Şimdi Ara

Cizre'deki Bodrum Katın Sırrı: İçeride Mamo ve Rozan Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu an yazdıklarımı iyi oku ve aklından çıkarma

Milliyetçi Haraket Partisi aslında oy kaybetmedi. Hatta insanlar bu olaylar sonucunda dahada milliyetçileşip yurt genelinde aktif bir role büründü. İktidar yandaşı anketlerin bile altı yedi sekiz puan üstünde çıkan seçim sonuçlarının tek sebebi var; hayali oylar.

Kendi oturduğum semt Küçükçekmece/İstanbul her mahalleden binlerce hayali oy çıkmış. Şu an medya büyük sansürde işin aslı kimseye yemedi bunları açıklamak o yüzden seçim sonuçlarına gidip kendi gözlerinle bakmanı istiyorum. Diğer partilerden üç bin eksildiyse ak partiye on üç bin oy eklenmiş. Kırk bin oy eklenen yerler bile var, kandırılıyosunuz.

Halbuki son olaylardan sonra Milliyetçi sayısında büyük artış görüldü. Heleki iktidar yandaşı olan anketler bile şok içerisindeydi. Bütün haber kanalları durumun farkındaydılar ama kimse bir şey diyemedi.

Seçim sonuçlarınıda sansürleyemezlerya? Bak ve kendi gözlerinle gör. İstanbul'a bak

• efsi E kullanıcısına yanıt
    Kullandığın klavye Türk alfabesini barındırıyor, şu an üstünde giydiin Tişörtün kumaşı muhtemelen Türkiye'den ithal ediliyor, Türkiye lokasyonlu Türk kurucusu olan bir foruma bağlanıyorsun hemde muhtemelen TTNET adlı internet servis sağlayıcısıyla ya da onun altyapısını kullanan farklı bir servis sağlayıcıyla.

Yani Türkiye'de yaşayıp, Türkiye'den aldığın bilgisayarınla, Türkiye'de bulunan kardeşim dediğin insana, Türkçe klavyeyle nasıl olurda düşmanlık beslersin hemde muhtemelen devletin sana ya da babana sağladığı gelirle aldığı ve devletin ithal ettiği bir bilgisayar aracılığıyla.

Sizi yaşatan Mustafa Kemal Atatürk'e nasıl düşmanlık besleyebilirsin. Türklerin olduğu kadar Kürtlerinde önderi değil midir Mustafa Kemal Atatürk? Kendine götü boklu APO'yu lider görüyosan bu senin beyinsiz bir hayvandan farkının olmadığını gösterir.

Kısacası, kendine anarşistim diyen bir beyinsiz nasılda PKK gibi zoraki otorite sağlayan bir kuruluşun destekçisi olabilir? Anarşistlik her türlü otoriteye karşı çıkmak değil midir? Otorite size göre Türkiye Cumhuriyeti midir? Düşmanlığının tek sebebi adının Türkiye olması mı yoksa kendi devletin olmadığı için Türklerin tarihini kıskanmak mıdır? Heeyt heeyt anarşik kardeş çok büyük oyunlara geliyosun. PKK değil miydi doğuda yirmi bin'e yakın insanı köyleri basıp öldüren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 2 Şubat 2016; 13:49:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

Şu an yazdıklarımı iyi oku ve aklından çıkarma

Milliyetçi Haraket Partisi aslında oy kaybetmedi. Hatta insanlar bu olaylar sonucunda dahada milliyetçileşip yurt genelinde aktif bir role büründü. İktidar yandaşı anketlerin bile altı yedi sekiz puan üstünde çıkan seçim sonuçlarının tek sebebi var; hayali oylar.

Kendi oturduğum semt Küçükçekmece/İstanbul her mahalleden binlerce hayali oy çıkmış. Şu an medya büyük sansürde işin aslı kimseye yemedi bunları açıklamak o yüzden seçim sonuçlarına gidip kendi gözlerinle bakmanı istiyorum. Diğer partilerden üç bin eksildiyse ak partiye on üç bin oy eklenmiş. Kırk bin oy eklenen yerler bile var, kandırılıyosunuz.

Halbuki son olaylardan sonra Milliyetçi sayısında büyük artış görüldü. Heleki iktidar yandaşı olan anketler bile şok içerisindeydi. Bütün haber kanalları durumun farkındaydılar ama kimse bir şey diyemedi.

Seçim sonuçlarınıda sansürleyemezlerya? Bak ve kendi gözlerinle gör. İstanbul'a bak

ben secimlerde hile yapi!digina tamamen inaniyorum zaten en ufak suphem yok kanallar basildi resmen secimden once akli basinda hile yapmayacak bir parti gidip kanal basmayi aklindan bile gecirmez su an hilelerden dolayi belki gelecek senede olacak hilelerden dolayi diktatorlukle yonetildigimizi rahatlikla soyleyebiliriz
    zaten 3-4 tane hile yapildi konusu acmistim
    hdp binalarina yapilan saldiriyida sirf akp liler yapti okadar geri bir ulke degiliz ama akp sayesinde magaradan yeni cikmis bir ulke imaji olusuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efsi

siz insanlara pkkya katılmaktan başka bir çare bıraktıysanız söylede öğrenelim.hem baskı şiddet uyugula sonrada hiçbirşey yapmasını bekleme.nasıl olacak o.

Arkadaşım AKP destekçisi değilim ancak AKP'de baskı zulüm mü uyguladı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9b/Bakunin.png

benim önderim bu adamdır başkası değil.

ayrıca türkler kendi başına yapmadı bunu kürtlerle beraber kurdu bu zenginliği ne hakla bunları sadece türklerin malıymış gibi gösteriyorsun?atatürk kürtlerin önderş olsaydı kürtleri yok kabul etmezediçherhalde 28 tanme krüt isyanında sivilleri bombama emrini kürtler istediği için vermedi.mustafa kemal atatürk bu durumda nasıl kürtlerşn önderi oluyor.mustafa kemal atatürk kürtlere özerklik sözü verdi ama tutmadı.ayrıca mustafa kemal atatürk yahudi sebatayist diye ididialarda var.ancak forum kurallarına uymaz diye atmıyorum kaynağı.pkk insna katlettyise suç işleydiyse onada karşıyım ama devletçi masum örgüt var mıdır bu durumda tsk nedir onu söyle.
    HEE KANKA, ATATÜRK YAHUDİYMİŞ HATTA KÜRTLERİN BEŞ BİN YILLIK TARİHİ VAR HATTA GÖKTÜRKLER DEĞİL GÖKKÜRTLERDİR, BAKINIZ OSMANLI IMPAROTORLUĞU DEĞİL OSMANLI KÜRTOROTORLUĞUYDU HATTA BUGÜNKİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GERÇEK ASLI KÜRDİYE MUZ CUMHURİYETİDİR. YERE DÜŞEN MUZLARI NE YAPTIĞIMIZI SÖYLEMEYECEĞİM KAYNAĞI FORUM KURALLARINA UYMUYOR DİYE ATMIYORUM.

Şimdi mutlu musun? Kendine tarih yazmak için ezikçe çırpınışların..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 2 Şubat 2016; 17:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

HEE KANKA, ATATÜRK YAHUDİYMİŞ HATTA KÜRTLERİN BEŞ BİN YILLIK TARİHİ VAR HATTA GÖKTÜRKLER DEĞİL GÖKKÜRTLERDİR, BAKINIZ OSMANLI IMPAROTORLUĞU DEĞİL OSMANLI KÜRTOROTORLUĞUYDU HATTA BUGÜNKİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GERÇEK ASLI KÜRDİYE MUZ CUMHURİYETİDİR. YERE DÜŞEN MUZLARI NE YAPTIĞIMIZI SÖYLEMEYECEĞİM KAYNAĞI FORUM KURALLARINA UYMUYOR DİYE ATMIYORUM.

Şimdi mutlu musun? Kendine tarih yazmak için ezikçe çırpınışların..

Bu arkadaşa Hakkari Balbalları desen onu da bilmez. MÖ 2000'li yıllarda bu coğrafyada Türkler yaşıyordu. Cahillere laf atmak gerçekten zor. Anarşistim diyor ancak kendini Emperyalistlerin-Feodal Toprak Ağalarının ve Din Bezirganlarının yalanlarına inandırmış.

hadi oradan baskalarina fasist diyerek kendi fasistligini gizleyen fasist
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsi

dediğim gibi masumsa ben bu ölümlerede karşıyım pkklı değilim ama işidçiyse topluma kazandırılamıyorsa biz barış için elimizden geleni yapıp gerekirse savaşacaz bu işin başka yolu yok.türk düşmanı falanda değilim pkklıda değilim ben anarşistim ama kürtler bir millet olarak haklarını pkk sayesinde almıştır bunu dışardan biri olarak söylüyorum.yalan mı?kürt yoktur diyen faşist türkler ve yönetimi değil miydi?kürt dilii yasak eden kürtleri ölüdren işkencelerden geçiren faşist türkler ve yfaşist türk yönetimi değil miydi?ben demokratik türklere her zaman saygım var ama ister pkkdan ister tskdan faşistlere saygım ve sevgim yok.

Sen git bi 10-15 sene sonra gel. Bu yaşlar da takılma buralarda

BİZ TÜRK'ÜZ. Siz diyorsunuz biz k*rdüz diye sorun yok biz dediğimizde faşist oluyoruz. Faşist de faşist. Ulan ne istiyorsunuz toprak mı alamayacaksınız anlı şanlı tarihimiz var biz vatan millet toprak için canımızı veririz tamam mı? Neyin hakkını arıyorsunuz acaba? k*rtler de direnmiyor ayrıca sizin gibiler yüzünden k*rtlerin adı çıktı vatan hainisiniz. Demokratik Türkiye de yok olmaz rahat ol Türk dostmuş da demokratikmiş de zavallılar şalvarla kaçın siz nasıl olsa faşist asker kadınları vurmuyor değil mi? YÜZSÜZLER

EDİT: Faşistsek faşistiz gelin keselim sizi şu an yaptığımız az aslında. Toplu olarak kamplarda sabunlayarak yakmamız gerek sizi. Çocuklarınızın dnalarıyla oynanmalı. Eli iş tutan erkekleriniz sabahtan akşama kadar susuz bırakılarak madenlerde çalıştırılmalı. O zaman anlarsın faşistin ne olduğunu. Faşist de faşist tutturmuşlar ağızlarına düşüremiyorlar neyse siz TÜRKLER OLMASA HİÇSİNİZ ŞALVARLI ELEMANLAR SİZİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla_Reyiz -- 2 Şubat 2016; 19:38:42 >

• Bırakın ciddiye almayın şu soytarıları. Nasıl bir kuyruk acısı bıraktıysak bunlarda her türlü bize saldırıyorlar. Ayrıca Atatürkü kirli söylemlerine alet eden şerefsizin önde gidenidir. Şu anda Atatürk olsa Doğuda çok kelle gitmişti siz Erdoğana dua edin. Devletin her türlü imkanından faydalan sonra gel faşist de Tsk ya dil uzat. Bu ülke sizden kurtulmadan bize rahat yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.