Şimdi Ara

CİTY BUS SİMULATÖR MÜNCHEN - ÇIKTI . (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
11.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omsi'deki sürüş buna eklense süper bi oyun olur.3 kusur GB a yazık oldu.
  • hiç oynamadım omsi'yi ama bundan iyidir

face'de duymuştum oyunun ismini şubat ayında değiştirecekler diye malum pek tutmadı böyle rezalet oyunu kimse oynamaz ama yiğidin hakkını yemeyelim araç dizaynı grafikleri falan on numara gerisi boş

oyun çıklaı nerdeyse 1 ay oldu ama patch falanda çıkmadı ayrıca bu oyun türkçe çıkacaktı o da yok açıkcası 1 - 2 gün beklicem bir gelişme olmazsa çöp.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 10 Ocak 2013; 21:13:06 >
  • Omside de grafikler kötü,otobüste fazla özellik yok ama oynanış güzel.Bunun da dediğin gibi sürüş hariç herşey mükemmel.
  • omsiyi bu firma geliştirmiyormuydu. yani en azından bus simulatordeki sürüş yapısını ekleselerdi. bus simulator 2012 iyi oyundu ama optimizasyonu berbattı. sanki cbs2de de bu sorun devam ediyor gibi yani gerçekten hayal kırıklığına uğrattı en azından ets 2 var

ayrıca....
    http://www.simulasyonturk.com/omsi-2-geliyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 10 Ocak 2013; 21:20:27 >
  • Beyler bende öle ilk sürüşleri tuhaf buldum araca azıcık basıyorum uçuo otobüs meğersem ayarından mış controlde classic butonunu işaretleyince sorun halloldu öyle gaza basınca uçmuyor normale dönüyor bilginize oyun harika bence münih sokakları hayali değil gerçek yerlerden alınmış
  • Vala beyler ben logitech Formula direksiyonla oynuyorum CBS 2 yi daha bir zevkli oluyor ama benim gözde oyunum rodobus :D çıksın asıl ona para vericem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DRMN-

Vala beyler ben logitech Formula direksiyonla oynuyorum CBS 2 yi daha bir zevkli oluyor ama benim gözde oyunum rodobus :D çıksın asıl ona para vericem :D

Güzel oyun bence 10 numara almanca seslerde harika olmuş yolcu sesleri felan çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

Vala beyler ben logitech Formula direksiyonla oynuyorum CBS 2 yi daha bir zevkli oluyor ama benim gözde oyunum rodobus :D çıksın asıl ona para vericem :D

Güzel oyun bence 10 numara almanca seslerde harika olmuş yolcu sesleri felan çok iyi

Dostum gamepadle oynasam zevkli olurmu gamepad de joistic yeri varya onla oynasam güzel olurmu acaba
  • oyunda kaç tane hat var ve nasıl seçiyoruz 100 no lu hattı kullandım bi tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: HerZamankinden

bu kadar sessiz sedasız olacagını zannetmiyordum herkes ets2 felan oynuyo heralde

oynuyorum ets2 ama sıktı yaa.. mücadele yok..bu otobüs oyununa bir bakalım

MP olmayan oyun uzun ömürlü değildir bence. ETS 3 çıkarsa ve multiplayer yapmazlarsa çok para kazanamazlar.

Multiplayerdan önce şu oyundaki monotonluğu gidersinler.Oyun resmen ot gibi

• quote:

quote:

quote:

Dostum gamepadle oynasam zevkli olurmu gamepad de joistic yeri varya onla oynasam güzel olurmu acaba

olmz hocam ya
  • baya kendimi topkapı taksim seferine çıkmış gibi hissettim trafigi mükemmel yapmışlar cok orantılı ne sizi sıkacak kadar trafik var nede yollar bomboş,mesela ets2 de bomboştu modlarla biraz daha artsa bile yine keyif vermiyordu,yollar,kavşaklar ,yol ayrımları kesinlikle muhteşem,yanda metro yolunu kullanıyorsunuz bazen ,heryerde otobüsleri görebiliyorsunuz ,acayip keyifli oyunu kesinlikle dfgt g25 g27 tarzı gibi direksiyonlarla oynamalısınız sürüş o zaman zevkli,uygun fiyata gelirse inş alıcam.
  • arkadaşlar patch ile dönüşlerde yana yatma sistemini kaldıramazlar mı veya oyunda bunu kaldıracak bir ayar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

arkadaşlar patch ile dönüşlerde yana yatma sistemini kaldıramazlar mı veya oyunda bunu kaldıracak bir ayar var mı?

Dediğim gibi klavye yarlarında classic kutucuğu var onu yapınca gaz ı körükleyince durdurulamayan araç sorunu gidiyor frenler de gaz da düzgünleşiyor ama yan yatma olayını bilemiyorum ama direksiyonun ayarı var dönüş ayarı yani var controlste kurcalamak lazım ordan ayarlanması lazım yanlışım yoksa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olmz hocam ya

Sağolasın kardeşim

• Bu arada update 1.2.1 çıkmış update özellikleri
    2012/12/19 - Şimdi Aerosoft at Münih Güncelleme 1.2.1 Belediye Otobüsleri kullanılabilir! otobüs derken acaba ne olucak?
    Sonraki durağı taşı, yeni bir güncelleştirme şehir içi otobüs simülatörü Münih için kullanılabilir! Ayrı bir güncelleştirme çeşitli değişiklikler içerir. Çökmesine belli hava ayarları nedeniyle bazı sistemlerde neden bir hata düzeltildi. Ayrıca, şimdi artık mümkün bazı direksiyon ve Gamepad hiçbir çifte rezervasyon ve AMD grafik kartlarının üzerinde ele alınmıştır oluştu GUI içinde bir yanlışlık vardır. Güncelleştirme yükleme için destek veritabanında müşteriler içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 11 Ocak 2013; 16:34:58 >
  • belediye otobüsleri kullanılabilir derken ne kastediyor biz şu anda uluslararası taşımacılık mı yapıyoruz oyunda allah allah
  • Google translate Türkçe'si bu Orjinal metin var mı?
  • Yok usta ben bu Bus Simulatör oyununu oynayamıyorum,çok çetrefilli.ETS gibi "Bas gaza aşkım bas gaza" değil.
  • Simülasyonun amacı o zaten.Yoksa marşa bas git olsa GTA dan farkı kalmaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.