Şimdi Ara

Clio 4,A Serisi,Yaris Hybrid,208,DS4,DS5,1.0 Ecoboost,vs. - Güncel İncelemeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen Veysel hocam.

Emeğine sağlık bu arada.
    Güzel incelemeler.

Megane testi benimde gündemimde. + olarka C4 test sürüşü bende yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben konuyu daha yeni gördüm. İncelemeler biraz kısa olmuş ama bu kadar çok inceleme için normal diyeibliriz. B sınıfı yeni kasalar çıktıkça ve yine c sınıfı kasalar çıktıkça makyaj yedikçe güncellenecek şekilde detaylı bir inceleme kıyaslama güzel olabilir.

Zaten 208,DS4,DS5,Focus 1.0 ecoboost yeterince güncel değil midirTabiki yeni araçlar geldikçe henişletmeye çalışıacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

çok faydalı olmuş teşekkürler
    yeni araç incelemeleri de bekliyoruz ama

Yeni güncellendi konu zaten,6 aracın test sürüşü eklendi,3 aracın daha bayai izlenimi eklenecek

@ozden05 teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

nissan juke incelemesi de bekliyoruz :)

yaparız

Bu şekilde özellikle istediğiniz veya test ettiğimiz incelediğimiz araçlara dair sorularınız varsa sorun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Aynen Veysel hocam.

Emeğine sağlık bu arada.
    Güzel incelemeler.

Megane testi benimde gündemimde. + olarka C4 test sürüşü bende yapacağım.

Megane testini Gt-line ile yapmanı öneririm,araçtaki değişimler oldukça hoş,

C4 ise otomatik olacaksa ve yarı otomatik kullanmadıysan allah sabır versin
  • Güncel ve ekleniyor...
  • Konuyu yeni gördüm ve bu kadar az ilgi görmesine şaşırdım. Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

[size=4]Opel

Meriva :

Öncelikle aracın ters açılan kapıları çok başarılı,neredeyse 90 dereceye kadar açılarak iniş binişleri oldukça kolaylaştırmışlar.İç hacim bir aile aracında olması gerektiği gibi geniş.Araçta mini cooper countymen dekine benzer bir raylı sistem kullanılmış.Bu raylar önde vitesten sonra başlayıp şaft tüneline kadar devam ediyor;yani arka koltukları bölmesi gibi bir durum söz konusu değil.Eşya gözlerinin sayısı ise hatrı sayılır derecede çok.İç ve dış tasarım genel olarak başarılı.Açıkcası aile aracı düşünen birine gönül rahatlığı ile önerebiliriz.Olumsuz olduğunu düşündüğümüz bir şeye rastlamadık.

Clio 4,A Serisi,Yaris Hybrid,208,DS4,DS5,1.0 Ecoboost,vs. - Güncel İncelemeler

Astra :

Bu opel hakikaten sopalık;bu güzelim aracı yurdum insanına hitap etmeyen dizel motor ve başarısız active select şanzımanlarıyla cidden "Allah sizi bildiği gibi yapsın" diyesi geliyor insanın.Benzinli araç düşünenler en fazla golf ile astra arasında kalabilir diye düşünüyorum.Özellikle cosmo donanımlı versiyonu ile dönüp baktırtacak cinsten güzelliğe kavuşuyor bu araç ancak dizel sever insanıma göre değil,hele dizel otomatik severe göre gidin direk golf alın denmek isteniyor.Aracın motoruna şanzımanına girmezsek bence bu sınıfın en iyi aracı. 1.4 T motor ise en alınası hali bence;ki bu motorun ne kadar iyi olduğunu doğan ve muharremden biliyoruz...Opel'in yapılması gerekenler listesinde bizce olması gerekeler:

1.fazla kilolardan kurtulmak
    2.1.6 cdti geliştirmek
    3.ya çift kavrama (yapamıyorsan) ya da bmw deki gibi 8 ileri otomatik

Zafira :

Gelmiş geçmiş en şık tasarımlı aile aracı diyebiliriz sanırım,gerçekten göz alıcı ve beyaz renk de oldukça yakışmış.Aynalardaki zorlarsak ying yang a bile benzetebileceğimiz tasarım detayı epey hoşumuza gitti.İç hacim oldukça iyi,panaromik ön cam inanılmaz ferah gösteriyor aracı,arkadaki panaromik cam tavan ise muazzam.Araçta hiç bir görüş problemi yok,ergonomi güzel,arka kapılarla koltuklar arasına yerleştirilmiş havalandırma ızgaraları hoş bir detay.Kısaca bu araç "ben oldum" diyor!Ancak torpido gözündeki işçilik hatası gözümüze takılan tek olumsuz yan olarak notlarımız arasında yer aldı.Birde bahsetmeden edemeyeceğim 3. koltuk sırası biraz abesle iştigal gibi geldi bize.Çünkü 3. sıra bir yetişkini seyahat ettirecek genişliğe sahip değil ancak 5 çocuklu ailelere derman olabilir sanırım :)

P.s. Böyle dediğimi yinede bakmayın (tamam farklı sınıflar olsada) cr-z ye göre arka koltuklar s class gibi kalır

panaromik ön cam gizlenebiliyor

panaromik ön cam açıkken

3. koltuk sırası bagaj hacminden de çalıyor

cam tavan manzarası

Gerçekten orta sınıfın en klas markası. Firmanın şuan içerisinde bulunduğu içleracısı durumda ölüsü bile şuan piyasayı darmaduman ediyor.

Şıklığı ve zerafeti ile çekemeyenleri hasetinden geberten bir marka gerçekten.

Mükemmel bir inceleme olmuş ellerine sağlık Veyselciğim.

• Emeğinize sağlık, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Konuyu yeni gördüm ve bu kadar az ilgi görmesine şaşırdım. Elinize sağlık.

Teşekkür ederim Utku,o kısmı beni de şaşırtsa da yazmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Gerçekten orta sınıfın en klas markası. Firmanın şuan içerisinde bulunduğu içleracısı durumda ölüsü bile şuan piyasayı darmaduman ediyor.

Şıklığı ve zerafeti ile çekemeyenleri hasetinden geberten bir marka gerçekten.

Mükemmel bir inceleme olmuş ellerine sağlık Veyselciğim.

Teşekkür ederim Abi,

Opel ile olan ilişkim,ben gözlerimi açtığımdan beri ortaokula kadar birlikte büyüdüğüm Opel Kadett ile başlamıştıBüyüdükçe öğrendiğim Calibra ile arttı

Opel'e sempati duyarım bu yüzden,şu sıralar çok şık çizgilere imza atıyorlar ancak şu aktarma olayını bir halletseler,biraz araçları hafifletseler olacak bu iş.

Aksi takdirde sağdan soldan laflarla ve bilhassa Türkiyedeki servislerin kalitesizliğinden Opel'in yüzü gülmüyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.