Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PsyconX

Google play gift kart nereden temin edebilirim

Türkiye'de satılmıyor, onun yerine ininal kart ya da Paypal Kart satın alabilirsiniz. Ön ödemeli kartlar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş duvarları kapatmak çok daha önemli kışlaları çıkar
  • Arkadaşlar oyuna yeni başlayacak im nasil bir strateji izlemeliyim neye onem vermeliyim biri bana yardimci olursa sevinirimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman29 -- 3 Mart 2014; 16:23:15 >
  • asphalt 8 veya dead trigger 2 oynayabilirsin
  • clash of clans da 39 lvlm iyi klan var mı askerler 3. seviye
  • arkadaşlar bende 4-5 gün oldu başlayalı 11 levelim genelde sürekli yapılarımı yükseltiyorum geçen 2 gün önce bir köye saldırdım 75 bin altın vardı hepsini aldım ancak hiç biri bana gelmedi meğersem 3 bin altın alınıyormuş depoya baya üzüldüm oyunu bilmediğimden sürekli savaş yaptım sürekli adam eğittim yeşillerim 150 den 12 e düştü 500 yeşil taş alcam oyunu kavradım diyebilirim.
  • Arkadaşlar bu oyunu android 2.3.6 yükleyen var mı
  • Beyler supercelle bir kod konusunda mail attim nezaman dönerler sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 levelım kupa sayım 800 idi düşürmeye çalışıyorum. Sizce doğru mu yapıyorum? Arkadaş kupa sayını yükseltme zorlu rskip gelir dedi bende düşürüyorum şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit0444

Arkadaşlar bu oyunu android 2.3.6 yükleyen var mı

Yüklenmez ne yazık ki

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

arkadaşlar bende 4-5 gün oldu başlayalı 11 levelim genelde sürekli yapılarımı yükseltiyorum geçen 2 gün önce bir köye saldırdım 75 bin altın vardı hepsini aldım ancak hiç biri bana gelmedi meğersem 3 bin altın alınıyormuş depoya baya üzüldüm oyunu bilmediğimden sürekli savaş yaptım sürekli adam eğittim yeşillerim 150 den 12 e düştü 500 yeşil taş alcam oyunu kavradım diyebilirim.

Ona para vermektense hazır daha oyunun başındasın sıfırdan tekrar başla.. Çok daha mantıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaman29

Arkadaşlar oyuna yeni başlayacak im nasil bir strateji izlemeliyim neye onem vermeliyim biri bana yardimci olursa sevinirimm

Elmas harcama , biriktirip işçi al
    tüm birimlerini duvarlarda dahil yükseltmeden seviyeni arttırma

• 20 levelım kupa sayım 800 idi düşürmeye çalışıyorum. Sizce doğru mu yapıyorum? Arkadaş kupa sayını yükseltme zorlu rakip gelir dedi bende düşürüyorum şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • levelim 14 ismim ultrAslan clana katılmak istiyorum davet gönderirseniz sevinirim
  • Beyler bu saldırılar konusunda beni bilgilendirebilir misiniz?Birde birkaç soru sormak istiyorum ;

1) Saldıran kişi köyümü tamamen yok edebilir mi mesela tekrardan köyümü inşa etmem gibi birşey söz konusu mu?

2)Saldırı sonucu -1, -2, -6 gibi puanlar alıyorum ama ben kendim birine saldırınca 36, 30 gibi puanlar alıyorum karşımdaki kişi neden bu kadar az puan alıyor, tam olarak yıkamadığı için mi? Bu olayı açıklayabilirseniz sevinirim.

3)Birde ben saldırı sonucu adamın tüm ganimeti alıyorum ama adam benden en fazla 6 bin civarında ganimet alıyor, bu tam olarak köyü yıkamadığı anlamına mı geliyor?

4)Savunma düştü yazması savaşı kaybettiğim anlamına mı geliyor?

5)Köy binası seviyem 4 buna göre şehrim nasıl?

Kusra bakmayın acemilikten dolayı sorular biraz fazla oldu, cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Ekran görüntüleri ekledim ;

[sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 4 Mart 2014; 18:10:06 >

• Android de mobil ödeme yapmak mümkün mü aceba?

• quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

Beyler bu saldırılar konusunda beni bilgilendirebilir misiniz?Birde birkaç soru sormak istiyorum ;

1) Saldıran kişi köyümü tamamen yok edebilir mi mesela tekrardan köyümü inşa etmem gibi birşey söz konusu mu?

2)Saldırı sonucu -1, -2, -6 gibi puanlar alıyorum ama ben kendim birine saldırınca 36, 30 gibi puanlar alıyorum karşımdaki kişi neden bu kadar az puan alıyor, tam olarak yıkamadığı için mi? Bu olayı açıklayabilirseniz sevinirim.

3)Birde ben saldırı sonucu adamın tüm ganimeti alıyorum ama adam benden en fazla 6 bin civarında ganimet alıyor, bu tam olarak köyü yıkamadığı anlamına mı geliyor?

4)Savunma düştü yazması savaşı kaybettiğim anlamına mı geliyor?

5)Köy binası seviyem 4 buna göre şehrim nasıl?

Kusra bakmayın acemilikten dolayı sorular biraz fazla oldu, cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Ekran görüntüleri ekledim ;

1. Saldıran kısı koyunu tamamen yok etse bile sen oyuna girdgn anda hic bi kaynak kaybetmeden otomatık olarak hersey onarılır.
    2. Evet tamamen koy yıkma oranı ile alakalı diger bir deyisle adamın aldıgı yıldız sayısıyla.
    3. Hayır, Depolarını ve kaynak toplayıcılarını tam olarak yıkamadıgı anlamına gelir.
    4. Kupa kaybedersin ama fazla ganimet kaybetmemissen bence sorun yok. ;)
    5. Dostum sehrin cok yetersiz youtube veya google dan level 4 town strategy fln yaz karsına gzl baseler cıkacaktır begendigin birini aynen uygula.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

1. Saldıran kısı koyunu tamamen yok etse bile sen oyuna girdgn anda hic bi kaynak kaybetmeden otomatık olarak hersey onarılır.
    2. Evet tamamen koy yıkma oranı ile alakalı diger bir deyisle adamın aldıgı yıldız sayısıyla.
    3. Hayır, Depolarını ve kaynak toplayıcılarını tam olarak yıkamadıgı anlamına gelir.
    5. Dostum sehrin cok yetersiz youtube veya google dan level 4 town strategy fln yaz karsına gzl baseler cıkacaktır begendigin birini aynen uygula.

Çok sağol dostum, bunları öğrendiğim iyi oldu. Bu arada şehrin biraz şeklini değiştirdim biraz daha güçlendim gibi ;

• quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

quote:

Çok sağol dostum, bunları öğrendiğim iyi oldu. Bu arada şehrin biraz şeklini değiştirdim biraz daha güçlendim gibi ;

Koy binanı koruma yani duvarların dısına almanı oneririm. Depoları ve savunmaların her birini ise duvarlarla kare kare cevir. Su an senin için kupadan cok ganimet onemli ki rahat rahat gelisebilesin.

• quote:

Koy binanı koruma yani duvarların dısına almanı oneririm. Depoları ve savunmaların her birini ise duvarlarla kare kare cevir. Su an senin için kupadan cok ganimet onemli ki rahat rahat gelisebilesin.

Çok teşekkür ederim, dediğin gibi yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.