Şimdi Ara

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
3
Favori
33.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: David Tennant

Arsenal'i kendi sahasında yendik hemde çok farklı bir kadroyla çıkmamışlardı. Aramızda çok kalite farkı var.

2.yarı 5 değişiklik yapmıştı arsenal

Evet ama bu maçta oynayanların nerdeyse hepsi o maçtada oynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

Ulan H2 olacağı belliydi de üşendim bayiye gitmeye :/ şimdi ingilteredeki maçta H1 yapsam bu sefer de fazla kasmaz arsenal.

Fenerliyim.. Gittim 20 lira attım tek maç handikapa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

Twitter'da Football Jokes biz GS'lilere de gönderme yapmış

anlamadım ne diyor

Biz M.U'ya Welcome To Hell diyorduk ya, resimde de "onların dediği gibi cehenneme hoşgeldin..." yazıyor yukarıda,aşşada da bitch please esprisini yapmışlar.Yani yav he he demişler kısaca

Şeytan'a "Welcome to Hell" diyeni de ilk defa duyuyorum

• Yazıklar olsun. Bir takımda hiç mi ruh olmaz? Messi gelse çürür bu takımda bence. Böyle bir Arsenal'e 0-3 yeniliyorsanız başta başkan yöneticiler idare ve tüm futbolcuları değiştirin.

Not : İyiki Galatasaray'lıyım.
  • Sayın admin birazdan gelir konuyu siler şurada 3 kendini bilmez yüzünden tartışma çıkıyor bi galatarasaylı olarak milleti kışkırtmaya çalışan gereksizleri anlamıyorum.Yazıklar olsun hem bu zihniyete hem adminlere.Hadi kaldırın konuyu durmayın.

• Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan kurtulup, vizyonunu değiştirmedikçe, yüzü gülmez. Tıpkı bize Adnan Polat'ta olduğu gibi. Bir Galatasaray'lı olarak, geçmiş olsun dostlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Fenerbahçe seri başı olamayacağını ve çok güçlü takımlarla karşılaşacağını bildiği halde Cas'ın yargılamasını hızlandırmak ve turnuvaya katılmak istemesi yanlış bir stratejiydi.Cas'dan ceza çıkarsa bu seneyide sayarsak üç yıl avrupa kupalarına katılamayacak.

uefa avrupa kupası sayılmıyor sanırım.
  • Üzüldüm açıkcası. Fenerde ruh yok. Demek ki kan değişikliği için teknik direktörde yeterli değilmiş. Tek bir çare var onu sizde biliyorsunuz. Ben eminim o zaman Türk futboluda rahatlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

o değil de daha geçen gün adamların sahasında kupa kaldırdığımız arsenal'lilerin özellikle arsene wenger'in ağlamaklı ve yerin dibine girmiş halinin ardından bugün ki kasılmalarını kendilerini bir halt sanmalarını görmek beni üzdü kötü oldu...

Şampiyonlar liginde her maçınızı izlicem şu arsenal rakibiniz olsunda şunlara Türk'ün gücünü gösterin eze eze Yen'in

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

quote:

quote:

anlamadım ne diyor

Biz M.U'ya Welcome To Hell diyorduk ya, resimde de "onların dediği gibi cehenneme hoşgeldin..." yazıyor yukarıda,aşşada da bitch please esprisini yapmışlar.Yani yav he he demişler kısaca

Şeytan'a "Welcome to Hell" diyeni de ilk defa duyuyorum

/>
    [

• Kuyt emre meireles fizik olarak bitmiş.

• quote:

quote:

quote:

anlamadım ne diyor

Onların dediği gibi falan yazmıyor orada cehenneme hoş geldiniz dediler yazıyor.

• emirates cup.ile CL play off macini bir tutan renktaslar yapmayin etmeyin. cl maclari cok farkli.

• Takımın yönetim dahil komple değişmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: maviduvar

quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Fenerbahçe seri başı olamayacağını ve çok güçlü takımlarla karşılaşacağını bildiği halde Cas'ın yargılamasını hızlandırmak ve turnuvaya katılmak istemesi yanlış bir stratejiydi.Cas'dan ceza çıkarsa bu seneyide sayarsak üç yıl avrupa kupalarına katılamayacak.

uefa avrupa kupası sayılmıyor sanırım.

Maalesef onada gidemiyorsunuz.Cas onarsa Uefa sizi men edecek ve bu seneyi bir seneye saymayacak.
  • Gerçek hesabınla gel sonra konuş.

• Özetini nerden izleyebiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam çeviremedim tamam vurmayın

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.