompasını duruma göre onay alarak değiştirecekler.
    rot balans ayarı yok.Sanayide yaptırsam ne kadara patlar acaba fiyat farkı fazlamıdır.

Alıntıları Göster
    özelde kayışlar + devirdaim + triger bakımı sanayide 1100-1300 civarı olur. rot balans çok tutacak işlem değil 50 liraya yapıyorlar. 2200'den biraz daha indirim koparabilirseniz yetkili serviste yaptırın triger işçiliği önemlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 8 Haziran 2020; 14:36:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.