Bildirim
Clash of Clans Soru-Cevap (26. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
oyuna başlasam mı beyler sarıyo mu -
quote:
Orijinalden alıntı: nyph
oyuna başlasam mı beyler sarıyo mu
Bende düşünüyorum başlamayı ya şuan hiçbir online oyun sarmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oyuna baslayali 4-5 gun oldu 10 lvlim bendemi sıkıntı var
benim de 4.günüm ve level 16 oluyorum.questleri yapmadın galiba hocam sen -
quote:
Orijinalden alıntı: fatates
quote:
Orijinalden alıntı: Andorid
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
quote:
Orijinalden alıntı: Haroeris
Bu konu altından sorularınıza/sorunlarınıza bizzat cevap vereceğim.
hocam oyunda görevler varya hani exp ve yeşil taş verenler.onların hepsini yapınca inşaatçı açmak için yeterli oluyor mu ? yoksa tl ile yeşil taş almadan inşaatçı açmak mümkün değil mi ?
3. inşaatçı kulübesini almak için 500 yeşil taş istiyor. En fazla yeşil taş veren görev(450 yeşil taş veriyor) 1250 kupaya ulaşmak. Ulaştıktan sonra ağaç, kaya vb şeyleri kaldırarak veya hazırda varsa 50 yeşil taşınız 3. inşaatçınızı alabilirsiniz ki ben öyle yaptım. Ancak 4. inşaatçıyı almak 1000 yeşil taş istiyor sanırım her seferinde 2 katına çıkıyor. Benim size tavsiyem kupanızı yükseltmek için fazla uğraşmayın ara sıra saldırın. Çünkü siz şehrinizi geliştirmeden veya kupanızı hızlıca geliştirirseniz sizden çok daha güçlü rakiplerle karşılaşacaksınız. Bildiğim kadarıyla kupa sayısına göre rakip eşleştiriliyor. Bu yüzden köyünüzü geliştirmeden kupa yükseltmeyin veya tek amacınız bu olmasın. İyi oyunlar
ben sırf 450 gem almak için 1250 trophy kassam ve builder alınca farma dönüp,trophy'i düşürsem.böyle bir şey mümkün mü?
Şu an durumum bu ;
1250 kupa yaptıktan sonra inşaatçıyı aldınız. Daha sonra size saldırdılar veya siz saldırılarınızda yenildiniz. Örneğin kupanız 900 e kadar düştü. böyle bir şey mümkün. Tekrar 1250 ye geldiğinizde görev zaten tamamlanmış olur. Sanırım demek istediğiniz bu. Böyle bir şey mümkün.
-
arkadaşlar bişey sorcam oyunda köy ismimizi değiştirebiliyomuyuz acaba bilen veya bilgisi olan varmi -
evet tam olarak onu demeye çalıştım.trophy kasmadan şehri iyice düzenlemek istiyorum ama bu 2 inşaatçı ile çok uğraştırıcı.daha ilk 3 günden para da veresim gelmiyor.1250 + trophy'de de ezilirsem geri düşüp kendi seviyemdeki şehirlerle savaşayım demiştim.sağolun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 20 Mart 2014; 20:59:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatates
benim de 4.günüm ve level 16 oluyorum.questleri yapmadın galiba hocam sen
quest derken hocam :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Chef411
arkadaşlar bişey sorcam oyunda köy ismimizi değiştirebiliyomuyuz acaba bilen veya bilgisi olan varmi
Değişmiyor hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: nyph
oyuna başlasam mı beyler sarıyo mu
Şöyle söyleyeyim ilk başlarda sıkıyor oyun ezik olduğun için ama ilerledikçe acaip sarıyor ama köyün güzelleştikçe oyun tekrardan sıkıyor 100 lwl im oyun feci sıkmış durumda
quote:
Orijinalden alıntı: SinekSiklet
quote:
arkadaşlar bişey sorcam oyunda köy ismimizi değiştirebiliyomuyuz acaba bilen veya bilgisi olan varmi
Değişmiyor hocam
eyv. dostum teşekkürler -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SinekSiklet
quote:
Değişmiyor hocam
eyv. dostum teşekkürler
rica ederim dostum
arkadaşlar bu Hybrid Farming Farming tarzi köy dizilişleri var ne anlama geliyo bilen arkadaşlar açiklayabilirmi -
Bazi adamlarda altin iksir madenleri 7 lvl ama cok gucluler . Hep savastan altin iksir kastim diyolar . Nasi becermisler bunu ? Iyi maden veren koy bulmak falan ?
Sorum şu ben level kasma derdinde değilim şuanda mesela hergün 300 bin altın kasıyorum direk duvarlara harcıyorum seviyem 25 duvarlarım 5.seviye olmaya az kaldı köy binamı tüm yükseltmeleri yaptıktan sonra 6.seviye yapacağım sizce böyle yol izlemem doğrumu ? Birde oyundan acayip zevk alıyorum tek sıkıntı insaat süreleri yarın falan 5 işçiyi tamamlıcam kafaya taktım 1500 yeşil taş gidecek ama zevkime değer 😗
quote:
Orijinalden alıntı: mertua35_35
Sorum şu ben level kasma derdinde değilim şuanda mesela hergün 300 bin altın kasıyorum direk duvarlara harcıyorum seviyem 25 duvarlarım 5.seviye olmaya az kaldı köy binamı tüm yükseltmeleri yaptıktan sonra 6.seviye yapacağım sizce böyle yol izlemem doğrumu ? Birde oyundan acayip zevk alıyorum tek sıkıntı insaat süreleri yarın falan 5 işçiyi tamamlıcam kafaya taktım 1500 yeşil taş gidecek ama zevkime değer 😗
Oyuna inşaatçı için 100 YTL yatırdım çok pişmanım inşaatçılar yatıyor şuan sana tavsiyem yatırma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X