Şimdi Ara

Çizgi Elektronik Garanti Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende asus hd7790 ekran kartı var son zamanlarda sistem boşta iken çok sık sistem donuyordu. Bios update ile geçiyormuş.
    Evim mecidiyeköy'e yakın bu sebeple çizgi rma'ya kendim götürmek istiyorum. Ancak sitede sorgulama yapıyorum eşleşen kayıt bulunamadı yazıyor.
    Asus ekran kartlarına sadece çizginin baktığını biliyorum. Ancak yarın gitmeden buradan bilenlere bir sorayım.

Bu sorgulamada düzgün bir sonuç çıkmasa da gideyim mi? (Vatan'dan faturası var)

• Merhaba hocam bende asus hd7790 aldım 1 ay önce ve mavi ekrandan dolayı bios update için servise verdim ancak bugün iadesine karar verildi, yani para çeki verecekler heralde. umarım senin başın ağrımaz bu kartlar sorunlu gibi.

ayrıcahttp://garanti.mersasistem.com.tr/Garanti.aspx buradan garanti sorgulayabilirsin, çizgide bulunamadı hata vermesine bakma önemli olan penta nın sitesi
  • Teşekkürler hocam, burada görünüyor. Dediğiniz bazı kartlarda sorun var kimisi ufak kimisi büyük. Ufak sorunlu olanlar bios Update ile düzeliyor diye biliyorum. Size de geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maegline

Teşekkürler hocam, burada görünüyor. Dediğiniz bazı kartlarda sorun var kimisi ufak kimisi büyük. Ufak sorunlu olanlar bios Update ile düzeliyor diye biliyorum. Size de geçmiş olsun hocam.

Sağolun, umarım sorununuz hızlı çözülür.
  • Çizgi elektroniğe düştüysen vay haline... Benim ilk ve son tecrübemdi. İğrenç bir konuşma şekilleri var. Ben çok methini duymuştum ama sapsasağlam anakartımı pinleri eğik diyerek ve gerçekten eğik olduğunu ispat ederek ki ben yollarken zerre eğiklik yoktu garanti dışı bıraktılar. Adam beni resmen tehdit etti. "Eğer bakarım eğik pin gerçekten varsa o anakartı garanti dışı bırakır sana yollarım" diyor. Re-zil-lik. Diyorum ki sizin eğmediğinizi nerden bilelim. Cevap yok. Ben tamamen başka sorun için yolladım anakartımı garanti dışı bırakıp bana geri yollayacaklar. Şuanda geri yollanma aşamasında. Gerisini sen düşün

• Hocam o yüzden garantiye gönderdiğim her şeyi göndermeden önce fotoğraflıyorum. Gerçi ben sizin başınıza gelen gibi art niyetli insanlardan çok işini bilmeyen insanlardan ötürü böyle bir uygulamaya gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maegline

Hocam o yüzden garantiye gönderdiğim her şeyi göndermeden önce fotoğraflıyorum. Gerçi ben sizin başınıza gelen gibi art niyetli insanlardan çok işini bilmeyen insanlardan ötürü böyle bir uygulamaya gidiyorum.

Ben de cektim hocam. Resmini de yolladim. İspat edemedik. Onlar da bana minicik bi egikligi gosterip bahane ettiklerini soyledi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.