Şimdi Ara

Clair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
504
Cevap
25
Favori
26.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hak etmişti 2025 de oynadığım en iyi oyundu.

AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Hak etmişti 2025 de oynadığım en iyi oyundu.

Değil 2025 bu neslin en iyi oyunu bence.

Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
  • son zamanlardaki en hak eden oyundu bu arada son zamanlardaki kazanan oynadığım tek oyundu elden ring hariç onuda sonradan oynamıştım .sıra tabanlılardan nefret eden ben ayıla bayıla oynattı .türkçede gelmiş steamdan kesinlikle alacağım şimdi mi alsam yoksa sonrayı mı kararsızım .yakın zamanda pek anlaşılmayan translate yamasıyla bitirmiştim.

donanımhaber forum
    Clair Obscur: Expedition 33 {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161202496

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutsalNova -- 12 Aralık 2025; 14:40:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KutsalNova kullanıcısına yanıt

Yok son save'den açıp girebilirsin yeni mekana. Notlarda yazıyor. Ama ben Ng+ yapıcam.

üstelik last of us 2 nin rekorunu da kırıp onu tarihe gömdü ve bu daha büyük başarı.

• Tutkuyla yapılmış risk içeren kararlar verilmiş ve sonuna kadar yılın oyunu ödülünü hak etmiş bir yapımdı umarım bu tutkuyla nice güzel oyunlar yaparlar hatta assasins creed tarzı oyunlarda yaparlar da ubisoft da görür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Herkese tek atıyordum. Oyunu unutmuşum :) Şu yeni bölge çok renkli geldi gözümü rahatsız etti biraz. Ekran görüntüsü olayı güzel olmuş. Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutsalNova -- 14 Aralık 2025; 3:27:33 >
  • Cıktıgı gün oynayip bitirmiştim , O gün GOTY alacagini söylemiştim. şaşırmadım.. oyun dünyasında hikayesiyle sanatıyla , müziği ile beni etkileyen TEK yapim.

Ben de achievement tamamlıyorum. Ben de unutmuşum valla  

Tamamlayayım Ng+ atıcam. Reflex aç mutlaka. Gecikmeyi iyi düşürüyor. FG de güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Aralık 2025; 21:37:51 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutsalNova -- 12 Aralık 2025; 21:42:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 70 saat gömdükten sonra modla her şeyi yükselttim yeni güncelleme gelmiş deneyeyim dedim her şeye tek atıyor neredeyse eski save yükleyip oynayacağım bakalım.

indirim artı indirimle 950 tl ye geliyor hocam

Sevgili Hideo Kojima abimiz biraz küçümseyici bir reaksiyon veriyor Game Award ödülün de, ama forum da bir kişinin bana belirttiği söz hiç aklımdan çıkmıyor -Oyun yapmak sadece tasarım işi değil, aşkla özveriyle yapılan bir ekip işi ve Koordineli bir takım çalışması demişti.

Rockstar'ın oyunlarının lider tasarımcısıyım diyen adam Leslie Benzies bile bu egosunun kurbanı olmuştu, Minds Eye yapımında.

Yani oyununun Üç A, Beş A, seviyesinde yüksek bir bütçeli oyun olmasının bir önemi yok sevgili Kojima abi. Ha kötü bir tasarımcı mısın ? kesinlikle değilsin, geçen sene Death Stranding 1'i 180 küsür saat oynayıp bitirmiş biri olarak sanat tasarımına yine de hayranlık duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 15 Aralık 2025; 20:38:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.