Şimdi Ara

Civic arka tampon demiri yok. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
11.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • emre1270393 E kullanıcısına yanıt
    o zaman başlığa civic fd6 da tampon demiri yok diye yazın ya da fb7 hangisi ise artık. bir tek jenerasyonda yok diye komple civic kötüleniyor konuda.

    civic ve hatta corolla kötülemişler ama bu araçlar daha lüks birçok araçtan daha iyi norlar alıyor testlerde. bunu göremeyen körler var, gözleri değil tabi kör olan.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    anlamadınız galiba son civic hariç hepsinde yok.
  • Yumurta kasa Accent'de bile bu demir var. Mahallede arka tampon plastiği tamamen hasar görmüş ve parçalanmış bir Accent vardı, oradan gördüm. Bulabilirsem fotoğraf atmaya çalışırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirmi senedir aralıklarlarla da olsa otomotiv ar-ge'sinin içindeyim. Boşuna demiyorum. Avrupa veya ithal tercih ediniz.


    60bin parça grubu var, hangisini takip edebilirsiiniz. Günelik imajına bayıldığımız Volvo, emniyet kemerlerini İsveç hükümeti talep ettiği için koymuştu, kendisi yapmadı. Emniyet kemeri havaclıktan beri, 1920'lerden beri var, 30'larda ne yapılması gerektiğini herkes biliyordu. Havayastığından, ABS'ye hepsi hükümet paralarıyla geliştirilmiş projeler. Bürokrasinin nasıl çalıştığını biliyorum.


    Ulaşım güvenliği, otomobil, endistriyel disiplin ister. Türkiye'de endüstriyel disiplinin resmi aygıtları malesef eksiklidir. Yeri geldikçe bahsettim, dikkatli olanlar da fark ediyorlar zaten. O zamana kadar bireysel olarak tek yapabileceğimiz Avrupa veya ithal tercih ediniz demek. Onların da çok yüksek sayıda ithal edilenleri değil, büyük sayılarda müdahale etmek cazip oluyor ve "özel" versiyonlar talep ediliyor.


    Güvenli otomobilin kaza testi olmalı, model ve tip isimiyle birlikte testteki versiyon olmalı. Euro NCAP sadece çarpışma yapmıyor, üretimi ve devamlılığı denetliyor, bürokratik baskı yolları var.





  • emre1270393 E kullanıcısına yanıt

    Son kasada da yok sanki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.