Şimdi Ara

clever sekermi sekmezmi bi karar lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bı forumda daha once actığım bi konuda item konusuda bazı arkadaslar tavsiye verdi bazı arkadaslar elimdeki dual +2 rebirth md leri satıp clever almamı soyledi bende daha once duydugum bi şeyi soyleyip clever sekiyomus dedim onlarda inanma bnlara silah sekmez skil seker dediler bende clever almaya karar vermiştimki yine bu forumda hb ile raptorun karsılastırmasında yine bazı arkadaslar raptorla r vururken sektiğini yazmıslar hani silah sekmezdi lütfen birisi acıklayabilirmi clever sekermi sekmezmi

• o raptor yerine ii diyenlere şaşıyorum gitsinler ii filan alsınlar yada avedon yani yüksek seviye itemler alsınlar hb alsınlar bu itemlerden herhangi biriyle Warriorun 45 levelde açılan Cleave skillini vurmaya kalksınlar sonuç ? Seker
    yani silah değil skill seker
    Ayriyeten her ne kadar şuan skillerin açıklamalarında hata olsa da warriorun bazı skillerinde "no chance failure" yazar bu ne demek biliyor musunuz ?"Sekme şansı yok" eğer böyle bir tanım yapmışlarsa buradan şu çıkar bazı skiller asla sekmez bazı skiller seker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 30 Temmuz 2008; 17:03:18 >

• Arkadasta 65 lvl asas var dual +7 shard var ama gene sekiyor Arkadasin dedigi gibi skiller seker silah degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrioralex

Arkadasta 65 lvl asas var dual +7 shard var ama gene sekiyor Arkadasin dedigi gibi skiller seker silah degil

aynen md +8 dual varken 40 80 gibi spikeyle komik damageler görüyordum sadece fasafiso sekmeymiş cartmış curtmuş
  • topmu ki seksin... hurafe hepsi
  • arkadaslar cleaver seker hatta bi maceramı anlatayım :)

Bi gün 2 asasin anlastık spike town yapcaz 38-*-*80 sek açan bi mageyi ayarladık gittim ilk wurdum 900 townt attm baktım ki hp si 0 a yakın arkadan arkadasım spike wurdu town attı tmm dedim np geldi yok np ortalıktaa adamın noldu deim kaç damage attın dedi ki 58 sekmişşş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: t1trett1n

arkadaslar cleaver seker hatta bi maceramı anlatayım :)

Bi gün 2 asasin anlastık spike town yapcaz 38-*-*80 sek açan bi mageyi ayarladık gittim ilk wurdum 900 townt attm baktım ki hp si 0 a yakın arkadan arkadasım spike wurdu town attı tmm dedim np geldi yok np ortalıktaa adamın noldu deim kaç damage attın dedi ki 58 sekmişşş :D

+10 dual shard olsa sekmicekmi sanki her item seker arada 1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Bence Bu Söylediklerinizin Hepsi Hurafe Herşey Playerlikte Biter...
  • rebirth'li itemlerde daha cok oluyor bu olay.. kendim kullandim ancak skill degil rebirth itemde seken "r" 500 600 80 45 gibi komik damageler :)
  • yani o zaman ben 89 atak 72 damageli md yerine 89 atak 80 damageli clever kullansam daha ii damage vururum oylemi cünkü oyleyse clever 45m md 125m bayagı bi kar yapıyom hemde damage ii vuruluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shedicivalvole

Arkadaşlar Bence Bu Söylediklerinizin Hepsi Hurafe Herşey Playerlikte Biter...

Skilleri sektirenler oynamayı bilmiyomu yani...Hurafeymiş...
  • şimdi clever benim için ardreamda daha mı ii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.