Şimdi Ara

Civic VTEC vs Megane 2 Hb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,belirttiğim araçları güvenlik,sorun çıkartma ihtimali ve 2.el açısından kıyaslamanızı rica ederim.

Bütçe 25.000 TL düşünürsek,

Megane 2 Hb 1.6 16V dynamic donanım(2004-2006 faz 1 , km aralığı 60-100 bin)

Honda Civic 1.6 VTEC ES donanım (makyajsız kasa-2004 öncesi) veya 1.6 VTEC LS donanım (makyajlı kasa-2004 sonrası) 100000 km civarı bulmak mümkün gözüküyor.

Ne olursa olsun benzinli olacak çünkü yıllık taş çatlasa 10.000 km yaparım.

Kullanan arkadaşların yorumları benim için çok önemli.

Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipcik -- 5 Aralık 2011; 11:12:31 >

• Bugüne kadar hep Renault kullandık aile olarak(son yıllarda Fiat).Ama bence Civic burada ağır basıyor.Otomobilde uzman arkadaşlar cevaplarlar ama benim tercihim temiz bir Honda-Civic olurdu.
  • Kesinlikle Honda tercih edilmeli
  • Civic..

Olmadı Mazda3'lere de bir bakın derim..
  • Sorunsuzluk ve kalite istiyorsanız,Honda derim...
  • Peki makyajlı LS mi önerirsiniz yoksa makyajsız ES mi?
  • Honda tercih edin diyosunuzda daha yol bilgisayarı olmayan, içine bindiğinde 90 lardan kalmış hissi uyandıran bir araba, megane 2 ise yalıtımı genişliği konforuyla kendini kanıtlamış bir araba, bir eklemede hondanın motoru o dönemin kasaları arasında en iyisi, en performanslısı, en az yakanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    focus 3, mazda 3, egea HB
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Honda tercih edin diyosunuzda daha yol bilgisayarı olmayan, içine bindiğinde 90 lardan kalmış hissi uyandıran bir araba, megane 2 ise yalıtımı genişliği konforuyla kendini kanıtlamış bir araba, bir eklemede hondanın motoru o dönemin kasaları arasında en iyisi, en performanslısı, en az yakanı.

Evet meganın kokpiti fln daha göze hoş geliyor ve evet çok fazla özellik var,ama sorun çıkartma ihtimali daha fazla değil mi?
  • ES dolu modeli sunroof da olması gerekiyor seçim senin makyaj dediğin pek farkedilir değil ES donanımını tercih edebilirsin
  • Hatuna Etek,Erkek Adama Vtec Yakışır Diyorum
  • renault hastası değilsen yaşında gençse civic vtec al.. ama benim gibi renault hastasıysan megane alabilirsin yani ben öyle yapardım :)))
  • Nette yazan fiyatlar biraz pahalı hocam, takip ettiğim kadarıyla 25.000 TL. ye makyajlı 2004 - 2005 VTEC ES bulabilirsiniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Hatuna Etek,Erkek Adama Vtec Yakışır Diyorum

sağlam araçtır iyi kaçar yakıtıda iyidir. Tek sorunu biraz hantal ve alçak olması

• quote:

Orijinalden alıntı: Fil0zof

quote:

sağlam araçtır iyi kaçar yakıtıda iyidir. Tek sorunu biraz hantal ve alçak olması

v-tec mi hantal :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Fil0zof

quote:

Hocam 0-100 9.2 sn yazıyor,valla bu hantal ise diğerleri bisiklet:) Neye göre hantal açıklarmısın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: oiven

Nette yazan fiyatlar biraz pahalı hocam, takip ettiğim kadarıyla 25.000 TL. ye makyajlı 2004 - 2005 VTEC ES bulabilirsiniz ...

Nette niye pahalı,pazarlar ile arasında 1.000 TL fark var diyebilir miyiz?
  • O yıllardaki en donanımlı ve yakışıklı araç Mazda 3'tür.2003-2009 arası C sınıfında f/p lideridir.Mazda 3'ü incelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

O yıllardaki en donanımlı ve yakışıklı araç Mazda 3'tür.2003-2009 arası C sınıfında f/p lideridir.Mazda 3'ü incelemenizi tavsiye ederim.

La bi git ya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

O yıllardaki en donanımlı ve yakışıklı araç Mazda 3'tür.2003-2009 arası C sınıfında f/p lideridir.Mazda 3'ü incelemenizi tavsiye ederim.

La bi git ya !

Forumda havlamakla olmuyor,kişisel sorunun varsa başka yollardan halledelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.