Uyarı vermemesi lazım aslında, herhangi bir sorun yok. v1den tek farkı text içindeki değişiklikler. Yeni paylaştığım için veriyordur büyük ihtimal, biraz indirildikten sonra uyarı kalkacaktır. |
Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama (3. sayfa)

-
-
Ben kurdum ettim ama çalışmadı. Tam olarak hangi dosyayı seçip kur diyoruz.
-
Gamepass için content klasörünün içerisine kurman lazım
-
abi yamayı ilk attığın gün yazmıştım ama tekrar yazmak istedim oyun cok güzel sende cok iyi bi yama yapmışsın sayenden oyunu büyük zevkle oynuyorum. Biraz lavbaillik olacak ama yakuza serisini xbox icin türkce yama yapma imkanın var mıdır?
-
Öncelikle beğenmene sevindim. Yakuza için ise şuanda öyle bir müsaitliğim yok maalesef. Çıkarttığımız yamalara çok fazla güncelleme geldiği için, hem onlar hem de yeni çıkacak oyunların yamasına yetişmek bir hayli vaktimizi alıyor. Ekibi büyütürsek, anca o zaman girişebilirim eskiye dönük yamalara, yoksa şuanda geriye dönük yamalara el atmak biraz zor gözüküyor.
-
cevap verdiğiniz icin teşekkürler
-
windows bilgisayarınızı korudu dedi. Kurmadım
-
Setup programını çalıştırdığında gelen uyarıyı diyorsan lisans olmadığı için gelen bir durum ve orada ek bilgi var. Ek bilgiye tıklarsan kuruluma geçebilirsin.
-
Oyunu şuan gamepass den indiriyorum PC'e. Yamayı da erken den indireyim dedim. Eline emeğine sağlık üstat. Selamlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Black Hawk.Oyunu şuan gamepass den indiriyorum PC'e. Yamayı da erken den indireyim dedim. Eline emeğine sağlık üstat. Selamlar.
Rica ederim dostum, şimdiden iyi oyunlar
-
Emekleriniz için teşekkürler, yama çalışıyor.
-
Rica ederim, iyi oyunlar
-
Teşekkürler, ingilizce de keyifliydi ancak Türkçe'ye geçince bir tık daha arttı oyunun muhteşemliği. Hiç Deepl çevirisi gibi durmuyor ki en iyi çeviri platformu bence ChatGPT ile birlikte.
-
Beğenmene sevindim. Rica ederiz, iyi oyunlar
-
yama kalitesi hakkında kimse yorum yapmamış. Arkadaşın daha önce yaptığı yamalar gayet başarılıydı. Umarım bu da öyledir. eline sağlık
edit. Yama benim nezdimde geçemedi. Oyun loreu biraz garip olduğundan çeviri ile tam anlaşılamıyor. El yamasını bekleyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romedon -- 5 Mayıs 2025; 11:40:23 > -
Şuana kadar yetersiz olduğunu söyleyen ikinci kişisin. Diğer insanların hepsinden olumlu geri dönüşler aldım ama zevk ve tercih meselesi tabii ki, saygı duyarım. İyi oyunlar
-
eline sağlık hocam.harika olmuş
-
Beğenmene sevindim, rica ederim. İyi oyunlar
-
sevgili kardesim bir yama yapmanı istesem adı ise Slitterhead dır.bir sitede var ama olmuyor ne yaptıysam ama sen bi baksanda yeniden yaparmısın oyun yeni cıktı =)
-
Türkçe Yama v3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X