Şimdi Ara

Clair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
504
Cevap
25
Favori
26.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

Oyunun hikaye modunu yaklaşık bir hafta içinde toplamda 53 saatte bitirdim, aslında daha kısa sürede bitirirdim ama karakterlerin lvl seviyelerini kasmak ile uğraştım, açık dünyada uzun süre haritada ki bölgeleri keşvederek ve düşman keserek farm yaptım vs...

Özellikle sıra tabanlı oyunlarla çok ilgisi olmayan bir oyuncu olarak oyunun yenilikçi JRPG mekaniği olan Perry ve Dodge odaklı savaş sistemine falan bayıldım. Oynanış anında Fransız kültürü ve fransız müzikleri inanılmaz sanat estetikliği katmış oyuna.

Hikaye açısından güzel başladı ama sonlara doğru aile dramasını biraz abarttı, final biraz daha iyi olabilirdi , yani etkileyici yönde bir "Good Ending" yazabilirlerdi. Final ana karakterin zihnindeki rüya ve halüsinasyon karışık bir sondu sanırım. Spoiler olmaması için çok detay vermiyorum, oyun da hikayeyi bitirmeyen kişiler vardır muhakkak.

Oyunun zorluk açısından tatmin edici seviyede bir souls Like yapısı var, ikonik güçlü boss Fight savaşlarda ve güçlü yan düşmanlar da Dodge ve Perry zamanlaması için temel saldırı hareketlerini iyi ezberlemeniz gerekiyor, yoksa tek yeme ihtimali çok yüksek.

İnternetten araştığım kadarıyla milyar dolar Damage Buildleri kasanlar var, o buildler oyunu basitleştirse bile oynanış anlamında inanılmaz keyif vereceğini düşünüyorum.

Steam kış indirimlerin de alma planınız varsa bu oyunu şiddetle öneririm, 25 doların hakkını fazlasıyla verecek türde bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 27 Aralık 2025; 19:1:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yeni başladım oyuna. Daha önce almıştım ama Türkçe yi bekliyordum.

Bazı yeteneklerin ismi sarı renk ile yazılmış. Ne anlama geliyor sarı?

Clair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

koşulları sağladığını gösteriyor sarı olunca mesela rakip yandığı için seri adımlardaki 'yanma etkisi varsa' koşulu gerçekleşmiş ve kullanırsan skilde yazan gerçekleşir demek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Couleurs embrasées

Rouge feu, vie ôtée

Tableau que je ne peux voir

Fermer les yeux, reste le noir

En noir, ses yeux tristes

À travers l'art, son rire persiste

Dans chaque couleur, une part de lui

L'aimer toujours, même s'il n'est plus ici

Önce burada ödülleri topladı haberini gördüm, sonra bi baktım gamepass'te bu oyun var!

Bir hafta önce yüksek beklentilerle oyuna başladım(kötü bir şey bu) ve yaklaşık 30 saatte bitirdim.

Aldığı ödüller helal olsun ne diyim!

Bi insan son savaşını gözünde yaşlarla verir mi?

Lune en çok senin anlaman lazımdı beni o son bakış neydi öyle.

10 Milyona AAA oyun!!(jokerin alkış.gif :) )

• Clair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Hayyam12 -- 31 Aralık 2025; 13:50:27 >

Mesela bu işaretlediğim neden skill adı neden sarı hocam? Fikriniz varmı? Hangi koşul sağlanmış oluyor? Ateş lekesi yok mesela şu anda üstümde.

Aynı şekilde Alevli Eller yeteneğide sarı. Buz lekeside yok üzerimde. Ama yetenek ismi sarı yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 11 Ocak 2026; 14:6:20 >

Hem tür çok alakasız hem rekabetçi oynayan biriyseniz hepten ters. Temelde sinematik bir oyun bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Ocak 2026; 0:20:58 >

Evet bi deneyimleyim dedim single oyunu da yok bana göre değilmiş :) Müzikler çok iyidi ama bu konuda asla lafım yok :)

Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
  • "Öyle İyi" "Böyle İyi" Aldık Türkçe Var Diye

Karakterlerin Kafa Büyük Beli İnce Acayip Oranlı Karakterler Gözüme BattıClair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} Minyatür Gibi

Ara Sahneler Blurlu Yukardan Aşağıdan Filmli Ekranım Zaten UfakClair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

Gözlerim Ağrıdı Renklerden

2025 Goty Buysa Yanmışız Biz Ya Bazen Ps2 Ps3 Nesline Dönüyor Oyun

1 Ps5 1 Ps3 Grafikleri Animasyonlar Ne Olduğu Belli Değil

Boyna Düşman Geliyor Geri Kaç Vur Geri Kaç Vur Oyun Bitti GittiClair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}  2025 Goty 85 Tane Ödül

Vay Anam Vay Oyun Dünyası Bitmiş 2 Saat Zor Dayandım Şuan Oyuna

1 Yorum Gördüm Hoşuma GittiClair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

"ödül almış olmasına aldanmayın sıra tabanlı s,k gibi oyun. şu sıralar indie ve bu tarz amaçsız oyunları yükselten bi kitle var bakalım daha neler göreceğiz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 25 Ocak 2026; 2:27:12 >

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bu oyunu oynadığımda paintress kimdir bu yaşlı herifin olayı nedir diye acayip merak edip büyük bir şey beklerken; olay aile dramasına bağlandıya, orada benden -2,3 puan aldı oyun. Ondan sonra esquiremiş monacoymuş hepsine karşı soğudum, birde oyun benden onlara karşı duygusal olarak bağlanmamı falan istiyorClair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} son seçimde versoyu seçip bitirdim, ne duygusallık yaşadım ne başka bir şey; diğer endinge bakayım dedim o son daha da kötü bir son. Youtuber'lara baktım millet salya sümük ağlayarak bitirmiş oyunu iyice odun adam olduk çıktık herhalde diye düşündüm içimdenClair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} Clair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}  . Hikaye'de berbat bu arada o plot twist sonrası oyunun hikayesi bende 0'a indi

• brnbry kullanıcısına yanıt

Expedition 33 çok güzel bir oyun ama Elden ringi geçemez..

sonuna kadar hak ediyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.