Şimdi Ara

Clio 4,A Serisi,Yaris Hybrid,208,DS4,DS5,1.0 Ecoboost,vs. - Güncel İncelemeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık. Güzel bir inceleme olmuş teşekkürler. Cruze dizel arzulamaktaydım henüz bakmaya gitmedim. Aklıma yazdım birşeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Teşekkürler, güzel inceleme
    Aveo' da görebildiğiniz tek plastik aksam kusuru kontak mı başka detaylar var mı?

kusur diyebileceğimiz bir tek o vardı,ancak plastik kalitesi de pek iyi gelmedi bizlere

Aveo için fiyat/performans arabası diyorlar. Bir defa alıp 10 yıl kullanmak mümkün mü?
    Firması 6 yıl kaporta garantisi veriyor çünkü.

araçların endüstriyel ömrü genel olarak 10 sene düşünüyor ve üretim bantları,kullanılan malzemeler ona göre belirleniyor diye biliyorum.örneğin 10 sene sonra airbaglerin kimyasalları bozuma uğruyor diye duymuştum.

bu bahsettiğim 10 sene sonra dağılacak demek de değil tabiki.eminim ki düzgün bir kullanım ile daha uzun seneler de binilir;bahsedilen 10 sene sorunsuz kısmı olsa gerek.

tabii bunlar tüm araçlar için geçerli,eminim ki aveo da bu ömre sahiptir.

• Elinize sağlık güzel inceleme olmuş.
  • Cok tuhaf bir inceleme derlemesi olmuş ama keyifli

Ya bu forumda benden başka opel modellerinin iç mekanlarının kopyala yapıştır olduğunu ve bunun iyice abartıldıgini düşünen yok mu..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aveo' da görebildiğiniz tek plastik aksam kusuru kontak mı başka detaylar var mı?

kusur diyebileceğimiz bir tek o vardı,ancak plastik kalitesi de pek iyi gelmedi bizlere

Aveo için fiyat/performans arabası diyorlar. Bir defa alıp 10 yıl kullanmak mümkün mü?

araçların endüstriyel ömrü genel olarak 10 sene düşünüyor ve üretim bantları,kullanılan malzemeler ona göre belirleniyor diye biliyorum.örneğin 10 sene sonra airbaglerin kimyasalları bozuma uğruyor diye duymuştum.

bu bahsettiğim 10 sene sonra dağılacak demek de değil tabiki.eminim ki düzgün bir kullanım ile daha uzun seneler de binilir;bahsedilen 10 sene sorunsuz kısmı olsa gerek.

Alacağım araç garaj arabası olacak, çok az kilometre yapacak. Sanırım bu durumda herhangi bir marka bile 10 yıl dayanır?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alacağım araç garaj arabası olacak, çok az kilometre yapacak. Sanırım bu durumda herhangi bir marka bile 10 yıl dayanır?

bence dayanır.aveo için düşünüyorsanız;arkadaşımın 2004 model 1.4 otomatik kalos'u saat gibi çalışıyor halabiraz fazla yakıyor sadece(10 lt kadar)

ek bilgi:100.000km'yi geçmiş garaj arabasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 23 Şubat 2012; 22:24:59 >

• Eline sağlık hocam, gayet içten ve güzel bir inceleme olmuş.

Açıkçası Zafira çok mükemmel bir araba.

Ama bir o kadarda pahalı.
  • Test sürüşü izlenimleri ve yeni araç seçenekleri ile karşınızda olacağız

Test sürüşleri:
    Peugeot 208
    Citroen DS4
    Citroen DS5
    Bmw 116i
    Focus 1.0 Ecoboost

Bayi izlenimleri:
    Opel Mokka
    Opel Astra Sedan
    Focus B-Max

Şimdilik hatırladıklarımBu sefer malesef fotoğraf yok,ancak test sürüşü gerçekleştirdiğimiz araçlar olduğu için telafi edebiliriz sanıyorum.

Görüşmek üzere

• Ahh ahh..

Şu hırsız devlet olmasaydı bugün altımda Camaro olacaktı.

Ahh ki ne ahh...
  • Ben bu konuyu görmemişim.

Forumdaşların yaptığı araç incelemelerini okumak güzel oluyormuş yav.

Çook teşekkürler arkadaşlar... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Ben bu konuyu görmemişim.

Forumdaşların yaptığı araç incelemelerini okumak güzel oluyormuş yav.

Çook teşekkürler arkadaşlar... :)

Bir şey değil Abi,bizde epey keyif duyduk.

Bu arada seni görnce aklıma geldi test sürüşü yaptığım araçlar arasında GT line Dci+EDC megane 3 te vardı

• Güzel konu, elinize sağlık
  • Bende bir seri yapmak istiyorum ama insan Foruma konu açmaya çekiniyor.

İbiza-Punto-İ20-Blue-Linea-Corsa-Fiesta gibi B sınıfı serisi yapmaya niyetim var açıkçası.

Ancak ve ancak, hakarete uğramamak, emeğimin çöpe gitmemesi için yapmıyorum.
  • takip... incelemeler güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Bende bir seri yapmak istiyorum ama insan Foruma konu açmaya çekiniyor.

İbiza-Punto-İ20-Blue-Linea-Corsa-Fiesta gibi B sınıfı serisi yapmaya niyetim var açıkçası.

Ancak ve ancak, hakarete uğramamak, emeğimin çöpe gitmemesi için yapmıyorum.

Abi sen bilirsin tabi,malesef emeğimin karşılığının geldiğini bende pek hissetmiyorum.

Baksana 1800 kişi bakmış bi 40 kişi eyvallah demiş.

Demeyen demesin kimseye zorla dedirtmiyorum zaten ancak burada sevdiğim abilerim,arkadaşlarım var.

Onlara faydam dokunur belki diye gözlemlerimizi kendi üslübümla paylaşıyorum işte.

Hakaret boyutuna varacak şeylere karşıyız zaten,kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok.
  • Başkan estirmissin ya

eline sağlık
  • Ben konuyu daha yeni gördüm. İncelemeler biraz kısa olmuş ama bu kadar çok inceleme için normal diyeibliriz. B sınıfı yeni kasalar çıktıkça ve yine c sınıfı kasalar çıktıkça makyaj yedikçe güncellenecek şekilde detaylı bir inceleme kıyaslama güzel olabilir.
  • teşekkürler güzel konu olmuş.
  • çok faydalı olmuş teşekkürler
    yeni araç incelemeleri de bekliyoruz ama
  • nissan juke incelemesi de bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.