Şimdi Ara

clan tag

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    oyunu dün aldım fakat bir türlü multiplayer oynuyamıyorum.lütfen yardım.

• O ne demek yahu?

Oynamayıyorum derken oyuna mı giremiyosun yoksa feci şekilde kötü mü oynuyorsun.

Ayrıca Clan Tag ne demek anlayamadın sanırım konuyla bi ilgisi yok. Clan tag, Clan isminin kıslatması demektir. Bir Clan a girdiğinde onların Clan isminin kısaltmasını yazarsın adının başına. Clan Tag diye login ederken ayrı yer var zaten. Herhalde onu soruyorsun. Clan ne demek biliyomusun onu da bilmiyorum şimdi tabi. O da kısaca beraber oynayan oyuncular topluluğu desem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 10 Haziran 2010; 17:17:43 >
  • oyuna girip singleplayerı bitirdim ama multıplayera giremedim.merak etmeyin orijinal.sorun nedir?bu arada bu bir forum kimse kimseyi küçük görmesin.sizin kdr boş vaktim olmadığı için bilmeyebilirim.
  • Arkadaşım küçük görme filan yok ayrıca boş vaktim de yok hafta da 3-5 saat ancak oynayabiliyorum. Neyse sadede gelelim.

Gene giremiyorum demişsin neden giremiyosun nerde ne yapıyosun belirtmemişsin ki?

İmzamdaki sık sorulan soruları okudun mu? Ayrıca oyunla ilgili yeni başlıyanlar için yazılar var forumda. Onlara bakmanı da tavsiye ederim.
  • oyunu online multiplayer oynayabilmek icin EA heabin olmali. zaten oyun menusunun sag kisminda LOGIN düğmesi var, ona tikla eger hesabin varsa giris yap yoksada acilan pencereden CREATE i sec sonra adimlari izle, vs...

ayrica multiplayer oynayabilmen icin oyunun updatelerininde olmasi gerek, oyun klasoru icindeki autoupdateri calistirip guncel versiyona yukselt oyunu.

Clan Tag kismina ne yazarsan oyun icindeki nickinin basina [ ] işaretleri icinde yazilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantemel -- 11 Haziran 2010; 9:12:40 >
  • evet indiriyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.