Şimdi Ara

CİTY BUS SİMULATÖR MÜNCHEN - ÇIKTI . (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
1
Favori
11.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet iyi pc özelliklerine sahip olmama rağmen oyunun optimizasyon faciası yüzünden çok takılıyor kötü ayarlarda bile ve iyi ayarlara getirsemde oyunda bi değişiklik olduğu yok midem bulanıyo karanlık bir yere bakınca renkler birbirine girmiş hep aynı arabalar geçiyo, sağ basıyorsun otobüs 45 derece yana yatıyor fren berbat arabanın sesi berbat etrafa bakmak çok kötü aniden otobüs dönüyor geri toplamıyorsun (yana yatarak) vs. vs.
    önerim kimse almasın nerde bus driver bu nerde...
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y1EoC5-3EQk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 12 Ocak 2013; 21:02:06 >
  • Son durakta adamlar otobusu bosaltmiyorlar .ayrica baska hatlari nasil alacaz hep ayni yerde gidiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Oyunun Ana Konusunu ben kurdum .

Oyunu oynadım ve yorumum .

'' Oyun Tek Kelime İle İğrenç '' bana göre emek deseler . Hayır millet o kadar gerçekçi sürüşlü oyunlar çıkarır emek derler onlar o zaman üstad ,,,, ama bu oyunu yapanlar sokaktan 2 - 3 kişi getirip 1 günde anlatıp sal baştan gibi . Yani Otobüsmü sürüyorum belli değil . Grafikleri yükselttiğim halde çok berbat bana göre . He Otobüsü içerden tuşlar ile kontrol etmek güzel ama Bu Sınıfta Tek Oyun '' Omsı The Bus Simulator '' .

Ama bir diğeri ise İnşallah Beklentilerimizin yüksek Olduğu Oyun '' Rodobus Simulator '' Bizi İyi yönde şaşırtır 'da Simulator oyunu görebiliriz .

Tek kelimeyler oyunu Orj Almayın . Korsanda İndirip Pc Doldurmayın YAZIK . .

Ama Şimdi Orj . alanlar çıkıp bu söylediklerimi tersleyebilirler ama onlara şimdiden Geçmiş Olsun Diyim ne diyeyim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Bu Oyunun Ana Konusunu ben kurdum .

'' Oyun Tek Kelime İle İğrenç '' bana göre emek deseler . Hayır millet o kadar gerçekçi sürüşlü oyunlar çıkarır emek derler onlar o zaman üstad ,,,, ama bu oyunu yapanlar sokaktan 2 - 3 kişi getirip 1 günde anlatıp sal baştan gibi . Yani Otobüsmü sürüyorum belli değil . Grafikleri yükselttiğim halde çok berbat bana göre . He Otobüsü içerden tuşlar ile kontrol etmek güzel ama Bu Sınıfta Tek Oyun '' Omsı The Bus Simulator '' .

Ama bir diğeri ise İnşallah Beklentilerimizin yüksek Olduğu Oyun '' Rodobus Simulator '' Bizi İyi yönde şaşırtır 'da Simulator oyunu görebiliriz .

Ama Şimdi Orj . alanlar çıkıp bu söylediklerimi tersleyebilirler ama onlara şimdiden Geçmiş Olsun Diyim ne diyeyim .

hocam seni kimse tersleyemez konuya kimsenin yorum yazdıgı yok sönük bir oyun oldu sahsen ben begendim ama eksikleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: HerZamankinden

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Bu Oyunun Ana Konusunu ben kurdum .

hocam seni kimse tersleyemez konuya kimsenin yorum yazdıgı yok sönük bir oyun oldu sahsen ben begendim ama eksikleri var

Oyunun Ana Kosunu'nu kurduk Beklenti yoktu bizdede şahsen .

6 Bin Kişi Görüntülemiş . ETS 2 YAMALARI konusu Bana Ait 245 bin Görüntülenme - 940 Yorum .

Düşün 1 Oyunun Yamaları konusu Bile Bir Oyunun Ana konusundan üstün . Ki Bu bence hak ettiğini bulmuş .

Bu Oyun Bana Göre İĞRENÇ . Sene 2013 Böyle Simulator oyunumu Olur .

• Adamlar otobüs özellikleri konusunda iyi iş başarmışlar ama insan yazdığı oyunu bi oynar ondan sonra piyasaya çıkarır.
  • Hocam bence oyun güzel grafiklerde iyi tek sorun direksiyon ve fren bence ben başka sorun bulamadım birde sistem gereksinimleri bana saçma geldi
  • Tek kelimeyle olmamış yıl olmuş 2013 oyuna bak

Sürüş sıfır direksiyon fren sıfır grafikler berbat sistem gereksinimleri saçma TML BS2012 den sonra toparlayamadı
  • Oyun Almanca ve çok karışık. Biri tüm tuşların kombinasyonunu yazabilir mi? Oyundaki tüm tuşların ne görevi var yazarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem Uğur

Oyun Almanca ve çok karışık. Biri tüm tuşların kombinasyonunu yazabilir mi? Oyundaki tüm tuşların ne görevi var yazarmısınız?

Oyunu kurarken soruyor sana. İngilizce mi kurayım Almanca mı diye? Tekrardan kurmayı deneyin bence.
  • Beyler Euro truck simülatörü yüklerken yanlışlıkla satın aldım!Bunun için para ödermiyim faturaya extradan bi ücret gelirmi acil yardım edin nolur kafayı yicem burda!
  • bu oyunu geliştireceklerine üstüne batırmışlar resmen,, tek iyi yanı otobüs'ün dizaynı ,aracın grafik kalitesi ve lisansının alınması onun dışında kontrol çevre, aı araçlar felaket olmuş
  • Kontrol biraz daha iyi olsa keşke çok daha iyi olabilirdi. Belki ayarlardan bir şeyler yapılabilir. Ayrıca bir otobüse göre çok çabuk hızlanmıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor.
  • Beyler oyun nasıl, oynamaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astsubayeniste

Beyler oyun nasıl, oynamaya değer mi?

Çöp. Berbat bir oyun sadece MAN lisansı ve içinin biraz dizaynı sürüş berbat grafikler aynı şekilde batırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

Beyler Euro truck simülatörü yüklerken yanlışlıkla satın aldım!Bunun için para ödermiyim faturaya extradan bi ücret gelirmi acil yardım edin nolur kafayı yicem burda!

Bu Konu İle alakası ne ayrıca oyun yüklerken kredi kartı bilgisimi girilir veya hiçmi ''Buy'' anlamı Bilinmez İlginç .

Verdiğin Bilgiler Doğru ise Faturaya gelir acaba hangi siteden oYunu Yüklemeye çalıştın aa pardon Satın Almaya .

• otobüsün fiziki tepkileri nasıl? tonlarca ağırlıkta araç kullandığınızı hissettiriyormu?
  • Tonlarca ağırlık balon tepkisi gösteriyor. Sağa-sola dönüşlerde otobüs acayip şekilde yana yatıyor.Hızlanma desen o da aynı gaza basınca fırlıyor koca otobüs.Zaman kaybı bi oyun yapmışlar.
  • sonunda sildim pc'de boşuna yer kaplıyordu vaktim olsa bus simulator 2012'yi kurucam

cbs 2'de öyle mantık hataları varki sormayın dikkat ettiniz mi bilmiyorum bir otobüsü sürmediğimiz zamanlarda veya o mevkide olmadığımız zaman bir araç yok o yere vardıktan sonra mübarek istanbul trafiği başlıyor, kırmızı ışık süreleri çok fazla, ai araçlar durduk yere arkadan yaslıyor, 30 km ile giderken hafif bir manevra ile durağın önünde durayım dedim otobüs durağın içine girdi öyle bir dönüş sistemi var ki bunu tasarlayan demek ki işinin ustası değil, yolcular daha hat başlamadan otobüse binmeye çalışıyor daha doğrusu kapıya vuruyorlar................

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.