Şimdi Ara

Clio 2 yada 3 mü yoksa Pejo 307 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaşlar . Yaklaşık 17000 TL civarı bütcem var.

HB Clio 2 yada 3 ile pejo 307 arasında kaldım işin içinden çıkamaz oldum. Bu fiyata 2 araç da var. Hem aileye gidecek geniş hem donanımlı hemde satarken kolay satılcak parçası ucuz olan sizce hangisini almalıyım ?

• kımsenın bu konuda bi fıkrı yok mu ya :)
  • ben clio derim.
  • Bir 307 kullanıcısı olarak kesinlikle alma diyorum arkadasım. Clio nasıldır bi bilgim yok ama 307 cok arıza cıkaran bi arac ki senin alıcan araba yaklasık 10 yasında felan olur. Yedek parcası felan da pahalı bence clio ya bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdngr

Bir 307 kullanıcısı olarak kesinlikle alma diyorum arkadasım. Clio nasıldır bi bilgim yok ama 307 cok arıza cıkaran bi arac ki senin alıcan araba yaklasık 10 yasında felan olur. Yedek parcası felan da pahalı bence clio ya bak...

aslında clioda peugeot 307de üstünde düşünülmesi geren araçlar.clioyu hiç kullanmadım fakat peugeot 307 hakkında söyle diyebilirim.görünüşü şık içi ferah, son aracımı almadan önce bana önerilen araclardan bi tanesiydi 307 üstünde baya durdum daha sonra arkadas cevreme ve forumdaki konulara baktıkdan sonra fazla arıza çıkarıyor kelimesinin yaygın olduğunu görünce vazgeçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pauleta34

quote:

Orijinalden alıntı: Fdngr

Bir 307 kullanıcısı olarak kesinlikle alma diyorum arkadasım. Clio nasıldır bi bilgim yok ama 307 cok arıza cıkaran bi arac ki senin alıcan araba yaklasık 10 yasında felan olur. Yedek parcası felan da pahalı bence clio ya bak...

aslında clioda peugeot 307de üstünde düşünülmesi geren araçlar.clioyu hiç kullanmadım fakat peugeot 307 hakkında söyle diyebilirim.görünüşü şık içi ferah, son aracımı almadan önce bana önerilen araclardan bi tanesiydi 307 üstünde baya durdum daha sonra arkadas cevreme ve forumdaki konulara baktıkdan sonra fazla arıza çıkarıyor kelimesinin yaygın olduğunu görünce vazgeçmiştim.

Aynen dediğin gibi hocam. İç donanım ve görünüş olarak belki o paraya daha iyisini bulamayabilir, ama sorunsuz ben arabaya binmek istiyorum derse clio daha dogru bi tercih olur.

• 307 kullanıyorum bana birkaç küçük arıza dışında hiç sıkıntı yaşatmadı.Fakat bu kadar insan arızalı diyorsa illaki vardır bişeyler.Ama ben kullanım tarzıyla ilgili oldugunu düsünüyorum.
    Bütcene göre temiz 307 bulman biraz zor gibi o yüzden clio diyorum
  • clio 3 kullanıcısıyım gayet rahat geniş bir araç... c sınıfı kadar amortisörleri yumuşak olmasada uzun yolda yormuyor ve içi gayet ferah... bu sınıfta 5 kişi binilebilecek ender arabalardandır bazılarına sığamıyosun bile...

renault un en sorunsuz araçlarından biridir... dizelini tavsiye ederim...
  • Olay sadece marka olayı değil, alacağınız aracın yaşı çok önemli. Pejo alırsanız aracın yaşı baya yüksek olacaktır tabii muhtemelen km'de. Bu durumda ayrıntılı bir ekspertiz çıkartırmadan almak büyük bir hata olabilir.

CLio 2 yine eski bir model ama donanım vs. çok fazla olmadığı için sorun çıkarma ihtimali daha düşük ne de olsa olmayan şey bozulmaz

Clio 3 nispeten yeni bir model. Önceki sahibi eşşeğe biner gibi binmemişse büyük bir sorun çıkarma ihtimali oldukça düşüktür. 1 seneye yakın 1.2 motorlu olanını kullandım düşündüğün motor bu ise doğal olarak performans beklememelisin çok eşek ölüsü gibide değildir. Güvenlik olarak fena değildir ben kendisini pert ettim çok şükür burnum bile kanamadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.