Şimdi Ara

Clio 4,A Serisi,Yaris Hybrid,208,DS4,DS5,1.0 Ecoboost,vs. - Güncel İncelemeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Focus :

Sanırım günün en büyük hayal kırıklığı desem yanlış olmaz.Ya bizim bu arabadan beklentilerimiz büyüktü ya da bu araç cidden olmamış...Kesinlikle bir astra veya golfün gerisinde... Focus II,Astra H,Golf 5 karşılaştırması yap deseniz akla kara seçilesiyken,şu an focus seçeneği dışarıda kalmış bize göre.Hele o fiyatı hakikaten hak etmiyor...Öyle keskin çizgiler kullanalım,hadi marjinal olalım işi pek yememiş.Ergonomi iyi değil kesinlikle,powershiftin vites topuzu Aston Martin Zagato ile yarışır.Bir de ne enteresandır bayideki 4 focusun dördünde de sıfır araç kokusu değilde gübremsi bir koku vardı .Hızlıca bayiiden uzaklaştık...

+6

Diyoruz ama dinletemiyoruz.

Golf 1, Astra J 2, Focus III 3 :)

Focus'ta bir şeyler eksik ve uyduruk ama ne ?

• Teşekkürler gerçekten güzel bir inceleme olmuş ancak iş benzinli almaya gelince Jazz da devreye giriyor. Kia Rio bence de hoş bir araç olmuş.
  • Güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık teşekkürler.
  • Eline sağlık hocam güzel bir inceleme olmuş.
  • Forumda o kadar kolay okumam uzun mesajları ama açık,net ve gerçekten tarafsız bi inceleme olmuş.emeğinize sağlık . Bidahakine Caravelle,Yeni Viano yu bekleriz
  • Başlıkta 17 araç dediğinizde biraz gözüm korkmuştu, ancak tek solukta okudum. Emeğinize sağlık.
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • Valla benimde gözüm korktu 17 araç diyince ama konuyu görünce ultra yüzeysel süper hızlı bir test olduğunu düşündüm.Elbette çoğu doğru ama test sürüşü veya uzun yol testi daha detaylı sonuçlar verir.Sonuçta bayide durduğu yerde pek fazla bozulma olmuyor.
  • Teşekkürler.Güzel inceleme olmuş.
  • Teşekkürler, güzel inceleme
    Aveo' da görebildiğiniz tek plastik aksam kusuru kontak mı başka detaylar var mı?
  • Güzel ve net bir inceleme olmuş teşekkürler hocam.
    Keşke biraz daha fotoğraf çeksemişsiniz.
  • yakışıırr
  • Elinize sağlık
  • Bu araçlar içerisinde -nedense- özellikle Kia Rio'yu çok beğeniyorum.Hiç gidip incelemedim yada yakından görmedim ancak yaptığın yorumlara bakılırsa yakından incelenmesi gereken bir araç.

Teşekkürler arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Teşekkürler, güzel inceleme
    Aveo' da görebildiğiniz tek plastik aksam kusuru kontak mı başka detaylar var mı?

kusur diyebileceğimiz bir tek o vardı,ancak plastik kalitesi de pek iyi gelmedi bizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Valla benimde gözüm korktu 17 araç diyince ama konuyu görünce ultra yüzeysel süper hızlı bir test olduğunu düşündüm.Elbette çoğu doğru ama test sürüşü veya uzun yol testi daha detaylı sonuçlar verir.Sonuçta bayide durduğu yerde pek fazla bozulma olmuyor.

siz de haklısınız ancak 17 aracın test sürüşü epey bir zaman alırdı sanırım

bizimkiler daha çok izlenimler ve tespitler

• Elinize sağlık güzel inceleme olmuş.

Ford daki o koku benimde her seferinde burnuma geliyordu, sıfır arabada böyle koku olmamalı aceba sorun bendemi diyordum; ama değilmiş.

Bunlar döşemenin içine ne dolduruyorlar aceba
  • İncelemeler için teşekkürler. Focus için cidden eski kasasından ve bilimum sınıfındaki araçlardan geride olduğu konusunda samimi miydiniz? Ben çok detaylı incelemedim sadece içine bindim ama bana malzeme kalitesi, tasarımı vs. fena gelmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

İncelemeler için teşekkürler. Focus için cidden eski kasasından ve bilimum sınıfındaki araçlardan geride olduğu konusunda samimi miydiniz? Ben çok detaylı incelemedim sadece içine bindim ama bana malzeme kalitesi, tasarımı vs. fena gelmemişti.

diğer tüm araçlar kadar samimiydim.

tasarım göreceli bir konu...
    malzeme kalitesi olarak da tek ileri giden nokta göğüste kullanılan yumuşak plastik,
    onun dışında bir pozitiflik göremedim malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Teşekkürler, güzel inceleme

kusur diyebileceğimiz bir tek o vardı,ancak plastik kalitesi de pek iyi gelmedi bizlere

Aveo için fiyat/performans arabası diyorlar. Bir defa alıp 10 yıl kullanmak mümkün mü?
    Firması 6 yıl kaporta garantisi veriyor çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.