Şimdi Ara

civciv di büyüdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 tane makine civcivim vardı büyüdüler bu yaz 1 yıl oldu alalı yumurtluyolar 1 tanede köy horozum var onun yaşını bilmiyorum bu tavuklar ne zaman kuluçkaya yatacaklar civciv çıkması için mesela geçen köye gittim birisinin tavuğu kuluçkaya yatmış benimkiler ne zaman yatarlar acaba

• lütfen cevap yazın arkadaşlar bekliyorum

• hadi bir cevap
  • tavuklardan anlamam ama internetten kuluçka çağına ne zamanda geldiklerine bakabilirsin
  • makineden çıkan civcivlerin yumurtladığını ancak kuluçkaya yatmadıklarını biliyorum.ama doğru bir bilgi olduğu hakkında garanti veremem detaylı bir araştırma yapabilirsin.
  • her tavuk kuluckaya yatmaz...
    ozellıkle pazardan alınan cıvcıvler zannetmıyorum...
    bende de tavuklar var hepsı yatmıyor...
    bılgınıze...

bu arada tavugun kulucka sını gecırmek ıstersenızde soguk suyla bı kac defa yıkayın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_turkoz A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o tür söylemler efsane olmuş gidiyor.Öyle bir şey kesinlikle yok kuluçka civcivi de kuluçkaya yatar.Bahçemde geçen yaz aldığım kuluçkadan çıkma civciler yumurtaya oturmakta.Kuluçkaya yatmayı da her tavuk tabi ki gerçekleştirmez uygun koşulların sağlanmış olması gerekir nasıl bir alanda besliyorsunuz?Bizim bahçemizdeki tavuklar genelde kuytu köşelere 10'a yakın yumurta koyup kuluçkaya oturur diğer tavuklardan uzaklaşıyorlar genelde.Hatta geçen yıllarda bir tavuğumuzu tilkinin kaptığını düşündük tüm aramalarımıza rağmen bulamadık 3 hafta sonra 8 tane civciviyle çıktı geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahmetxx12xx kullanıcısına yanıt
    hocam maine fln hikaye tavuk istedği zaman yatr yani pek rahatsız etmicen cins olrk da eğişiyor bazısı hiç yatmıyo bkle sen gurk olmasını etklme gbi bi şansın yok .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.