Bildirim
[Civic Alındı] Hyundai i30 vs Honda Civic (Otomatik)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
i30 2015 ten sonra Dct 7 ileri otomatik vites olarak değişmiş ve yakıt konusunda daha iyi deniyor. Ve sanki o fiyata 2015 üzeri de var çok hasarı olmayan.
2013-14 modeller için de bence fiyatlar çok yüksek. Civic için kampanya var 30 bini 2.5*12 şeklinde taksitle ödeme imkanı ile 70 bin ödeyip sıfır elegance otomatik alınabilir maksimum 100 bine, 98 bine alan var yakın zamanda.
Bu arada kampanya yarın, 31 mart son görünüyor ama kaç aydır devam ettiği için önümüzdeki ay da devam eder diye umuyorum. Siz acele edebilirsiniz garanti olsun derseniz
Ben de bu iki modele bakıyorum sürekli ama ikinci el fiyatları git sıfır al diyor. Önümüzdeki ayı bekliyorum, -aslında aylardır iş ve ev taşınma için bekliyorum ama
- biraz da şu hurda indirimi muhabbeti bi tam açıklansın diyorum.
Hayırlısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 30 Mart 2018; 10:47:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
-
Hocam buralara 60 binden çıktım daha fazla yükseltemiyorum
Açıkcası değer mi değmez mi ayrı konu ama 65 binden fazla veresimde yoktu araca. İstemeye istemeye bu fiyatlara çıktım. İlk araç olunca benim iyice kafa karışık pek bilgim olmadığı için. Dediğiniz gibi hayırlısı diyelim...
_____________________________ -
Ben de geçen yıl 30-40 bine araç bakıyordum. 35 binden aşağı düzgün otomatik araç yok diyordum, sonra 45 bin oldu alt limit. Şimdi 60 bin bakıyorum ama bu sefer de temizi 70 bin, üstelik 5-6 yaşında araç. 3 yaşından eski olmasın diyorum madem iki yıllık birikimi gömeceğiz.
Yeni kasa bir yaşında olan 85-90 bin olunca kafam karışıyor. Çok yakın fiyatlar. Sıfırı zaten pazarlıkla falan 95 bine bile bulunabilir. Geçen hafta biri 2017 sıfır Civic elegance otomatik için 93 bin lira fiyata buldum bir bayide demişti. İkinci el fiyatları daha yüksek o sitede.
En son biraz borç biraz faizsiz kredi ile executive Civic alacağım o olacak. 110 bin lira
O sitede ortalama fiyatlar yüzde 13 şişik, pazarlık payı bence. Bir önceki kasa Civic hoşuma gitmiyor ama i 30 güzel geliyor. 60-65 bine alacaksam 2015 i 30 tercih ederim şahsen ama 70 üzeri de vermek yerine sıfır alırım. Sıfır olacaksa da yeni kasalarda Civic daha güzel bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 30 Mart 2018; 12:25:22 >
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
-
Dizel motorsa i30
Ama benzinliyse Civic alınır.
i30 da ki motor GDİ. Lpgde sıkıntı çıkarır benzindede çok yakar.
Tercih sizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Araclarda lpg yok sanirim. Birde dizel ceed bak
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
-
Civic lpg'li (LANDİRENZO), i30 benzinli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 30 Mart 2018; 12:35:23 >_____________________________ -
benzinli i30 için yüksek bir miktar şahsi fikrim fakat dizel isterseniz 73-76 arası bulabilirsiniz. i30 aracım var 2013 model tam otomatik elite paket gerçekten dolu sıkılmazsınız kolay kolay. Ve tavsiyem civic ve i30 içine oturup bir test edin şimdi bana kızacaklar ama civic birazcık ucuz duruyor i30 daha dolgun bir görüntüsü var içeriden fakat benzinli i30 düşünmezdim civic kadar tüpe uygun olacağını sanmıyorum ki fazla da yakıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: xMusti28x -
3 yıl Honda kullandım, 2007 Elegande otomatik (FD6 kasa) keyifli arabadır ama artık atmosferik motorlar epeyce eski kaldı.
Sizin almayı düşündüğünüz 2014 model sanırım FB7 kasa. Honda'nın son zamanlarda ürettiği en kalitesiz kasa diyebilirim. Malzeme kalitesi çok çok kötü. Bendeki 2007'in torpidosu bile yumuşak plastik iken arkadaşımda 2015 Elegance var onun set plastik ve aracın yer yeri öyle...
Ben alacak olsam Honda'ya o parayı bağlamam. Üstelik 74 bin lira gibi bir rakama gider dizel bakarım, benzinli araç için o kadar bütçe ayıracaksam TSI motorlu daha kaliteli araçlara yönelirim._____________________________ İnsanda olmazsa edep, neylesin medrese mektep, okusa alim olsa yine merkep yine merkep... -
2013 dizel-otomatik elite İ30 sahibiyim.
Ciddi anlamda güzel bir araç, bir miktar çıkabilirseniz İ30 dizelini tavsiye ederim.
Güzelliğini açacak olursam, şu otomatik kararan dikiz aynası muhteşem bir şey ilk onu yazacağım. Arkadan gelen uzunlarına X ışını taktırıp yaksa da hiç rahatsız olmuyorsunuz, bir araç için basit ama gerçekten güzel bir donanım.
Diğer konu açılır cam tavanı, hafif yüksek arka koltuklar ve yarı deri koltuklar. Arkada oturan hem cam tavan hemde bir miktar yüksek oturumdan dolayı hiç sıkılmıyor, diz mesafesi de gayet iyi.
Diğer konu gözlük saklama ünitesi olsun, kol dayamanın altındaki kocaman alan olsun, bardaklıklar, bardaklıkların üstündeki şık sürgü, yanlardaki su şişesi koyma bölümü olsun gayet tatmin edici.
Diğer konu teknik bilgim olmamakla birlikte (ağırlığına bağlıyorum) yola tutunması ve yüksek hızlardaki güven hissi gayet iyi.
Diğer konu, direksiyon ayarları gerçekten çok güzel yapılmış. Hangi moda alırsanız alın direksiyon tepkisini hemen hissediyorsunuz.
Diğer konu, elektrikli el freni benim hoşuma giden donanım, parmağınızla hallediyorsunuz, vitesi D' ye aldığınızda otomatik iniyor, elektrikli sürücü koltuğu da güzel bir donanım, yağmur far sensörü filan standart şeyler zaten.
İki konuda memnun değilim,
Birincisi yakıt. Kendi emsallerine göre şehir içinde 1-LT gibi fazla yakar, şehir dışı uzun yolda üzmez, kendi emsalleriyle aynı değerleri verir.
İkincisi farlar, çok yetersiz, hatta yetersiz oğlu yetersiz, niye böyle yapmışlar anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürwilly -- 30 Mart 2018; 14:12:27 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
Civic lpg'li (LANDİRENZO), i30 benzinli.
Dizel i30 ve ceed de bak. Onun haricinde cok kaliteli ve keyifli bir arac
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
-
75 e 1.6 benzinli sıfır km toyota corolla life bakılabilir. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
i30 2015 ten sonra Dct 7 ileri otomatik vites olarak değişmiş ve yakıt konusunda daha iyi deniyor. Ve sanki o fiyata 2015 üzeri de var çok hasarı olmayan.
2013-14 modeller için de bence fiyatlar çok yüksek. Civic için kampanya var 30 bini 2.5*12 şeklinde taksitle ödeme imkanı ile 70 bin ödeyip sıfır elegance otomatik alınabilir maksimum 100 bine, 98 bine alan var yakın zamanda.
Bu arada kampanya yarın, 31 mart son görünüyor ama kaç aydır devam ettiği için önümüzdeki ay da devam eder diye umuyorum. Siz acele edebilirsiniz garanti olsun derseniz
Ben de bu iki modele bakıyorum sürekli ama ikinci el fiyatları git sıfır al diyor. Önümüzdeki ayı bekliyorum, -aslında aylardır iş ve ev taşınma için bekliyorum ama
- biraz da şu hurda indirimi muhabbeti bi tam açıklansın diyorum.
Hayırlısı olsun.
dct ye dizel versiyonda geçtiler benzinliler tork konvektörlü 6 ileri
lpg li kullanılacaksa kesinlikle honda
-
2010 dizel otamatik ceed sahibiydim ankara kullanım güzergahımda 8.5 litre mazot yakardı sattım yerine fluence benzinli otomatik cvt aldım aynı güzergahı 8.6 litre benzin yaktı şimdi lpg taktırdım çok memnunum
dizel derseniz 3015 üzeri c4 bakın onlarda 6 ileri tork konvektürüne geçtiler uygun fiyata bulunabiliyor benzinli düşünürseniz megane cvt de gündeme alın
lpg olacaksa ceed ve i30 yerine elentra ve cerato ekleyin onlarda gdi motor yok lpg uyumlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Honda Civic, 2010, 1.6 i-VTEC Premium, Hasar kayıtsız, Boyasız, 80.000 KM, benzin & LPG(BRC) alındı. Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin arkadaşlar.
Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler._____________________________ -
Hayırlı olsun, ne kadara aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2006 CHEVROLET KALOS 1.2 S
2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN -
58.000 ödedik hocam. Malum site ve araba pazarı tek klavuzumuzdu ilk aracımız olduğundan dolayı. Oralara kıyasla baya uygun gibi geldi ama şuan ki piyasaya göre çok mu az mı sizin taktiriniz
Şimdi sıra kullanmayı öğrenmekte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 2 Nisan 2018; 21:16:55 >_____________________________ -
Kaça aldınız boya kaporta durumu nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Boya, hasar kaydı vs. hiçbir şey yok hocam. 58.000'e aldık. Bir üst mesajınızda detaylı yazdım. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı