Şimdi Ara

Citroen Saxo'lar nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.000 TL ye 2000 model 133bin kmde klimalı 1.4 SX modelini buldum arkadaşlar, araç bayandan.Normalde hevesli gençlerin altından modifiyeli araçlar çıkıyor ancak araç bayandan temiz.(gerçi ben de gencim ama orjinallikten yanayım)

Bunun yerine bir 96 model klimalı VW Polo veya 97-00 arası bir klimalı fiesta mı gider ya da HB olarak ne gider?
    Teşekkürler

• Fiyat fazla gibi geldi 99model 1.4sx 149bin km klima olmayabilir 8000lira idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneannemin evinin oralarda yeşil birtane var. Her arkasını görüşümde istemsizce gülüyorum Bu arada benim önereceğim araçlar bunlar. Lada nasıldır pek bilmiyorum ama modeli yüksek olduğu için daha az masraf çıkarır gibi geldi...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2003-tek-kapi-corsa-99299229/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-peugeot-206-1-4-hdi-van-99041027/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-2006-model-hatasiz-45000-de-99296033/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carfreak -- 14 Eylül 2012; 17:58:31 >

• Ben olsam 1.6 VTS Alırdım.125 HP olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentley Motors
    Lada nasıldır pek bilmiyorum ama modeli yüksek olduğu için daha az masraf çıkarır gibi geldi...

• Saxo 1.5D versiyonu bile uçuyor ama 1.4 benzinli nasıldır bilmiyorum. Tavsiyem özellikle temiz bir vts yada 1.5Dizel olur.
  • arkadaşlar 4 kapı olması öncelik tabi, bi de vts düşünmüyorum ilk aracım olacak zor tutarım onu ben :) VW pololar hakkında ne düşünürsünüz saxoyla kıyaslasak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: j3srn

saxo güzeldir herkeze öneririm.

araba isimden kaybediyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

quote:

saxo güzeldir herkeze öneririm.

araba isimden kaybediyor

Aynen yoksa güzel araba ehliyeti yeni aldım düşünüyoruz bizde bir saxo almayı ama sığarmıyız bilmiyoruz çünki bizim aile biraz kilolu bir ben sıskayım

Kardes araba olarak saxo düşünme

Türk ailesini sedan paklar

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Lada nasıldır pek bilmiyorum ama modeli yüksek olduğu için daha az masraf çıkarır gibi geldi...

ya konularda diyorlar ya başkasının çöpünü alacağıma 0 araba alırım diye, bende oradan yola çıkarak yüksek modelli araba daha sağlam olur diye şeyettirdim.(1997 vs 2006)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

ya konularda diyorlar ya başkasının çöpünü alacağıma 0 araba alırım diye, bende oradan yola çıkarak yüksek modelli araba daha sağlam olur diye şeyettirdim.(1997 vs 2006)

ha pardon ya benim hatam.Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama model kelimesini nasıl olduysa kilometre diye okumuşum

• nasıl araçlar bilmem ama o fiyat aralığına dizel tata indicalar da var 2005-2007 arası..
    Bir 96 polo bir de 2000 saxo var özellikler aşağı yukarı aynı polo 500 daha pahalı
  • tek sorun ismi , soranlara peugeot 106 dersin
  • İsmi kötü eğer fena bir arkadaş çevreniz varsaalmayın derim. KÖtü espirilere maruz kalabilirsiniz mesela bizi saxo ile eve bırak gibi kötü oldu beah
  • quote:

Orijinalden alıntı: daskadir

11.000 TL ye 2000 model 133bin kmde klimalı 1.4 SX modelini buldum arkadaşlar, araç bayandan.Normalde hevesli gençlerin altından modifiyeli araçlar çıkıyor ancak araç bayandan temiz.(gerçi ben de gencim ama orjinallikten yanayım)

Bunun yerine bir 96 model klimalı VW Polo veya 97-00 arası bir klimalı fiesta mı gider ya da HB olarak ne gider?
    Teşekkürler

alın ama birgün satmanız gerekirse sahibinde.com da ''hastasına saxo'' şeklinde bir ilanla satışa çıkarmayın
  • Kullandığım bir araç.Sıkıntısızdır ama el freni sorunu vardı benimkinde.Yüksek hızlarda çok savrulur.Başka bir şeyi yok.İyi araba 10 a bırakırsa al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.