Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetavcitr

Gençler benim google play olmayan bir tabletim var. Clash of clans a başlamıştım. 30 levele falan geldim. Tableti sıfırlamak zorunda kaldım . Geri o hesabımı alma ihtimalim var mı?

Bildiğim kadarıyla yok dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcitr

Gençler benim google play olmayan bir tabletim var. Clash of clans a başlamıştım. 30 levele falan geldim. Tableti sıfırlamak zorunda kaldım . Geri o hesabımı alma ihtimalim var mı?

30 level iki günlük iş ama google+ ını formattan önce bağladıysan geri alırsın
  • ligde 1. olunca ne oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu clash of clans da yeşil taş hilesi var mı ya böyle olmuyor 2 işçi ytetmiyor başta haradım taşları aptallık ettim şimdi yetmiyor 2 işçi acaba hile filan yok internette uygulama indirerek hediye kartı verenleri filan buldum ama uğraşmak istemiyorum telefonum jailbreakli ona göre cevp verirseniz sevinirim
  • Benim bir sorum olacak;

Dün aksam oyunda oyun içi satınalma yoluyla yeşil taş satınaldım. Fakat bu taşlar hesabıma geçmedi.
    Ne yapmam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

ligde 1. olunca ne oluyor ?

Ligde 1. olunca hiçbir şey kazanmıyorsunuz.
  • Hocam sorum oyuna başlayalı 1 hafta oldu 23 levelim kupam 1050 en iyi ganimet kasma aralığı kaç bu kupada hep yüksek seviye oyuncular var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Hocam sorum oyuna başlayalı 1 hafta oldu 23 levelim kupam 1050 en iyi ganimet kasma aralığı kaç bu kupada hep yüksek seviye oyuncular var ?

Kupa yükseldikçe rakipler zorlaşıyor dostum sana zor gelmeyen köyler hangi kupa aralığında ise o kupada kal.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Benim bir sorum olacak;

Dün aksam oyunda oyun içi satınalma yoluyla yeşil taş satınaldım. Fakat bu taşlar hesabıma geçmedi.
    Ne yapmam gerekiyor.

Nasıl aldınız dostum ben itunes kartı ile aldım sorun olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Bu konu altından sorularınıza/sorunlarınıza bizzat cevap vereceğim.

Hocam konunuzu baltalamış gibi oldum isterseniz cevap yazmaya bilirim

• ben ciddi şekilde iksir sorunu yaşıyorum nasıl gideririm ve köyümdeki ağaçları felan para vermeden kaldırabilir miyim
  • Girdiğimiz bir clan dan istediğimiz zaman çıkabilirmiyiz bunun bize zararı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Girdiğimiz bir clan dan istediğimiz zaman çıkabilirmiyiz bunun bize zararı var mı?

Hiçbir zararı yok istediğin zaman çıkıp girebilirsin.

• pcye bluestacks kurdum ve gmail hesabımla clash of clansı yükledim.şuan hem telefondan hemde pcden oynuyorum oynu.aynı hesaptan.acaba bir sorun olurmu.yada 2 farklı cihazda aynı hesaptan oynanabiliyormu?
    sürekli telefonu açıp durmak istemiyorum
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 20 Mart 2014; 15:03:23 >
  • Selamlar,3 gün oldu ben de başlayalı.
    Yabancı forumlarda araştırarak oynadım bir kaç gün. SS atıyorum,önerileriniz var mıdır ?
     [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap
  • Köy binanı yükseltmekte acele etme savunmayı geliştirmeye bak özellikle havan çok önemli.

• quote:

hocam oyunda görevler varya hani exp ve yeşil taş verenler.onların hepsini yapınca inşaatçı açmak için yeterli oluyor mu ? yoksa tl ile yeşil taş almadan inşaatçı açmak mümkün değil mi ?
  • Bende dün başladım arkadaşlar
    Şimdilik köyümü kurmaya çalışıyorum ama çok ağır ilerliyor ya :( bir görev veriyorum mesela havan inşaahati 7sa falan ,yeşil taşlarıda harçadık ne yapacaksak. Sorum olursa burdaki üstadlara danışırım .aslında bir şeyi merak ediyorum şu klan liderlerinin köyleri mükemmel acaba bunların savaşları nasıl oluyor. Youtube da o kadar aradım bulamadım. Mesela barbar diye bir savaşcılar var çok merak ediyorum savaşmasını bunun gibi işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

hocam oyunda görevler varya hani exp ve yeşil taş verenler.onların hepsini yapınca inşaatçı açmak için yeterli oluyor mu ? yoksa tl ile yeşil taş almadan inşaatçı açmak mümkün değil mi ?

3. inşaatçı kulübesini almak için 500 yeşil taş istiyor. En fazla yeşil taş veren görev(450 yeşil taş veriyor) 1250 kupaya ulaşmak. Ulaştıktan sonra ağaç, kaya vb şeyleri kaldırarak veya hazırda varsa 50 yeşil taşınız 3. inşaatçınızı alabilirsiniz ki ben öyle yaptım. Ancak 4. inşaatçıyı almak 1000 yeşil taş istiyor sanırım her seferinde 2 katına çıkıyor. Benim size tavsiyem kupanızı yükseltmek için fazla uğraşmayın ara sıra saldırın. Çünkü siz şehrinizi geliştirmeden veya kupanızı hızlıca geliştirirseniz sizden çok daha güçlü rakiplerle karşılaşacaksınız. Bildiğim kadarıyla kupa sayısına göre rakip eşleştiriliyor. Bu yüzden köyünüzü geliştirmeden kupa yükseltmeyin veya tek amacınız bu olmasın. İyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.