Bildirim
cl5 ve cl6
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
konu başlağını görünce intel vs amd, nvidia vs amd gibi şimdi birde cl savaşları mı başladı dedim kendi kendime normalde en düşük cl değerine sahip olan iyidir fakat normal kullanımda fark anlaşılmaz ki ddr4 bellekler bile cl13-14 gibi bir gecikme süresiyle piyasaya çıkacaklar. bence frekansı biraz daha yüksek olanı al.
-
anladım teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin.25
konu başlağını görünce intel vs amd, nvidia vs amd gibi şimdi birde cl savaşları mı başladı dedim kendi kendimenormalde en düşük cl değerine sahip olan iyidir fakat normal kullanımda fark anlaşılmaz ki ddr4 bellekler bile cl13-14 gibi bir gecikme süresiyle piyasaya çıkacaklar. bence frekansı biraz daha yüksek olanı al.
ddr3-4 cl konusunda soyle bir olay var yalniz.ddr3 1600 mesela cycle time yani 1 kez cl dongusu diyelim 5ns yani cl9 olunca toplam gecikme 45ns oluyor ki harbiden everest ram testi basliginda 43 45 gibi degerler var islemcide biraz oc oldugu icin.ddr4 2133 cl 14 ama ddr4'un cycle gecikmesi 1ns.
ddr2 1066 cl5'in toplam gecikmesi 50-55ns yani cycle gecikmesi 10-11ns.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 5 Kasım 2013; 15:24:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X