Şimdi Ara

Civic FD6 için Michelin Primacy 3? Efficentgrip Performance? Pirelli P1 Cinturato?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilindiği üzere Civic'lerde yalıtım problemi var, lastik sesini içeri alıyor. forumda lastik topiği çok ama ben bu ikisinden birisi için sizden öneri istiyorum. şu anda kullandığım lastikler Lassa İmpetus Revo 2; abs çabuk devreye girdiği ve biraz yol sesi aldığı için değiştirmek istiyorum. bildiğim kadarıyla İmpetus'lar bunlardan daha alt seviye bir lastik. ne dersiniz hangisini seçelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenomania -- 20 Nisan 2014; 23:16:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir... The Joker
  • Nokianlar michelin'lerden de sessiz ama nokian istemiyorsanız ikisi arasında michelin daha sessiz ve konforlu lastiktir.
    Nokianda michelinde kullandim civic aracimda. Bence nokianlar daha sessiz. Ama gecen yil ki testlere guvenerek ve yol sesindrn rahatsiz oldugum icin goodyear ultragrip performance aldim henuz takamadim ama kullananlar memnun gorunuyor.

• Civiğimde Michelin primacy 3 kullandım incelemem dahi var. Mükemmel lastiktir kesinlikle şaşmayın. Continental 5 km sonra sertleşir ama onunda ıslak su tahliyesi mükemmeldir. 3 kanallı geniş lastiktir.

Konfor kesinlikle primacy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Michelin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

michelin kadar olmasada konforlu

yağmurda michelinden akt ve kat üstün yol tutuyor

sertleşme vs yok 10 bin km yaptım

öneririm.

daha önce michelinde kullandım. ona yakın artısı yağmurdaki performansı

Orijinalden alıntı: lenomania

cevaplarınızı takip ediyorum arkadaşlar. bu arada Goodyear Effıcıentgrıp Performance nasıldır onu da değerlendirmeye katabiliriz

Onuda corsamda kullandım çok güzel bir lastik ama çok patiye aldırır arabayı çok yumuşak konforlu. Eğer inşaatı bol olan bi muhitte iseniz tavsiye etmem. Çabuk çivi mivi giriyor. Ama aracı yaylandırıyor keyifli keyifli setlerde

***İnsanlar uykudadırlar,Ölünce uyanırlar!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Civiclerin frenleri normal değil.Ne takarsan tak frenlerinden memnun olmayacaksın.

acıkcası frenlerle ilgili pek sıkıntım yok gayet memnunum. tek derdim japon araçların ortak özelliği yol sesini içeri alması :)

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

cevaplarınızı takip ediyorum arkadaşlar. bu arada Goodyear Effıcıentgrıp Performance nasıldır onu da değerlendirmeye katabiliriz

Onuda corsamda kullandım çok güzel bir lastik ama çok patiye aldırır arabayı çok yumuşak konforlu. Eğer inşaatı bol olan bi muhitte iseniz tavsiye etmem. Çabuk çivi mivi giriyor. Ama aracı yaylandırıyor keyifli keyifli setlerde

İstanbul içi ortalama yollarda kullanıyorum, senede 2 kez de güneye yazlığa tatile gidiyorum. goodyear efficientgrip 68 desibelle aklımı çelmiyor değil :)

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

7 aydır conti sp contact 5 kullanıyorum

öneririm.

önerinizi dikkate alacağim. Michelin sanki Türkiye de biraz abartılıyor. dünya çapında testlere baktığımda kimilerinde ya sıralamaya giremiyor ya da orta sıralarda yer buluyor

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

7 aydır conti sp contact 5 kullanıyorum

öneririm.

önerinizi dikkate alacağim. Michelin sanki Türkiye de biraz abartılıyor. dünya çapında testlere baktığımda kimilerinde ya sıralamaya giremiyor ya da orta sıralarda yer buluyor

yok okadar da değil

dünyada premium lastik üretici 5 tanedir.

-michelin
    -goodyear
    -continental
    -pirelli
    -bridgestone

bu markalar genelde iddialıdır. testlerde genelde ilk 5 bu markalardan oluşur. fabrika çıkış özellikle premium segmentte bu markalar yer alırlar...

mesela son zamanlarda audi a6 lar pirelli p7 cinturato ile geliyor. mercedes e serisi ve 3 serisi bmw ler continental sport 5 ile geliyor. bazı bmw 3 ve 5 ler ise bridgestone potenza ile, bazı volvolar michelim pilot sport veya primacy 3 ler le, bazı mercedesler ise goodyear ile geliyor.

testlere de çok aldanmamak lazım...

para var ise bu 5 markadan şaşmayın derim.

• Yol sesi 1. öncelikse sıralamanız Good Year Efficient Grip Performance-Michelin Primacy 3-Continental SP Contact olmalı.

Ben 1 ay önce Primacy 3 aldım, memnunum. Uygun ebat olsa Good Year alacaktım aslında.

Her hakkı mahfuzdur...
  • Toyota Aurisimde yaklaşık 1 senedir Michelin Primacy 3 kullanıyorum. Japonlar zaten yol sesi bakımından sorunlu, aracın üzerinde gelen dunloplarla kıyaslayınca pamuk gibi lastik. Ama saymış olduğunuz diğer lastiklerde oldukça iddialı.

Goodyear EfficientGrip Performance 205 55 16 etiket değerleri çok iyi // AB Lastik Etiketi A - B ve 68db

Orijinalden alıntı: sabansipsak

porsche fabrika çıkışı nokian kullanıyor. dediğiniz markalar içinde nokiana rakip michelin ve belki continental. tamamını kullanmış bir kullanıcı olarak bilindik markalara daha para vermem. :)

porshenin nokian kullandığı efsanesi var evet
    kesik başlı gelin efsanesi gibi

bulunduğunuz şehirde doğuş oto var ise hemen gidip gözünüzle görebilirsiniz nokian kullanmadığını :)

daha geçen hafta bursa doğuş otodaydım ve ortadaki 295 bin euroluk 911 turbonun lastiklerinin pirelli p zero olduğunu gördüm gözümle 295-40-18 :)
    ayrıca yine panameralarda da potenza re001 ler cillop gibi duruyordu...

ha bununla kanmıyorum diyorsanız :)

açın sahibinden com ilanlarındaki 0 km porschelere bakınız :)

ha bu nokian efsanesinesine kim inanır ? bence kadir abi bile artık yemez...

nokian zaten TIRT bi lastiktir... onun yerine petlas alırım...

• Bridgestone er 300 kullanırken egp lerin test verilerinden etkilenip aldım.tamam yumuşak,sessiz,konforlu hatta tasarruflu idi.ama bana güven verici gelmedi.lastiğin yola bastığını,tutunduğunu hissetmek benim için önemliydi.3-4 ay kullanıp Bridgestone T001 aldım kendime geldim.T001 daha sert,daha gürültülü,ama frenler harika,yola basıyor,kene gibi tutunuyor.viraja daha rahat giriyor vs.tekrar lastik alsam T001 alırım ki araç 98 model 626 yalıtım malıtım hak getire.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.