Şimdi Ara

Cizre'deki Bodrum Katın Sırrı: İçeride Mamo ve Rozan Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cizre'de 'yaralılar var' denilerek güvenlik güçlerinin operasyonlarının engellendiği binada PKK'nın 'Mamo ve Rozan' kod adlı iki üst düzey ismin olduğu iddiası var.

Cizre'de yaralıların mahsur kaldığı iddia edilen binayla ilgili güvenlik güçlerine ulaşan yeni bilgiler var. Terör örgütünün üst düzey isimlerinin telefon ve telsiz görüşmelerini çözen güvenlik güçleri binada örgütün dağ kadrosu liderlerinden biri kadın, iki kişinin saklandığı istihbaratını aldı. Buna göre terör örgütü, binada bulunan diğer kişilerin canları tehlikeye de atılsa, bu iki teröristi binadan çıkararak Avrupa'ya kaçırmayı hedefliyor. Sırp keskin nişancılarla ilgili de çok özel bilgilere ulaşıldı.

TELSİZ KONUŞMALARINA YANSIDI

Cizre'de yaralıların mahsur kaldığı iddia edilen binayla ilgili, güvenlik güçlerinin ulaştığı son bilgiler dikkat çekici. Çünkü bu bilgiler arasında Avrupa'dan Kandil'e, Kandil'den Cizre 'ye ulaşan telefon ve telsiz görüşmeleri var.

SABRİ OK DEVREDE

Bölgedeki emniyet ve güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Kandil ve Avrupa arasında telefon görüşmesi tespit edildi. PKK'nın Avrupa sorumlusu Sabri Ok'un Cizre'ye ve o binaya yönelik talimatları çözümlendi.

Bu görüşmelere göre binada örgütün dağ kadrosundan lider seviyesinde iki önemli ismin bulunduğu ortaya çıktı. Kod adları Mamo ve Rozan olan biri kadın, iki terörist.

"AVRUPA'YA GÖNDERİN" TALİMATI

Güvenlik güçlerinin hazırladığı rapora göre, telefon görüşmesinde Sabri Ok bu iki teröristin binadan mutlaka sağ olarak çıkarılması ve Avrupa'ya gönderilmesi talimatını verdi; "bunun için ne gerekiyorsa yapılsın" dediği de kayıtlara geçti.

Bu gelişme üzerine güvenlik güçleri, söz konusu bina etrafında çemberi daralttı. Edinilen bilgiye göre binada 30, çevredeki 7 binada da 30 olmak üzere bölgede 60 silahlı terörist var. Bölgedeki güvenlik kaynakları söz konusu binanın uzun süredir gizli revir olarak terörist tedavisinde kullanıldığını da belirtiyor.

Bunun yanı sıra, binanın uzun süredir mühimmat ve bomba yığınağı yapılan bir depo olarak kullanıldığı bilgisi de var. Binaya 150 metre mesafede 15 ambulans tutuluyor. Güvenlik güçleri, "size zarar verilmeyecek ambulanslara binin" çağrılarına binadan ateşle karşılık verildiğini belirtiyor.

SIRP PARALI TERÖRİST

Öte yandan, binada terör örgütünün gençlik yapılanmasında bulunan 2 YDG-H'linin teslim olmak istediği ancak teröristlerin buna izin vermeyerek iki genci infaz ettiği de gelen bilgiler arasında.

BİR BAŞKA BİLGİ DE DİYARBAKIR'DAN...

Terör örgütünün keskin nişancı olarak Sırp paralı teröristleri tuttuğu Adli Tıp'ta ortaya çıktı. Vurulan bir keskin nişancının Sırp olduğunun belirlenmesinin ardından yaralı olarak ele geçirilen bir başka nişancının da Sırp olduğu belirlendi.

Yaralı Sırp teröristin, para karşılığı PKK'lılarla birlikte çatıştığı öğrenildi. Sırp teröristin sorgusu Diyarbakır'da sürüyor. (Kaynak: CNN Türk)

http://www.sondakika.com/haber/haber-cizre-deki-evin-sirri-mamo-ile-rozan-i-8119930/

• evet hemen bu bilgiyi haber yapıp dosta düşmana ilan edelim demişler.
  • Bi tane de rus general varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyip heralde halktan ciddi destek bekliyor.
    Muhtemelen bir gece Saglam bombalanacak orasi.
    Bunun icinde once halkin tayyibin arkasinda durmasi gerek.

Rus ucagi dusurulunce rusyadan once konusanlar varken rte nin yaptigi mantikli oluyor.

• bence binada yaralı siviller var diyerek bombalanmasını engellemek istediler.yoksa yıkarlardı o binayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Tayyip heralde halktan ciddi destek bekliyor.
    Muhtemelen bir gece Saglam bombalanacak orasi.
    Bunun icinde once halkin tayyibin arkasinda durmasi gerek.

Rus ucagi dusurulunce rusyadan once konusanlar varken rte nin yaptigi mantikli oluyor.

vursun lazımsa tankla üstünden geçsin kim ne diyor orada teröristle sivili ayırt edecek adamlar var türk halkı recep tayyip erdoğanın arkasındadır

bunu bir osmanlı padişahları yaptı birde recep tayyip erdoğan

• efsi E kullanıcısına yanıt

Bu ölenler Kürt değil miydi? Bunları öldüren PKK değil miydi? Sırf cahil olduğunuz için Türk düşmanısınız. Sizin destekledikleriniz Kürtlerin asıl düşmanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    Bugün doğuda terör bitirildiği an AKP'nin oy oranı doğu illerinde en az % 60 olur. Çözüm süreci denilerek verilen tavizlerden önce bu böyleydi. Süreçten önce AKP'yi besleyen cehalet şimdi silah zoruyla HDP - PKK'yı destekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsi

kürtler direniyor.türk dostlarıyla demokratik türkiyeyi kuruyor.biz türk değil faşist düşmanıyız faşistler bunu kafasına soksun.savaşı hiçbir şekilde desteklemiyoruz ama asimileye karşı kürtlerin dur demesi gerekiyor.ayrıca pkk destekçisi değil anarşistim.ama bir halkın hakkını araması bütün ilerici güçler için doğal ve olması gereken birşeydir.

Sizden ala faşist mi olur?

pkk ya hdp ye karşı düşüneni,konuşanı linç et, öldür sonra da faşizme karşıyım de. Diyarbakırlı, mardinli arkadaşlarım konuşamıyor bile.

Keşke hükümet biraz faşist olsaydı. Allahtan dileğim de bu yönde.
    Bence anarşist olsan Emperyal pisliklerin doğuda oynadıkları oyuna masum halk direniyor demezdin. Direniyor dediğin yurttaşlar şimdi terörden mağdur olarak batıya göç ediyor.

• dediğim gibi masumsa ben bu ölümlerede karşıyım pkklı değilim ama işidçiyse topluma kazandırılamıyorsa biz barış için elimizden geleni yapıp gerekirse savaşacaz bu işin başka yolu yok.türk düşmanı falanda değilim pkklıda değilim ben anarşistim ama kürtler bir millet olarak haklarını pkk sayesinde almıştır bunu dışardan biri olarak söylüyorum.yalan mı?kürt yoktur diyen faşist türkler ve yönetimi değil miydi?kürt dilii yasak eden kürtleri ölüdren işkencelerden geçiren faşist türkler ve yfaşist türk yönetimi değil miydi?ben demokratik türklere her zaman saygım var ama ister pkkdan ister tskdan faşistlere saygım ve sevgim yok.
  • haberlere inanan insan kaldimi aceba haberler kimin tarafini tutarsa tutsun sahsen hicbir habere inanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Dağda Wi-Fi mi buldun? Boş konuşmada dağa çık en yakın zamanda kafana kurşunu yersin, senden kurtuluruz.
    Her şey insanlık için merak etme. Sizlere insanlık öğreteceğiz.
  • sence ben pkklıya mı benziyorum yazdıklarıma bakınca.dağdan değil evden yazıyorum.ayrıca asker zihniyetli biri bir anarşiste insanlık değil ancak insanlık düşmanlığı öğretir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

Dağda Wi-Fi mi buldun? Boş konuşmada dağa çık en yakın zamanda kafana kurşunu yersin, senden kurtuluruz.
    Her şey insanlık için merak etme. Sizlere insanlık öğreteceğiz.

sen pkk dan 100 kat daha bolucusun.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Dün akşam akrabamız PKK tarafından öldürüldü. Şadece Türk olduğu için
  • quote:

Dün akşam akrabamız PKK tarafından öldürüldü. Şadece Türk olduğu için

gecmis olsun allah rahmet etsin uzuldum gercekten.
    pkk yi savunmam pkk nin gidip askerle catismasinida savunmam
    ama inan ulkeyi yonetenler zamaninda pkk nin ortaya cikmasi icin yogun mesai yaptilar.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Öldü, geçmiş olmadı. Yüz vermeye devam edersen aynısı sanada olacak. Kürtlerin çoğunlukta yaşadığı mahallelerde Türkleri öldürüyorlar. Bunları yapanlar Kürt halkı değil cahil Kürt halkı kesiminden destek bulan teroristler.
    Yukarıdaki arkadaş tatlı su teroristi, bunlara yüz verdikçe her an babanda sırtından vurulup, can verebilir.

Cumhuriyet Halk Partisi artık Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden çıktığı için HDP'den farkı kalmamış büyük HDP olmuş. Şu an tek yol Milliyetçi Haraket Partisi ve artık şu insanlarla iletişim kurmayın. Bunlarıda ciddiye almayın, insanlıklarınada inanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 2 Şubat 2016; 13:28:52 >
  • quote:

Öldü, geçmiş olmadı. Yüz vermeye devam edersen aynısı sanada olacak. Kürtlerin çoğunlukta yaşadığı mahallelerde Türkleri öldürüyorlar. Bunları yapanlar Kürt halkı değil cahil Kürt halkı kesiminden destek bulan teroristler.
    Yukarıdaki arkadaş tatlı su teroristi, bunlara yüz verdikçe her an babanda sırtından vurulup, can verebilir.

Cumhuriyet Halk Partisi artık Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden çıktığı için HDP'den farkı kalmamış büyük HDP olmuş. Şu an tek yol Milliyetçi Haraket Partisi ve artık şu insanlarla iletişim kurmayın. Bunlarıda ciddiye almayın, insanlıklarınada inanmayın.

mhp akp nin koltuk degnegi hocam hadi hdp yi sevmeyen bir parti anlarim ama 6 aylik gecici bir hukumet icin hdp ile birlesmeyi goze alsaydi hatta bahceli cikip bu 6 aylik hukumeti sirf bakanlari yargilamak icin kurduk deseydi kendi tabanindanda oy kaybetmeyecekti sozkonusu bakanlar ve ogullari su an hapisteydi akp inan baraji bile gecemezdi ve kesinlikle barji gecemezdi.

• benim pkk ile ilgim yok ben anarşistim.onlar kürt faşistiyse sende türk faşistisin.fark var mı?mhpden ancak ırkçılık öğrenilir.hdp ve chp gibi partiler anarşizm olmasa bile daha demokratik bir ülke inşa edebilir ama ben devletli her sisteme karşıyım.cevap bile vermiyorsun adam yerine koymuyorsun aynen kürtlere yaptığınız gibi.tsk içersindede pkk içerisindede faşistlere karşıyız ama sen türk tarafının faşistlerine karşı değilsin.senden farkım bu arkadaş.sonrada anca terörist dersin.terirst varsa teröristler ancak devletçi olanlardır.senin insanlığın var ve devletçi sistemleri mi savunuyorsun?birde gelip pkklı diyorsun.bu yaptığın ayıptır arkadaşım.senide anarşizme çağırıyorum devletçilikten uzak insanca bir yaşam kurarızda insanlık giderek gelişir lanet savaşlardan kurtuluruz.ama iki tarafta savaş ve özgürlük düşmanlarından kurtulmadıkça barış gelmez ne bu ülkeye ne bu dünyaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 2 Şubat 2016; 13:40:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.