Şimdi Ara

Civic FD6 için Michelin Primacy 3? Efficentgrip Performance? Pirelli P1 Cinturato? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=ZP1rhr1EGm8

Halen lasitk teknolojisiyle diğer firmalardan açık ara önde firmadır. Şu teknoloji şu an sadece Nokian'da mevcut;

http://www.dailymotion.com/video/x1eml1a_nokian-tyres-future-technology-the-world-s-first-non-studded-winter-tyre-with-studs_auto

Yaz lastiği Nokian Line 2013'te almanyada ödül aldı. Performans lastiği z Line için ekşisözlük kullanıcı yorumu ve Almanyada pistte sürüş;

https://eksisozluk.com/nokian--1014521?p=2

http://www.youtube.com/watch?v=imSm9ydhOok

aracınızda petlas falan görürlerse bu piste çıkmanıza belki izin bile vermezler :)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Bridgestone er 300 kullanırken egp lerin test verilerinden etkilenip aldım.tamam yumuşak,sessiz,konforlu hatta tasarruflu idi.ama bana güven verici gelmedi.lastiğin yola bastığını,tutunduğunu hissetmek benim için önemliydi.3-4 ay kullanıp Bridgestone T001 aldım kendime geldim.T001 daha sert,daha gürültülü,ama frenler harika,yola basıyor,kene gibi tutunuyor.viraja daha rahat giriyor vs.tekrar lastik alsam T001 alırım ki araç 98 model 626 yalıtım malıtım hak getire.

good year eg kullanıyorum, bu yoruma katılıyorum

Orijinalden alıntı: sabansipsak

Nokian kış lastiğini diğer firmalara öğreten firmadır. Dünyadaki ilk kış lastiği 1936 yılında Finlandiyada üretilmiştir.

http://www.youtube.com/watch?v=ZP1rhr1EGm8

Halen lasitk teknolojisiyle diğer firmalardan açık ara önde firmadır. Şu teknoloji şu an sadece Nokian'da mevcut;

http://www.dailymotion.com/video/x1eml1a_nokian-tyres-future-technology-the-world-s-first-non-studded-winter-tyre-with-studs_auto

Yaz lastiği Nokian Line 2013'te almanyada ödül aldı. Performans lastiği z Line için ekşisözlük kullanıcı yorumu ve Almanyada pistte sürüş;

https://eksisozluk.com/nokian--1014521?p=2

http://www.youtube.com/watch?v=imSm9ydhOok

aracınızda petlas falan görürlerse bu piste çıkmanıza belki izin bile vermezler :)))))

Bu yazdiklarin seni kurtarmaz
    Dedinki porsche fabrika cikisinda nokian kullaniyor

Ayrica bu gibi olaylar goodyear michelin pirelli brigdestone ve continental gecmisinde nokianin 100 kati fazladir

Nokian tirt bi lastik
    Nokian v
    Nokian vrg2
    Nokian zg2
    Kullandim

Begenmedim

Tavsiye etmem

Hankook hatta petlasi tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi ya işte, sen petlas kullan. en azından yerli.

iyi ya işte, sen petlas kullan. en azından yerli.

Sen birak beni
    Bu nokiani porsche fabrikadayken takiyomus ya
    Onu goster kanitla bize

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

quote:

Sen birak beni
    Onu goster kanitla bize

Bir konuda da sacma sapan tartisma cikmasin arkadas ya. Cocuklardan farkiniz yok.

konuya dönersek: good year'ı öneririm, hatta varsa eagle f1 asymetric 2 al derim tabi ebatları varsa aracın için.

sen şimdi Nokian v, zg2 ve wrg2 kullandım dedin ya; 1000 TL verip nokian V aldın, sonra beğenmedin. 'Herhelde V serisinde bişi var, bir de ZG2'yi kullananayım' dedin. 1000 TL daha verip bir takım ZG2 aldın. Onu da beğenmedin. Sonra 'bir de kışlık nokian alayım dedin' 1000 TL daha verip wrg2 aldın. Onu da beğenmedin, 400 daha verip en son petlas da mı karar kıldın? :))))) Yani beğenmedikçe tüm nokian modellerini tek tek denedin yani öyle mi? :)) kim inanır? Kadir abi :)

hepsini kullanmış...... daha wrg2 yi düzgün yazamayıp vrg2 diye yazacaksın, kullandım diye bizi yiyeceksin. 1000 TL verdiğin lastiğin modelini düzgün yazamayacak öyle mi bu kadar lastikle arabayla iç içe biri ???

Sen madem hepsini denedin? Bir de nokian line dene, yorumlarını alalım. 3000 TL vermişsin madem, 1000 daha ver.

Neyse, yani yazmim, mahcup olma dedim ama şeytan dürttü..

• bu arada rahatsız olan arkadaşlar, kavga falan yok, o kadar olur. Hakaret yok, tatlı atışma diyelim, pozitif bakın biraz.
    ''Eğer hayallerin seni korkutmuyorsa yeterince büyük değillerdir.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

belki ikinci el aldığı arabalarda vardır

:) belki de öyledir. benim de aldığım ikinci el araçlarda pirelli ve bridgestone vardı, beğenmemiştim.

yazmim dedim ama neyse :))

sen şimdi Nokian v, zg2 ve wrg2 kullandım dedin ya; 1000 TL verip nokian V aldın, sonra beğenmedin. 'Herhelde V serisinde bişi var, bir de ZG2'yi kullananayım' dedin. 1000 TL daha verip bir takım ZG2 aldın. Onu da beğenmedin. Sonra 'bir de kışlık nokian alayım dedin' 1000 TL daha verip wrg2 aldın. Onu da beğenmedin, 400 daha verip en son petlas da mı karar kıldın? :))))) Yani beğenmedikçe tüm nokian modellerini tek tek denedin yani öyle mi? :)) kim inanır? Kadir abi :)

hepsini kullanmış...... daha wrg2 yi düzgün yazamayıp vrg2 diye yazacaksın, kullandım diye bizi yiyeceksin. 1000 TL verdiğin lastiğin modelini düzgün yazamayacak öyle mi bu kadar lastikle arabayla iç içe biri ???

Sen madem hepsini denedin? Bir de nokian line dene, yorumlarını alalım. 3000 TL vermişsin madem, 1000 daha ver.

2010 yilinda 16 jant nokian v aldim 0 olarak
    25 bin km icinde pul pul dokuldu onlarca bombesi vardi attim gittim michelin energy saver aldim sonra o arabayida sattim

Ayni araba icin wrg2 de almistim daha ilk sezon uludagda ise yaramayan bir lastik oldugu park yerinden cikamamamla belli.oldu
    Hala bodrumda duruyorlar
    Sonra volvoyu aldim uzerinde eski sahibinin aldigi zg2 ler vardi adam 50 bin km iken almis ben aldigimda arac 80 bindeydi 2 bin kmde beb kullandim sadece sunu soyliyim volvo s40 arac ve sinyal yakar gibi dstc yaniyordu hele kuru yolda carting araci gibiydi araba
    Bende gittim conti sc5 aldim simdilik iyi

Lastige verilen paraya acimiyorum belki musriflik benim yaptigim ama cok genc yasta bir pert kazam var ondandir belki

Ayrica bu yazdiklarim yalan dolan degildir gecmis mesajlarimdada bunlar var

Nokian inovatif bir firma olabilir
    Ama bu premium basarili bir uretici olmak degil
    Peugeot 1935te elektrikli acilir tavan yapmis ama peugeot o sonucta

Tartismak bilgi paylasimi amacli olursa faydalidir

Sonuc olarak ben nokian onermem ve kullanmam

Petlas kullanmadim
    Ama nokian yerinenonu alirim dedim

• Tek soylemek istedigim sey su
    Efsanelerle milleti kandirmayin sen nokian kullaniyorsundur olabilir ama senin malin en iyisi olacak diye bisey olmaz
    Porsche nokian takiyor demek milletle dalga gecmektir
    Bu benim volvo bentley ayarinda arabadir demem gibi bisey bu
    Benim canimi sikan bu kadir abi modundaki efsanelerdir

Orijinalden alıntı: Hypnotica

quote:

quote:

Sen birak beni
    Onu goster kanitla bize

Bir konuda da sacma sapan tartisma cikmasin arkadas ya. Cocuklardan farkiniz yok.

Yalana dolana katlanamiyorum maalesef
    Ulkede benim gibi tatar ramazanvari adamlar cok cok azaldi
    Ondan dolayi garip geliyor size

quote:

yazmim dedim ama neyse :))

2010 yilinda 16 jant nokian v aldim 0 olarak
    25 bin km icinde pul pul dokuldu onlarca bombesi vardi attim gittim michelin energy saver aldim sonra o arabayida sattim

Ayni araba icin wrg2 de almistim daha ilk sezon uludagda ise yaramayan bir lastik oldugu park yerinden cikamamamla belli.oldu
    Hala bodrumda duruyorlar
    Sonra volvoyu aldim uzerinde eski sahibinin aldigi zg2 ler vardi adam 50 bin km iken almis ben aldigimda arac 80 bindeydi 2 bin kmde beb kullandim sadece sunu soyliyim volvo s40 arac ve sinyal yakar gibi dstc yaniyordu hele kuru yolda carting araci gibiydi araba
    Bende gittim conti sc5 aldim simdilik iyi

Lastige verilen paraya acimiyorum belki musriflik benim yaptigim ama cok genc yasta bir pert kazam var ondandir belki

Ayrica bu yazdiklarim yalan dolan degildir gecmis mesajlarimdada bunlar var

Nokian inovatif bir firma olabilir
    Ama bu premium basarili bir uretici olmak degil
    Peugeot 1935te elektrikli acilir tavan yapmis ama peugeot o sonucta

Tartismak bilgi paylasimi amacli olursa faydalidir

Sonuc olarak ben nokian onermem ve kullanmam

Petlas kullanmadim
    Ama nokian yerinenonu alirim dedim

. yazdıklarımı geri aldım o zaman. bana da tam tersi, pirelli ve bridgestone'dan sonra nokian H kullanmıştım, araç sınıf atladı gibi gelmişti.

Bu kadar savunmadan sonra Nokianın da bana bir takım Line yollaması lazım.

Selametle.

• Pirelli ve bstone genelde ses yapiyor ve sert
    Nokian yumusak ve sessiz
    Ama dayanikli degil

Sorunda bu zaten

Pirelli ve bstone genelde ses yapiyor ve sert
    Nokian yumusak ve sessiz
    Ama dayanikli degil

Sorunda bu zaten

brigdestone daki yol tutuş hiçbir lastikte yok ama konfor ve ses hak getire , 5000 km dir good year eg kullanıyorum, ses yok,konfor süper ama 170 in üstüne çıktımmı bridgestone un bana verdiği tok yol tutuş hissini bana veremiyor, zaten lastiğin tabanına bakarsan desen olmadığını görürsün, bütün testlerde nasıl en yüksek puanı çekmiş hayret

quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

quote:

quote:

Sen birak beni
    Onu goster kanitla bize

Yalana dolana katlanamiyorum maalesef
    Ulkede benim gibi tatar ramazanvari adamlar cok cok azaldi
    Ondan dolayi garip geliyor size

He deyip gecmek lazim bazen, ayni benim simdi yaptigim gibi.

• http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?urunId=7

son paragraf dediğim gibi.

bu arada en iyi olacak diye birşey de yok tabiki de nokian en iyi kış lastiği üreten firmadır. tüm lastik modellerinin katıldığı kanadada yapılan testler;

http://picolio.auto123.com/art-images/137148/tire-evaluation-2011-ang-car.jpg

llk sıralarda var mı senin premiumlar? Tırt dediğin lastiği görüyor musun?

kimsenin kimseyi kandırdığı, dalga geçtiği yok kardeş. sen bentley tırt dersen çıkar biri cevap verir. ha bentleyi beğenmedim dersin, zevk senin. tatar ramazan da şahine biner bentleyi beğenmezdi sanıyorum. Hatta ona göre Murat 124 en baba arabadır halen. bu da aynı bunun gibi. 30 bin kullanılmış lastiği beğenmedim dersin, nokian kötü lastik olur. kimsenin kimseyi inandırma zorunluğu yok. Konuyu okuyan, linklere tıklayan zaten durumu anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabansipsak -- 20 Nisan 2014; 15:22:11 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.