Şimdi Ara

CITROEN C6 2006 YILINDA TÜRKİYE'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dostlar yorumlarınız bekliyorum. Ama bence mükemmel...

Citroen'in lüks modeli C6,2006'nın ilk çeyreğinde Türkiye'ye geliyor. İki farklı motor seçeneğine sahip C6'nın fiyatının rakiplerine göre yüzde 10 daha aşağıda olması bekleniyor. Aracın ilk talibi ise Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac oldu. Fransız otomotiv üreticisi Citroen, lüks segmentte iddialı olmak için C6 modelini yarattı. 600 milyon euro harcanarak ortaya çıkan araçtan yılda 20 bin adet satılması planlanıyor.

Otomobile ilk bakışta limuzin tarzı ile coupe tasarımının birarada olduğu görülüyor. Bu sayede C6, makam aracı kimliğinin yanı sıra sportif bir havaya da sahip olmuş. Araçta benzimi ve dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği yer alıyor. 2.7 V6 HDI208 beygir güç üretiyor. 1.900 devir/dakikada 440 Nm tork üreten C6,100 kilometrede ortalama 8.7 litre yakıt tüketiyor. 3.0 lt benzinli motor ise 215 beygir güç üretiyor.

İç mekandaki her özellik yolcu konforu için düşünüldü. Bunların başında çok yönlü ayarlanabilen koltuklar, ses yalıtımı ve özel tasarlanan sürüş pozisyonu geliyor. 2006'nın ilk çeyreğinde Türkiye'ye ithal edilecek aracın fiyatı şimdilik belli değil. Ancak Citroen Türkiye Genel Müdürü Bora Koçak, C6'nın rakiplerine göre yüzde 10 daha ucuza satılacağını söylüyor. Koçak'ın ilk yıl hedefi ise 50 adet C6 satmak.

• araba dediğin şey bunun gibi olmalı oda c6

• çok güzelmiş
  • Ön tasarıma laf yok ama arka tasarımını özellikle de C sütununu hiç beğenmedim
  • birileri şu fransız citroen yetkililerine söylesin bi 600 mil. euro daha harcayıp su arka tasarımı düzeltsin
    yoksa Türkiyede 20 tane bile satmaz!!!
  • arkası çok kötü
  • bence tasarımı gayet iyi citroen olarak bu şekilde büyük kasa bir araba yapması gerekiyordu iyi olmus eğer fiatlarıda ucuz olursa turkiede satıcağını düşünüorum fakat citroenlerede pek güvenmiorum kaza sırasında kapıları kitleyeceğine açan bir sistemi var ne kadar güvenilirki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence tasarım harika derim.

2006 yılına geçiyoruz. artık değişik ve modern tasarımlı araçlar çıkmaya başladı bile. biz şaşkın ve tuhaf görüyoruz. ama alışmak zorunda kalacağız. 2008 yılından sonraki araçlar değişik olacak. kim bilir 8 tekerlekli araç çıkabilir...
  • bune ya balina gibi
  • bence hoş bi araba sıradışı bana göre arabanın dışı kadar içide güzel
  • ben cıtroen modellerının hıcbırını begenmıyorum.
  • ilk işi arabaya film cektirmek olmalı alan kişinin..arka taraf cok açıkta heryer cam
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleny

ben cıtroen modellerının hıcbırını begenmıyorum.

citroen geçmişte çok bilinmiyordu şuan citroen c2,c3 ve c4 modelleriyle bunu kırdı.
    Özellikle C4 tasarımı tek kelimeyle harika. bomba gibi araç. herkes tarafından beğeniyo...
  • valla güzel araba olmuşş..
    nede olsa citroenin amiral gemisi
    allah sahiplerine bağışlasın
  • kesinlikle heyecanla beklediğim araçlardan biri C8 i geçen yolda gördüm o bile yetti bunu tahmin edemiyorum....

kesinlikle Çok Güzel Nokta olmuş...
  • önler iyi ama arkalar ı ıh...
  • c8 gerçekten güzeldir ama c6 iğrenç olmuş arkası.
  • yanlış mı anladım diye bir daha sorayım.
    kaza anında kapıları kilitleyen araba mı istiyorsun sen.
    yani aracın dışardan açılması engellensin diyorsun.
    yani araç yanmaya başladı ve içerde baygın halde oturuyorsun, dışardan birisi gelip seni çıkaramasın, arabanın içinde yanarak öl.
    bunu mu istiyorsun.

umarım ben yanlış anlamışımdır.

ayrıca şunu ekliyeyim. citroenle kaza yaparsam kapı kilitleri açılsın isterim.

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

bence tasarımı gayet iyi citroen olarak bu şekilde büyük kasa bir araba yapması gerekiyordu iyi olmus eğer fiatlarıda ucuz olursa turkiede satıcağını düşünüorum fakat citroenlerede pek güvenmiorum kaza sırasında kapıları kitleyeceğine açan bir sistemi var ne kadar güvenilirki...

• bu araba türkiye'de çok tutmaz. Ama yinede nefis olmuş
  • Mükemmel ötesi bişi....
    Çok merekla bekliyorum....
    SAdece kaputu benim araba kadar:D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.