Şimdi Ara

CL PLAY OFF TURU İLK KARŞILAŞMA | Fenerbahçe v Arsenal | 20-21.08.2013 | SMART SPOR (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.546
Cevap
3
Favori
33.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

arsenal formda olsaymış bir de

Sizin gibi 8 yerdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

Twitter'da Football Jokes biz GS'lilere de gönderme yapmış

anlamadım ne diyor

• bunca yatırım milyonlarca euro verilip alınan oyuncular hepsi boşuna kendi evimizde bu kadar silik futbol nasıl oynayabiliyoruz.arsenal resmen bugün sahada yürüye yürüye 3 attı sanki biraz kassalar gol atmak için daha çok istekli olsalar rahat 5 olacak gibiydi.
  • quote:

Bize bir gönderme yok burda

• quote:

Orijinalden alıntı: Aemon

quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

quote:

Tuvaletten geldim yayını açtığım anda gol oldu. Kusura bakmayın fenerli arkadaşlar.

Tuvaletde dursaydın keşke 45 dak

Maça yetişeyim diye acele ettim birde , etmez olaydım.

Neyse Şl yolculuğumuzda buraya kadarmış, Gs' başarılar...Ama Allahtan ümit kesilmez

Teşekkürler hocam. Keşke devam edebilseydiniz ama bu saatten sonra çok zor.

Zannetmiyorum ama hayırlısı bakalım Ersun ve yönetim istifa ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

anlamadım ne diyor

Biz M.U'ya Welcome To Hell diyorduk ya, resimde de "onların dediği gibi cehenneme hoşgeldin..." yazıyor yukarıda,aşşada da bitch please esprisini yapmışlar.Yani yav he he demişler kısaca

• quote:

Orijinalden alıntı: David Tennant

Arsenal'i kendi sahasında yendik hemde çok farklı bir kadroyla çıkmamışlardı. Aramızda çok kalite farkı var.

2.yarı 5 değişiklik yapmıştı arsenal
  • o değil de daha geçen gün adamların sahasında kupa kaldırdığımız arsenal'lilerin özellikle arsene wenger'in ağlamaklı ve yerin dibine girmiş halinin ardından bugün ki kasılmalarını kendilerini bir halt sanmalarını görmek beni üzdü kötü oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNVV

quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

haydi eller havaya

Adamsan gerçek hesabınla gelirsin şuraya.

Zoruna mı gitti şikeci Sen önce adam ol şike yapma sonra insanların adamlığını sorgula hadi uza

Benmi yaptım şikeyi ergene bak bide gelmiş hadi uza diyor.

Başkan şike yapıyor kendi çevresinde kulübü taraftarı ilgilendirmez ne de olsa sen de haklısın. Sadece başkan sorumlu başkana her türlü desteği veren taraftarın hiç suçu yok tamam ergen kardeşim.

Bu neyin kafasını yaşıyo la?

• Yazık günah be yeter artık git Aziz git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

defanstan bozma sağbek , defanstan bozma sol bek ,2 önliberodan bozma orta saha , 2 forvetten bozma kanat oyuncusu.

aynen hocam bu şekilde yürümez bu iş...
  • Beyler adminler ölmüş galiba evini bilenler varsa gidip bi baksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Arsenal çok kötüydü bugün, zaten alışılmış Premier Lig temposuna çıksa herhalde 6 tane atardı.

Konya'da kötüydü zaten son 10 dakikadabize3gol atarak 120 dakika bu kötünün kötüsü Fener'e gol atamayan Galatasaray çok iyiydi tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

İsme bakıldığında Arsenal'den 3 yemek normal midir? Çok fazla yadırganmaz. Ancak velakin bu derece kötü bir Arsenal'in karşısında 3 yesen bile en azından iki pas yap be adam. Sistem yok! Onu geçtim topçularda da iş yok. Verilen paralara yazık bugün aramızdan 6 kişi toplasalar o volkan ve defansın önüne bizi koysalar bu kadar kötü oynarız anca. Yazıklar olsun bu adamlar böyle paralar alıp bizi mutlu edemiyorlarsa yazıklar olsun.

çok güzel özetlemişsin olay Arsenalin iyiliği değil bu takımın iki pası arka arkaya yapamaması. konya da 3 ledi bunlarda yarın başkası darmadağın edecek ....
  • David Tennant kullanıcısına yanıt
    Bizim Welcome to Hell şeyinden yola çıktım amma
  • Fenerbahçe seri başı olamayacağını ve çok güçlü takımlarla karşılaşacağını bildiği halde Cas'ın yargılamasını hızlandırmak ve turnuvaya katılmak istemesi yanlış bir stratejiydi.Cas'dan ceza çıkarsa bu seneyide sayarsak üç yıl avrupa kupalarına katılamayacak.
  • Cardozo ceza sahası dışından müthiş bir üçlük attı durum artık 3-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

anlamadım ne diyor

Cehenneme hoş geldiniz dediler, yav he he fener 3 taneyi nasıl gömdük.

• Ersun Yanal iyidir kötüdür tartışılır da bizim bu Fenerbahçe'de sorun hoca değil. Bu takım bu yönetim daha çok hoca harcar. Bu takıma önce yönetim lazım. Öyle ota b..a karışacak, kendini kurtarmak için takımı yakacak adam lazım değil bu takıma. Bir de ne işse Fenerbahçe'ye gelen topçunun huyu suyu değişiyor arkadaş. Sağlı sollu ataklarını geçtim 2 pas yapamaz mı bir takım yahu. Bizim topçuların ayağına top gelince beyin devreleri sarmaş dolaş oluyor. 3 seneyse 3 5se 5 arkadaş biz bekleriz sabır da ederiz. Yeterki şu yönetim bıraksın gitsin, uyuntu uyuntu top oynayan futbolcuların alayı kovulsun. Tertemiz bir sayfa açalım.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.