Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
195.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mertpalamert kullanıcısına yanıt
    Bi ara Youtube'a motorun rölantide çalışmasını yükler misin? Benim aracın arasında fark var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parsotoyedek . com/ RENAULT YEDEK PARÇA TOPTANCISI alışveriş yapan var mı bu siteden fiyatlar baya uygun geldide
  • 98 clio aracın tüpte hiç sikintisiz çalışıyor fakat benzinde araç yigiliyor dip gaz veriyorum araç gitmiyor ayağımı pedaldan çektikçe araç devir almaya başlıyor enjektör boğaz kelebeği basınç sensoru bujiler değişti yakıt pompası kontrol edildi ama çözüm yok başına aynı olay gelen varsa çözümünü paylaşır da sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracıma yakın zamanda tüp taktırmayı düşünüyorum bütçem kısıtlı f/p olarak ne önerirsiniz?
  • degisik kullanıcısına yanıt
    Bende aldesa marka lpg kiti takılı, şimdilik memnunum. Haziran'da 600tl ye taktırmıştım. Ort 9 lt yakıyor.
    Benden tavsiye lpg taktırırsan benzin pompası rolesi taktır. Benim ki geçen günlerde bozuldu. Neden bozuldu bilmiyorum ama role olmadığı içinde diyen var, yarım depodan az benzin kaldığı için diyende var, belkide vadesi doldu. Öyle bi yapısı varki boruları çıkmayacak şekilde takmışlar, ve hemen kırılıyor. Bundan dolayı komple şamandıra set olarak almak durumundayım. Sıfırına 450 tl fiyat çekiyorlar, çıkmasınıda bulamıyorum. Role taktırırsan 80-100 tl ye takıyorlar, için rahat etmiş olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 1998 model clio 1.4 rt aldım ancak aracımda bir kaç gündür sıkıntı var araç soğukken marş bastığım zaman sorun yok tek marşta hemen çalışıyo ancak araç ısındıktan sonra stop edip tekrar çalıştırdığımda tık diye ses geliyor marş basmıyor bir iki defa denediğimde araç marş alıcakmış gibi oluyo ancak akü zayıfmış gibi ses geliyor ve çalışmıyor daha bugun marş kömürleri ve kollektörünü değiştirdim araç çalıştı ama ısınınca yine aynı sorun oluştu sizce neden yapabilir bunu böyle bir sorunla karşılaşan oldumu yardımlarınızı bekliyorum
  • fozannakis005334 F kullanıcısına yanıt
    Akü kutup başları gevşiyor olabilir. Senin aracın daki gibi olayı sadece kutup başı gevşediğinde oldu, tık deyip almıyordu. Kutup başlarını oynatınca düzeliyordu.
    Belki de aküyü zayıflatan bi kaçakta olabilir. Normalde akü soğuk havalarda ilk çalıştırda biraz nazlanır gibi olur, bi miktar yol alındıktan sonra kontak kapatıp çalıştırınca iyi bi şekilde çalışır.
    Aküyü ölçüm yaptırın belkide zayıflamaya başlamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio 1 lerde otomatik nasıldır bilgisi olanlar yardım lütfen
  • Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    kasto_37 cevabın için teşekkürler ancak benim aracım sıcakken çalışmıyor akü yeni kutup başlarını kontroıl ettim ancak yok yinede çalışmıyor resmen kafayı yemek üzereyim..
  • okyonusda O kullanıcısına yanıt
    Otomatik derken mars otomatigimi bahsettigin sorunun nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otamatik vitesden bahsediyor soruyor herhalde..
  • fozannakis005334 F kullanıcısına yanıt
    Benim arabamda aynı sorun başıma geldi. Soğukken sorun yoktu araba normal çalışılıyor ,ısınınca yolda stop ediyordu. Butun soğutma sistemini elden geçti müşürler dahil.yolda tekrar stop etti. Tanıdık servise gıttik yolda iki sefer daha stop etti motoru soğuta soğuta gitdik . enjektör değişti sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcakmak75 -- 8 Nisan 2016; 19:03:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik vites ise sorduğun aslında ben biraz araştırdım ilk başta otomatik alayım dedim İstanbul gibi bir yerde 24 saat trafik olunca neredeyse otomatik vites şart oluyor ama bu işten anlayan dostlarım beni vaz geçirdi ikinci el araçlarda otomatik vitesler gerçekten anlamadığın yada bilmediğin birinden alınıyosa sorun olabilir ki otomatik şanzuman manuele göre iki kat masraflıdır dediler tanıdığın bildiğin bir araçsa sorun yok yada araç d konumunda iken rampa aşağı geri kaydırma yapmıyosa vites aralıkları sağlıklı geçiyosa sorunsuz diye duydum arkadaşım... ama yinede manuel vites kraldır ya :)
  • Herkese selam arkadaşlar Satmış olduğum aracımın jant kapakları ve kapı çıtaları mevcuttur. Fiyat Konusunda Pek bilgim yok ancak çıtaların ve jant kapaklarının tanesini 15 tl olarak verebilirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

  • Merhabalar bugün Atiker marka lpg dönüşümü yaptırdım siz şehir içi/şehir dışı 100km de kaç litre yakıt kullanıyorsunuz forumda şehir içi 13 litrelerden bahsediliyor bu doğru mudur?
  • degisik kullanıcısına yanıt
    Çok yoğun trafiğe dirmedikçe 10 lt civarında yakar. Kışın 1-2 lt daha ekleyin.
    Şehirlerarasında 7-8 lt yakar diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasto_37 -- 23 Nisan 2016; 14:37:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, takıldıktan sonra 12,7 litre aldım şuan 70km civarlarındayım bakalım nasıl olacak
  • degisik kullanıcısına yanıt
    Lpg tüketimini tam olarak ölçmek için aynı istasyondan alın. Bazı istasyonlarda basınç farkı çok oluyor. Umduğunuzdan az veya çok gaz alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için,aracımda aynı zamanda yağ damlatma sorunu başladı 2000 km önce komple bakıma soktum halbuki motor üst kapak contası olmadığından sıvı conta kullanılmıştı ama bu da olduğu yerde akıtma yapmaz.Acaba alt karter kapakları vs. bir yerlerden kaçırıyor olabilir mi?
  • degisik kullanıcısına yanıt
    Karter tapası veya keçesinden de yapabilir. Terleme gibi ise o benim aracımda da var. Her 10000 km yağ değişiminde cüzi miktarda eksiltme oluyor. Ama önemli miktarda eksiltme yapıyorsa baktırmalısınız. Ara ara yağ seviyesini kontrol edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.