Bildirim
Citroen DS Wild Rubis - Yeni DS konsepti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
citroen bu jantları daha ne kadar döndürecek acaba _____________________________ 
-
ben önde ds logosunun olmasını sevmedim sadece. citroen ızgarası olmalıydı. zaten kaput üzerinde ds rozeti var. tekrarlanmış logolar _____________________________ Saygılarımla -
genel tasarım iyi ama yandan bakınca arka üst bölümü sonradan eklenmiş gibi duruyor
bu arada video da gözümü kızdan alamadım
_____________________________ DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMDİR ! -
baydı bu tip DS tasarımları. DS5 varken çok dikkat çekmez. Artık okkalı bir Sedan DS lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 11 Nisan 2013; 1:37:49 >_____________________________ -
Fransızlar anlıyor tasarımdan valla
Birde sorunsuzluk işini halletseler hem japoncu hemde alamancının tercihlerini etkilememeleri için hiçbir sebep yok.
_____________________________ -
-
Super bir Crossover tasarımı.. Sportage'dan başka göze hoş gelen bir Crossover yok ne yazık ki.. Ama şu var bu araba 60.000'den aşağı başlamaz ki o da iyi bir rakam sayılır.. _____________________________ hayat seni güldürmüyorsa, espriyi anlamadın demektir.. -
Başka marka olsa herkes
Tasarım fx35 in sade elitliğini hatırlattı..._____________________________ -
10 numara.Citroenin genel bütün tasarımları çok radikal ve çok başarılı.
Bu arada video da çalan şarkı harika._____________________________ Hyundai I30 7DCT Style Design Pack -
quote:
Orijinalden alıntı: emreplt
ben önde ds logosunun olmasını sevmedim sadece. citroen ızgarası olmalıydı. zaten kaput üzerinde ds rozeti var. tekrarlanmış logolar
Tekrarlamış da ne demek.bunu çoğu marka yapar.Mercedes mesela...
DS ise citroenin markasının zamanında önüne geçen bir seri.Bunu yeniden yaratmaya çalışıyorlar..._____________________________ -
Arka farlar şeytan gözü gibi (şeytanın gözünü de hiç görmedik ama olsun :) _____________________________ 
Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir... -
alkollü bir adam çizmiş gibi, karmakarışık bütünlük yok . _____________________________ fiyatlar ve iletişim için http://www.fahrikuyumculuk.com email:ferhatde@hotmail.com 0535 619 77 30 -
Diğer Crossover larda bütünlük oldu da ne oldu diye geliyor insanın aklına hemen.. _____________________________ hayat seni güldürmüyorsa, espriyi anlamadın demektir.. -
Araba güzel gelirse yeni aracım olabilir.
_____________________________ Citröen C3 1.4HDİ SX 5P
Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black -
Citroen yapmış gene _____________________________ -
Vay arkadaş tasarıma aşık oldum resmen
_____________________________ -
Citroen: Creative Bubble
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aykutsal
quote:
Orijinalden alıntı: emreplt
ben önde ds logosunun olmasını sevmedim sadece. citroen ızgarası olmalıydı. zaten kaput üzerinde ds rozeti var. tekrarlanmış logolar
Tekrarlamış da ne demek.bunu çoğu marka yapar.Mercedes mesela...
DS ise citroenin markasının zamanında önüne geçen bir seri.Bunu yeniden yaratmaya çalışıyorlar...
Ben bu olayı kastediyorum yani. Mercedesteki rozet başka. Varoluşundan beri değişmeyen eşsiz bir parça o.
quote:
Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart
[DHTUBE=]
Benim citroen konseptlerinden beğendiğim araçlardan biri de bu. Biraz fazla uzun gibi ama binmeye değer :)
Bu arada bu da harika._____________________________ Saygılarımla
-
İki araçta da ilk DS'in kalıntıları var. Arkaya doğru hafif daralan tasarım, cam tipleri...

_____________________________ Saygılarımla
Benzer içerikler
- renault fluence nasıl bir araba
- polo 1.0 impression yorum
- renault 19 europa 1.6 en çok tutulan modeli
- 2 milyona alınacak arabalar
- caddy 1.9 otomatik vites yorum
- 35 tfsi ne demek
- en ucuz sıfır araba
- bmw mi mercedes mi
- porsche cayenne elektrikli
- byd en hızlı arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler