|
-
-
-
koşulları sağladığını gösteriyor sarı olunca mesela rakip yandığı için seri adımlardaki 'yanma etkisi varsa' koşulu gerçekleşmiş ve kullanırsan skilde yazan gerçekleşir demek
_____________________________ -
Müthiş bir detaymış. Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Une vie à t'aimer(11 dakikalık şaheser!! )
Couleurs embrasées
Rouge feu, vie ôtée
Tableau que je ne peux voir
Fermer les yeux, reste le noir
En noir, ses yeux tristes
À travers l'art, son rire persiste
Dans chaque couleur, une part de lui
L'aimer toujours, même s'il n'est plus ici
Önce burada ödülleri topladı haberini gördüm, sonra bi baktım gamepass'te bu oyun var!
Bir hafta önce yüksek beklentilerle oyuna başladım(kötü bir şey bu) ve yaklaşık 30 saatte bitirdim.
Aldığı ödüller helal olsun ne diyim!
Bi insan son savaşını gözünde yaşlarla verir mi?
Lune en çok senin anlaman lazımdı beni o son bakış neydi öyle.
10 Milyona AAA oyun!!(jokerin alkış.gif :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Hayyam12 -- 31 Aralık 2025; 13:50:27 >_____________________________ -
Arkadaşlar ben de oyunu yeni bitirdim.
Hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri oldu. Oyun da demek istemiyorum, bir şaheser. Hikayesi, sanat tasarımı, müzikleri, oynanışı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok güzel oyun. Oyunu Game pass ile oynuyorum. Epic'den alsak mevcut save dosyalarını kullanabilir miyiz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 11 Ocak 2026; 14:6:20 >_____________________________ -
Ben oyunu epicden satın aldım fakat 2.bölüme geçtim sıkıldım ya FPS oynayan biriym genelde Apex legend multi oynuyorm sanrım ondan sıkıldım :D
Hem tür çok alakasız hem rekabetçi oynayan biriyseniz hepten ters. Temelde sinematik bir oyun bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Ocak 2026; 0:20:58 >_____________________________ -
Evet bi deneyimleyim dedim single oyunu da yok bana göre değilmiş :) Müzikler çok iyidi ama bu konuda asla lafım yok :)
Türkçe olduğu için satın aldım. Bir ara oynarım artık.
_____________________________ İkinci ele param yetmedi, sıfırını aldım. -
Türkçe dil desteği gelene kadar bekletmiştim, dendiği kadar varmış. Bi kaç mod da kurdum, hileden sayılabilir, farketmeden %100 lemişim, çünkü bunu hakediyor.
Ve beklendiği üzere gelmiş geçmiş en çok ödül alan oyun oldu

_____________________________ Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17 -
"Öyle İyi" "Böyle İyi" Aldık Türkçe Var Diye
Karakterlerin Kafa Büyük Beli İnce Acayip Oranlı Karakterler Gözüme Battı
Minyatür Gibi Ara Sahneler Blurlu Yukardan Aşağıdan Filmli Ekranım Zaten Ufak
Gözlerim Ağrıdı Renklerden
2025 Goty Buysa Yanmışız Biz Ya Bazen Ps2 Ps3 Nesline Dönüyor Oyun
1 Ps5 1 Ps3 Grafikleri Animasyonlar Ne Olduğu Belli Değil
Boyna Düşman Geliyor Geri Kaç Vur Geri Kaç Vur Oyun Bitti Gitti
2025 Goty 85 Tane Ödül Vay Anam Vay Oyun Dünyası Bitmiş 2 Saat Zor Dayandım Şuan Oyuna
1 Yorum Gördüm Hoşuma Gitti
"ödül almış olmasına aldanmayın sıra tabanlı s,k gibi oyun. şu sıralar indie ve bu tarz amaçsız oyunları yükselten bi kitle var bakalım daha neler göreceğiz."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 25 Ocak 2026; 2:27:12 >_____________________________
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bu oyunu oynadığımda paintress kimdir bu yaşlı herifin olayı nedir diye acayip merak edip büyük bir şey beklerken; olay aile dramasına bağlandıya, orada benden -2,3 puan aldı oyun. Ondan sonra esquiremiş monacoymuş hepsine karşı soğudum, birde oyun benden onlara karşı duygusal olarak bağlanmamı falan istiyor
son seçimde versoyu seçip bitirdim, ne duygusallık yaşadım ne başka bir şey; diğer endinge bakayım dedim o son daha da kötü bir son. Youtuber'lara baktım millet salya sümük ağlayarak bitirmiş oyunu iyice odun adam olduk çıktık herhalde diye düşündüm içimden
. Hikaye'de berbat bu arada o plot twist sonrası oyunun hikayesi bende 0'a indi_____________________________
-
Expedition 33 çok güzel bir oyun ama Elden ringi geçemez..
sonuna kadar hak ediyor

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt