Herkese merhaba, ilk aracım daha önce hiç aracım olmadı dolayısıyla bu işleri hiç bilmiyorum. Kazıklanmamak adına siz dh ailesine sormak istedim, öncelikle cizikleri tarif edeyim: -Arabanın sürücü kapı kolunun altındaki göcük kısmında baya (yüzük yüzünden sanırım) kılcal cizikler oluşmuş kapı kolunun alt kısmında yani parmaklarımızın soktuğumuz yerde boyada, -Sol kapıda park alanında birisi sürtmüş sağolsun baya 10-15cm en 20-25 cm boy olan dikdörtgen alanda bir çok ince cizikler var öyle derin değil, ince ince sürtme ciziği besbelli (göcük yok), -Arkada kaputta bir 5cm lik boya kaldırılmış ama hiç bir şekilde derin olmayan cizik ön camurlukta da aracı ilk aldığım gün birisi bilerek artık ne sürttüyse yine hiç derinliği olmayan ama tebeşir izi gibi bir iz var 10cm lik..
Tahmini bunlar ne kadar a yapılır ve nerede yaptırmalıyım, evet resimsiz saçma oluyor haklısınız sadece tarif ettim. Tahmini bütce ayırmak istiyorum buna göre.
Araç siyah renk, metalik veya mat felan değil sanırım klasik normal renk
Tek önerim Auto King olur. Çizik,ezik,koltukların vs yıpranması bu adamların elinden geçerek sıfır halini alabiliyor. İşlerinde çok iyiler. Yani gidip normal bir yerde pasta cila ile kapatayım yada küçük boyalar atayım deyip kapatamayabilirsiniz bunları.
İşlerinde iyi oldukları için biraz yüksektir fiyatları. Gidip yerlerine arabayı gösterirsiniz. Ona göre bir fiyat biçerler sizde yaptırıp yaptırmayacağınıza karar verebilirsiniz.