Şimdi Ara

Civic Satıp Corolla Alıyorum Öneriler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

60bin tlyi c sınıfı bi japon aracına kesinlikle vermezdim. Hele ki multimode vites ve 1.4 motora. 1.6 dizel d sınıfı araçlara bakmanızı ya da ikinci el mercedes, bmw serilerine bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2005-model-bmw-320-dizel-pireminyum-borusan-cikisli-67178931/detay/

Verdiğim örnek tabii ki 0 corolla alma arefesindeki bi kişi için mantıklı değil ancak o aracın 60bin tl etmeyeceğini ifade etmeye çalışıyorum.

Japon c sınıfı araçlara sizce en fazla ne kadar verilmeli ?

Hocam alınganlık yapmayın, bana göre premium sınıf ve belki bu sınıfa yaklaşabilen vw hariç c sınıfı araçlara bu paralar verilmez.

• Dandiklikte zirveyi zorlayan bir şanzımana sahiptir kendileri. 60.000TL vermeden önce tekrar düşünün derim. Toyota markasının adını kirletiyor o şanzıman.
  • çok para be usta. o kadar parayı o arabaya verme alternatifler araştır yada benzinli al ;)

R 1 3 5
    ╚╬╬╬
    .. 2 4 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Dandiklikte zirveyi zorlayan bir şanzımana sahiptir kendileri. 60.000TL vermeden önce tekrar düşünün derim. Toyota markasının adını kirletiyor o şanzıman.

ben otomatik vites sevmem fakat Toyotanın otomatik vitesinin zayıf olduğunu biliyorum yanlız bu son makyajlı kasada vitesin bayağı geliştirildiğini söylüyordu eleştirmenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Dandiklikte zirveyi zorlayan bir şanzımana sahiptir kendileri. 60.000TL vermeden önce tekrar düşünün derim. Toyota markasının adını kirletiyor o şanzıman.

ben otomatik vites sevmem fakat Toyotanın otomatik vitesinin zayıf olduğunu biliyorum yanlız bu son makyajlı kasada vitesin bayağı geliştirildiğini söylüyordu eleştirmenler

Valla makyajlı Auris'e binmiştim dizel otomatik ve yukarıdaki yorumum o araba içindi. Ben bu tarz şanzımanlardan genelde uzak durulması taraftarıyım. Diğer otomatiklere göre sürüsünü yarı yolda bırakmaya çok müsaitler ve vites geçişleri sürüş keyfini yok etmek için elinden gelen tüm çabayı gösteriyor. Benim 11 yaşındaki aracımın vites geçişleri bile çok çok daha başarılı bunlardan.

• O zaman persembe gunu surusten sonra begenmezsem 66 bin tlye vw jetta alicam tdi comfort dsg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 12 Aralık 2011; 11:15:02 >
    CİVİC Elegance Smart Eco Otomatik Vites 1.6 Benzinli / LPG
  • Bence de insignia daha iyi bir alternatif. Fiyat olarak da çok büyük farklar yok arada ancak sınıf ve kalite olarak farklı olacağını düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: nizam1292

insignia bak hocam o hak ediyor ancak bu araç o paraya alınmaz

+111
  • Hocam Insignia-Jetta bilmemne tartışmasına girmeyeceğim... Ancak yalvarırıım Corolla almayınız, tamam piyasa kötü durumda, döviz coştu bilmemne ama rakiplerine göre eski ve kalitesiz olan Corolla'ya 60.000 vermek gerçekten yürek ister yapmayın etmeyin.. Rica ediyorum.

- 1.4 D4-D MMT 90hp motor, 0-100 : 14.8 saniye .

- MMT şanzıman iyi midir, kötü müdür bilmem ama Hill-holder yok. Robotize şanzımanla Hill-holder sunmayan tek marka sadece Toyota'dır sanırım.

- En full Elegant D4-D'de Cruise Control yok. Çok büyük ve aracı almaktan vazgeçirecek bir eksiklik bence.

Ben olsam 60'ı bırak 50 bile vermem bu araca. Fluence 1.5DCI + EDC bundan çok daha mantıklı. Motorun performansı iyi, çift kavrama şanzımanlı, Cruise Control olmaması gibi bir abukluk yok. Fluence'in tasarımı kötü ama iyi tasarım arayan zaten Corolla'ya da bakmaz.
  • Piyasanın gereksiz yükselmesi sebebi ile 60.000 çok gibi görünse de alternatif araçlarda aşağı yukarı aynı para. Üstelik Toyota alıyorsunuz hemde dizel. Güle güle kullanın. Sakın ola kaskosuz binmeyin

Full donanımlı, alt vergi diliminde, Seat Leon öneririm size.

Hem donanımı iyi, hem tüketimi üzmez, hem de güzel bir araçtır.

40.000 civarına alabilirsiniz.
  • Astra Classic sedan al tüp tak, tepe tepe kullan. Fulle yakın araç, ikinci eli iyi,ucuz.ben şahsen tamamen uzun yol yaptıgım icin ikinci araç olarak sifirini 37e aldım. Aylık 2000tl benzin parami 1000tlye indirdim. Keske Bir yıl önce alsaydım 12000tl daha cebimde param olurdu.Sonuc olarak araç f/p aracıdır.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.