Şimdi Ara

Civic Satıp Corolla Alıyorum Öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Civic Satıp Corolla Alıyorum Öneriler?

Arkadaşlar 2005 kasa honda civic aracımı takasla 2012 makyajlı toyota corolla dizel otomatik elegant 60.000 tlye alıcağım, sizce almalıyımıyım ?

Önerileriniz nedir?

Civic Satıp Corolla Alıyorum Öneriler?

• Araca bir lafım yok ama senede 10.000km civarı yol yapan iki arkadaşım dizel Corolla aldı. Fazla yol yapmıyorsanız dizele verilen o 60.000TL ye yazık diyorum.
  • benim öğrenmek istediğim multimode şanzıman vites geçişleri çok kötümü acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60bin tlyi c sınıfı bi japon aracına kesinlikle vermezdim. Hele ki multimode vites ve 1.4 motora. 1.6 dizel d sınıfı araçlara bakmanızı ya da ikinci el mercedes, bmw serilerine bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2005-model-bmw-320-dizel-pireminyum-borusan-cikisli-67178931/detay/

Verdiğim örnek tabii ki 0 corolla alma arefesindeki bi kişi için mantıklı değil ancak o aracın 60bin tl etmeyeceğini ifade etmeye çalışıyorum.
  • Corolla dizelin en büyük avantajı ikinci elinin çok kuvvetli bir araç olması.

Yoksa ne performans olarak, ne otomatik vites olarak, ne de (cc olmaması açısından) donanım olarak (eğer cc sizin için önemli değilse bu yazdığımı gözardı edebilirsiniz) yeterli bir araç benim nezdimde.

Kasası da iyice yaşlandı artık.

Elinizdeki Civic de altın değerinde bir araç ve 2012 içinde gelecek yeni Civic ve muhtemelen yeni Corollayı bekleyip araç alımınızı daha yeni bir araçtan yana kullanmanız bana daha mantıklı bir hareket gibi geliyor.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Şuan alacağım araba otomatik vites , dizel az yakan bir model olmalı, bunlar dahilinde 2.0 altı otomobil var ise bekliyorum dostlar(sıfır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 11 Aralık 2011; 21:01:02 >
    Fluence şu fiyat Jetta bu fiyat kıyaslaması yapacak değilim ama hangi biriniz Toyota alıpta memnun kalmayan birisini gördünüz?Siz Toyotayı Kia yada Hyundai ile aynı kefeye koyuyorsunuz galiba??

Orijinalden alıntı: arjen553

Ben al yada alma demiycem fakat 60bin lira çok diyen arkadaşlar neye dayanarak çok diyor? piyasanın durumu ortada.
    Corolla Dizel ve Elegant yani Full modeli+Otomatik
    Fluence şu fiyat Jetta bu fiyat kıyaslaması yapacak değilim ama hangi biriniz Toyota alıpta memnun kalmayan birisini gördünüz?Siz Toyotayı Kia yada Hyundai ile aynı kefeye koyuyorsunuz galiba??

60 000 lira bu araç için çılgın para.
    Ama size katılıyorum. Piyasanın durumu böyle.Bakınız: Accent Blue gibi araçların fiyatları.
  • 60bin tl fazla diyen arkadaşlar piyasaya bir baksınlar bence b sınıfı ful donanımlı araçların bile 45-50 bin tl olduğu bir piyasada makul bir fiyat. bunda 3-4 sene öncesini düşündüğümüz zaman çok yüksek bir fiyat ama artık günümüzde bizleri sömürmesini öğrenmişler ve herkeste bayıla bayıla gidip alıyor borç harç kredi.

neyse konuya dönücek olursa corolla çok güzel araç şikayetçi olan kimseye rastlamadım. motoru 1.4 olması kafanızı karıştırmasın aracı gayet rahat taşıyor performansı mükemmel olmasa da yeterli seviyede. ikinci el piyasası iyi alınabilir bir araç.tek kusuru yüzüne alışılmış olması muhtemelen 2 sene sonra kasa değiştirecek olması.

takasa sokacağınız araç arkadaşın da dediği gibi altın değerinde piyasası iyi çok kolay ve istediğiniz fiyata satabilirsiniz sizde ki es mi ls modelimi ve aracı kaça saydılar takasta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

60bin tl fazla diyen arkadaşlar piyasaya bir baksınlar bence b sınıfı ful donanımlı araçların bile 45-50 bin tl olduğu bir piyasada makul bir fiyat. bunda 3-4 sene öncesini düşündüğümüz zaman çok yüksek bir fiyat ama artık günümüzde bizleri sömürmesini öğrenmişler ve herkeste bayıla bayıla gidip alıyor borç harç kredi.

neyse konuya dönücek olursa corolla çok güzel araç şikayetçi olan kimseye rastlamadım. motoru 1.4 olması kafanızı karıştırmasın aracı gayet rahat taşıyor performansı mükemmel olmasa da yeterli seviyede. ikinci el piyasası iyi alınabilir bir araç.tek kusuru yüzüne alışılmış olması muhtemelen 2 sene sonra kasa değiştirecek olması.

takasa sokacağınız araç arkadaşın da dediği gibi altın değerinde piyasası iyi çok kolay ve istediğiniz fiyata satabilirsiniz sizde ki es mi ls modelimi ve aracı kaça saydılar takasta ?

Araç Ls model 169.000'de kaça gider bilmiyorum daha corollayı test edeceğim ona göre konuşacağım aracı beğenirsem..

• Her ne kadar zevkler tartışılmaz olsa da bu toyota çirkinlik abidesi.Bunları yazmak istemezdim, forumda corolla sahipleri kızdırmak istemem ama bir türlü hoşuma gitmedi bu araç, Corolla'nın bi ismi vardı, bi havası vardı ama bu kasayla öldü.

Otomatik olması gerekiyorsa benzinli alın..

Orijinalden alıntı: n a v y_35

60bin tlyi c sınıfı bi japon aracına kesinlikle vermezdim. Hele ki multimode vites ve 1.4 motora. 1.6 dizel d sınıfı araçlara bakmanızı ya da ikinci el mercedes, bmw serilerine bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2005-model-bmw-320-dizel-pireminyum-borusan-cikisli-67178931/detay/

Verdiğim örnek tabii ki 0 corolla alma arefesindeki bi kişi için mantıklı değil ancak o aracın 60bin tl etmeyeceğini ifade etmeye çalışıyorum.

Japon c sınıfı araçlara sizce en fazla ne kadar verilmeli ?

• Insignia alın hocam. Dizel yerine lpg bağlatıp paşa paşa D sınıfı bir araca binersiniz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.