Şimdi Ara

clio 3 KASET ÇALARDAN orj.. CD ÇALARA**TAVSİYELERİNİZ...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımda takılı clio 3 orjinal kaset çaları çıkarıp orjinal clio 3 cd çaları takmayı düşünüyorum

kaset çaları epeydir mp3 çalar ve kaset aparatıyla kullanıyordum kendimce güzel bir ses alıyordum ve büyük kolaylık sağlıyordu ancak ortalıktaki kablolar vs hoşuma gitmemeye başladı..

SİZCE KASET ÇALARI ÇIKARTIP 100 TL FARK VERİP ORJİNAL CD ÇALARI TAKMAYA DEĞER Mİ..(özellikle orjinali istiyorum görüntü bozulmasın diye) kullananlar yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum....

• track okuyan cd çalarla hiç uğraşma git al bir tane dvd çalarlı tak kullan..
  • öyle ama ben orjinal görüntüsü bozulmasın ve direksiyon kumanda ile radyo ekranı iptal olmasın istiyorum
  • ...
  • saygı duyarım tabi ama track cd en fazla 14 15 şarkı alır bir sürü cd lerle mi uğraşacaksın bendede kaset çalar vardı aldım bir dvd şimdi keyfime bakıyorum çokta güzel oluyor hiç öyle düşünme orjinalliğini bozcam fln diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

saygı duyarım tabi ama track cd en fazla 14 15 şarkı alır bir sürü cd lerle mi uğraşacaksın bendede kaset çalar vardı aldım bir dvd şimdi keyfime bakıyorum çokta güzel oluyor hiç öyle düşünme orjinalliğini bozcam fln diye..

peki ses kalitesi olarak mp3+kaset aparatı ile cd arasında çok bariz fark alır mıyım acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

saygı duyarım tabi ama track cd en fazla 14 15 şarkı alır bir sürü cd lerle mi uğraşacaksın bendede kaset çalar vardı aldım bir dvd şimdi keyfime bakıyorum çokta güzel oluyor hiç öyle düşünme orjinalliğini bozcam fln diye..

peki ses kalitesi olarak mp3+kaset aparatı ile cd arasında çok bariz fark alır mıyım acaba..

kesinlikle çok fark var trackle mp3 arasında çok fark yok ama kaset aparatı ile çok fark var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arabaya müzik cd si hazırlamak!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.