bunlar nedir? değerleri hangi kosullara göre belirlenir? hangi amaca hizmet eder? bilgisi olan varmı?
ayrıca bu komutlar resmi sunucularda işe yararmı? yani değiştirilebilirmi? resmi sunucularda işe yarıyacak komutlar warmıdır?
valla millet bilmem kaç ping altı için 1 yap bilmem kaç ping üstü için 2 yap diyor da onları kurcalamamak en iyisi bence oyunu yapan adamlar sonuçta düşünüyor bu işleri. müşteriye bırakmazlar. bir de sanırım sadece ratio'u kendin değiştirebiliyorsun cl_interp otomatik belirleniyor diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
valla millet bilmem kaç ping altı için 1 yap bilmem kaç ping üstü için 2 yap diyor da onları kurcalamamak en iyisi bence oyunu yapan adamlar sonuçta düşünüyor bu işleri. müşteriye bırakmazlar. bir de sanırım sadece ratio'u kendin değiştirebiliyorsun cl_interp otomatik belirleniyor diye biliyorum.
ölüm macı girdim resmi sunucuda 2 side değişmiyor,sanırım resmi sunuculardada farketmez..
64 tick denmidir nedir bi acayip geliyor oyun 1000 saat den fazla oynadım genede bi acayip geliyor sanki mermilermi adma gitmiyor deyim,geçmi gidiyor,bi garip anlatamıyorum:P hala alısamnadım.