Şimdi Ara

Civilization 6 Türkçe Yama %100 - Emek Çevirisidir - Sinelyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BU TÜRKÇE YAMA ÇEVİRİSİNİ TAMAMEN BANA AİTTİR. 2019 Yılından itibaren bu oyuna sürekli olarak gelen güncellemeler ile Türkçe Yamayı paylaştım ve binlerce indirmeye ulaştı. YouTube kanalımdaki ilk video da bu oyunun Türkçe Yamasıydı ve o Video hâlâ kanalında durur.

Makine çevirisi değildir. Satır satır çeviri yaptım. İzinsiz paylaşılması ve çoğaltılması yasaktır.

Civilization 6 Türkçe Yama %100 - Emek Çevirisidir - Sinelyin

Sid Meier's Civilization VI Babil v1.0.12.68 %100 TÜRKÇE YAMA

💯 OYUNUN v1.0.12.68 BU SON SÜRÜMÜ TÜM DLC PAKETLERİNİ İÇERMEKTEDİR!

Sid Meier's Civilization VI MAYA v1.0.1.501 %100 Türkçe Yamayı ek olarak eski sürümü için de paylaştım.

Epic ve Steam sürümlerine sorunsuz uyar.

⚠️ Türkçe Yama linki videonun altında sabit yorum ile Paylaşıldı ve sürekli güncel tutuyorum.

https://youtu.be/F7Hg-LX7uW4

Üyelere özel paylaşılan içerikler reklamsız direkt link olarak paylaşılmaktadır.

Civilization 6 Türkçe Yama %100 - Emek Çevirisidir - Sinelyin Not: Yaptığım Türkçe Yama çalışmalarımın hiç biri, (FalanYama.exe) otomatik kurulumlu değildir. Bu tür yamalar bilgisayarınıza ne kurar belli olmaz ve güvenilir değildir.

Ben sadece Türkçeleştirilmiş oyun dosyasını paylaşırım ve dosya değişikliği ile (yani kopyala yapıştır) Türkçe Yama yapılır. Bu tarz işlerde kendi güvenliğize dikkat edin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinelyin -- 24 Kasım 2025; 10:22:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.