Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SinekSiklet

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Sorum şu ben level kasma derdinde değilim şuanda mesela hergün 300 bin altın kasıyorum direk duvarlara harcıyorum seviyem 25 duvarlarım 5.seviye olmaya az kaldı köy binamı tüm yükseltmeleri yaptıktan sonra 6.seviye yapacağım sizce böyle yol izlemem doğrumu ? Birde oyundan acayip zevk alıyorum tek sıkıntı insaat süreleri yarın falan 5 işçiyi tamamlıcam kafaya taktım 1500 yeşil taş gidecek ama zevkime değer 😗

Oyuna inşaatçı için 100 YTL yatırdım çok pişmanım inşaatçılar yatıyor şuan sana tavsiyem yatırma

100 tl degillki 3 insaatcı 1200 yeşil taş 16 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sorum şu ben level kasma derdinde değilim şuanda mesela hergün 300 bin altın kasıyorum direk duvarlara harcıyorum seviyem 25 duvarlarım 5.seviye olmaya az kaldı köy binamı tüm yükseltmeleri yaptıktan sonra 6.seviye yapacağım sizce böyle yol izlemem doğrumu ? Birde oyundan acayip zevk alıyorum tek sıkıntı insaat süreleri yarın falan 5 işçiyi tamamlıcam kafaya taktım 1500 yeşil taş gidecek ama zevkime değer 😗

Oyuna inşaatçı için 100 YTL yatırdım çok pişmanım inşaatçılar yatıyor şuan sana tavsiyem yatırma

inşaatçıların alış fiyat hep 500 kalmıyor. 3 tane işçi alacaksan 500 - 1000 - 1500 yani toplamda 3000 yeşil taş kullanman gerekecek

• Andorid A kullanıcısına yanıt
    peki biz başkalarına saldırıp yenilsek ve böyle kaybetsek kupaları? yine bize yakın rakipler mi gelir? çünkü ben böyle yaptım acayip kazık rakipler çıktı yine bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

quote:

quote:

inşaatçıların alış fiyat hep 500 kalmıyor. 3 tane işçi alacaksan 500 - 1000 - 1500 yani toplamda 3000 yeşil taş kullanman gerekecek

Heriflerde ne çakal hem 2500 taş alacağız hemde 3 insaatcı alamayacağız yap bari 3000 taşı 40 tl alalım herkes çakal olmuş arkadaş üç kuruşluk zevkimiz var olaya bak keyfim kaçtı 😔

• @SinekSiklet
    Hocam köy binasını 5.seviye yapmalı mıyım ? ya da yapmadan önce neleri yükseltmeliyim?
     [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

@SinekSiklet
    Hocam köy binasını 5.seviye yapmalı mıyım ? ya da yapmadan önce neleri yükseltmeliyim?

Önce savunmayı sonuna kadar yap daha sonra duvarları son seviye yap daha sonra depoları yükselt hepsi bittikten sonra ver binayı 5 e.

• SinekSiklet kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.bir sorum daha var.ben bilgisayardan bluestacks ile giriyorum da oyuna.gem satın almak istiyorum inşaatçı için.bu program üzerinden girerken satın almada herhangi bir sorun çıkar mı? bilginiz var mı hocam bu konuda?
  • quote:

Tamamdır.bir sorum daha var.ben bilgisayardan bluestacks ile giriyorum da oyuna.gem satın almak istiyorum inşaatçı için.bu program üzerinden girerken satın almada herhangi bir sorun çıkar mı? bilginiz var mı hocam bu konuda?

Maalesef yok hocam bilgisayardan hiç çekmedim taş . Itunes kart dan çekmişliğim var

• Meraba arkadaşlar yeni başladım 2 gün kalmış kalkanıma sizce ilk olarakneleri geliştirmeliyim 5 levelım daha sur falan bişry kurayım mı şimdilik hepinize teşekkürler

• İostan androide oyunu aktaricam, fakat android icinkoyun belli bir seviyenin altinda veya ustunde olma sarti var mi? Yoksa kodu eski cihazdan yeni cihaza aktardgmz gibi tamamlanacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

Meraba arkadaşlar yeni başladım 2 gün kalmış kalkanıma sizce ilk olarakneleri geliştirmeliyim 5 levelım daha sur falan bişry kurayım mı şimdilik hepinize teşekkürler

Öncelik her zaman savunmadır dostum özellikle havan

• quote:

quote:

Meraba arkadaşlar yeni başladım 2 gün kalmış kalkanıma sizce ilk olarakneleri geliştirmeliyim 5 levelım daha sur falan bişry kurayım mı şimdilik hepinize teşekkürler

o zaman şimdiden sur falan kurmaya başlayayım mı hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

o zaman şimdiden sur falan kurmaya başlayayım mı hocam ?

Aynen şimdiden başla

• quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Taktik size kalmış artık. Rica ederim ne demek.

Hocam DONANIM HABER klanina alimlar basladi mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyem 28 köy binam 5 duvarlar 5 saldırı zor yapıyorum örneğin 17 dev 50 okçu dalıyorum yinede alamıyorum kupam 1000

• quote:

Seviyem 28 köy binam 5 duvarlar 5 saldırı zor yapıyorum örneğin 17 dev 50 okçu dalıyorum yinede alamıyorum kupam 1000

Bir an once gelişip şifacı çıkarmaya bak..
  • quote:

quote:

@SinekSiklet

Önce savunmayı sonuna kadar yap daha sonra duvarları son seviye yap daha sonra depoları yükselt hepsi bittikten sonra ver binayı 5 e.

Dediğiniz gibi yapıp 4.seviyede ulaşabileceğim en yüksek savunma,ordu kampı vb. şeylere ulaştım.şimdi de verdim köy binasını 5'e.o 5 olana kadar da duvarları tamamlarım.
    Başka öneriniz var mıdır hocam?

• 7. Seviye koy binasi iicin savunma önerebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Seviyem 28 köy binam 5 duvarlar 5 saldırı zor yapıyorum örneğin 17 dev 50 okçu dalıyorum yinede alamıyorum kupam 1000

Bir an once gelişip şifacı çıkarmaya bak..

5 inşaatçiyi tamamladım 1 hafta fullücem herşeyi köy binasînı 6 yapçam.

• en iyi savunma için köy dizaynı nasıl olmalı köşeye koyup surlarla yardırsak daha mantıklı diye düşündüm de pek öyle olmadı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.