Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (657. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Aracına ChipTuning veya BoxTuning yaptırmayı düşünen ve araştıran oldu mu hiç ?

Garanti konusunda , araca zararı konusunda bilgi toplayan bir arkadaş var mı ?

--

Şu mantıktan yola çıkarsam zarar görmüyorum ;

1.6 HDI motorun 92 hp ve 112 hp lik motorları mevcut.. Eğer bu güçler tamamen yazılım ile kısıldıysa chip tuning in araca hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum..

Siz nasıl düşünüyorsunuz ?

Saygıdeğer yöneticim
    Nasıl 110 bg yaparım dedim ve servis md çok sevdiğim kardeşim Bülent bey girme abi çalışan motor aksamı uygundeğil ama farklı bir yol var dedi ve bir mp3 verdi bunu dinlerken 140bg gibi uçarsın dedi test etim
    uygun tavsiye ederim ,,,,crying at the discoteque,,,,
    Sevgilerimle.

Bostancıoğlu eski servis md bülent bey'e doğru bilgileri için teşekkür ederim.
    Yeni (Peugeot DENİZ)servis md bülent bey'e başarılar dilerim.

aynen katılıyorum:)

• Arkadaşlar blut. sistemiyle telefon eşleştirmesinde sorun yaşayan var mı? Ben işlemleri adım adım izliyorum, telefon tanınmadı, sistemde bu telefon yok diyor, ama o an telefonumla arama yaparsam ayarları sanki bir cihazla eşleşmiş gibi görünüyor Eşleşmenin olmadığı cep telefonu modelleri de var mı bildiğiniz?
  • quote:

quote:

--

1.6 HDI motorun 92 hp ve 112 hp lik motorları mevcut.. Eğer bu güçler tamamen yazılım ile kısıldıysa chip tuning in araca hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum..

Saygıdeğer yöneticim
    Nasıl 110 bg yaparım dedim ve servis md çok sevdiğim kardeşim Bülent bey girme abi çalışan motor aksamı uygundeğil ama farklı bir yol var dedi ve bir mp3 verdi bunu dinlerken 140bg gibi uçarsın dedi test etim
    Sevgilerimle.

Niye uygun değilmiş abi.. 112 hp'de kide aynı motor , bizim 92 hp'de ki de..

• quote:

quote:

--

Saygıdeğer yöneticim
    Sevgilerimle.

• Geçen gün akrabamın fiat fiorino 1,3 dizeli için fiat servisindeydik, sohbet arasında 75 bg ile 95 bg sadece yazılım farkı mı dedim hayır mekanik ve parça farkı var, yazılımsal değil dediler; citroenin 92 bg ile 112 bg de öyle olabilir, sadece tahmin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

1 haftadır sahibinden.com a bakıyorum 2012 CİTRÖEN C4 1,6 HDİ COMFORT istanbulda satan yok neden acaba ?

Tam istanbul'a uygun araç niye satsınlar.
  • quote:

quote:

quote:

--

Saygıdeğer yöneticim
    Sevgilerimle.

Bu konuyu konuşmamızın üzerinden bayağı zaman geçti istersen cep numarasını yarın sana gönderirim sende konuşup detaylı bilgiyi alırsın.
    Sevgilerimle.

• İyi dilekleriniz ve yazdıklarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maminci

Arkadaşlar blut. sistemiyle telefon eşleştirmesinde sorun yaşayan var mı? Ben işlemleri adım adım izliyorum, telefon tanınmadı, sistemde bu telefon yok diyor, ama o an telefonumla arama yaparsam ayarları sanki bir cihazla eşleşmiş gibi görünüyor Eşleşmenin olmadığı cep telefonu modelleri de var mı bildiğiniz?

http://citroen.nextgen-technology.net/Phones/Index?systemId=108,132,140&systemName=USB%20ve%20Bluetooth&systemImage=/images/Systems/New%20CITROEN%20C4/USB.gif&displayVehicleName=YEN%C4%B0%20CITROEN%20C4&cultureId=22&culture=tr&vehicleId=2062&vehicleName=New%20CITROEN%20C4&region=TR&0.7633578418754041

• Arkadaşlar iyi akşamlar

Bende 2011 model 18.000 km confort plus modeli otomatik vites C4 ü 43.750 tl ye alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Öncelikle forumda fikirlerini/bilgilerini paylaşanlara teşekkürler. Aracı almamda büyük etkisi oldu. Yarın inşallah teslim alacağım. Ancak araç ikinci el olduğundan yarın servise götürtüp baktırmak istiyorum. Aracın km si az ve sahibi bir sıkıntısı olmadığını belirtmesine rağmen nelere dikkat etmem gerekiyor. Servis kontrol için ne kadar ücret ister. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi Akşamlar

En kısa sürede araç ile ilgili bende görüşlerimi bildiririm özellikle tüplü chevrolet aveo dan C4 geçince bayağı değişiklik olacaktır benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jipsy -- 10 Aralık 2012; 21:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DENİZ*

İyi dilekleriniz ve yazdıklarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.

Bizlerden bilginizi ve desteğinizi esirgemediğiniz için ben şahsen çok teşekkür ederim bülent bey.
    Saygılarım ve sevgilerimle.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize. Bende sizler gibi bir 2012 C4 confort MCP kullanıcısıyım. Arabaya kullanmaya başlayalı çok kısa zaman oldu.

Fakat bir sorunum var, arabayı ilk kullanmaya başladığımda arabanın göstergeleri şekildeki gibiydi, fakat sanırsam özellikleri karıştırırken yanlış bir şey yaptım ve mavi ışıklar yok oldu. Bir süre uğraşmama rağmen renkleri geriye getiremedim. Sizden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Şu anki halinin benzeri ve konsolumda ikinci resim gibidir.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

• quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

Arkadaşlar iyi akşamlar

Bende 2011 model 18.000 km confort plus modeli otomatik vites C4 ü 43.750 tl ye alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Öncelikle forumda fikirlerini/bilgilerini paylaşanlara teşekkürler. Aracı almamda büyük etkisi oldu. Yarın inşallah teslim alacağım. Ancak araç ikinci el olduğundan yarın servise götürtüp baktırmak istiyorum. Aracın km si az ve sahibi bir sıkıntısı olmadığını belirtmesine rağmen nelere dikkat etmem gerekiyor. Servis kontrol için ne kadar ücret ister. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi Akşamlar

En kısa sürede araç ile ilgili bende görüşlerimi bildiririm özellikle tüplü chevrolet aveo dan C4 geçince bayağı değişiklik olacaktır benim için

120 km ye çıkın bir frene basın direksiyon titriyorsa salıncak burçlarının değişmesi gerekir eski sahibi belki farketmemiştir. 2. vites 1200 devir civarında bir vızıltı var mı bakın ayağınızı gazdan çektiğinizde varsa hava hortumuna yalıtım istiyordur, aracı iyice dinleyin ses gelebilecek birde yan havayastığının orası var. buralardan ses geliyorsa servis hemen halletsin 15 dakikalık işler. tekrar ses gelmiyor.

bunun dışında bir şey yok bunlara da sorun derseniz artık. aveo'dan sonra sorun gibi gelmez zaten biz takıntılıyız bayaa. hayırlı olsun iyi seçim.
    ha mcp'de alışveriş merkezi çıkışı gibi dik rampalara gelmeden önce vitesi kendiniz bire düşürün, aynı şekilde sollamalardan önce manuel olarak düşürürseniz turbo lag ya da gecikme yaşamazsınız. bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DENİZ*

İyi dilekleriniz ve yazdıklarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.

Biz teşekkür aderiz emeklerinden dolayı sayın müdürüm :)yeni yerinde basarılar ins.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kml-Zng -- 11 Aralık 2012; 0:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Daha sonradan araçlara cam tavan yapılıyormu acaba bilen yada fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

Kişiselleştirme-konfi gürasyon " : Araç parametrelerini tanımla olması lazım. Onun içinden açılıyor hocam. Tam nereden çıktığına bakarım akşam.

[:( eyvallah hocam, bekliyorum ben bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Hocam bu sorunları hangi servis te hallettin. Benim sol direkten arada vızıltı geliyor. Özellikle sabahları motor ısınmamışken oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Hocam bu sorunları hangi servis te hallettin. Benim sol direkten arada vızıltı geliyor. Özellikle sabahları motor ısınmamışken oluyor.

antalya günlas da bende sadece şu vızıltı olayı vardı diğerleri duyduklarım. o ses direkten gelmiyor hocam, hava filtresine giden hortuma yalıtım yapılması gerekiyor özellikle soğukken oluyor 15 dakikalık bir iş.
  • quote:

antalya günlas da bende sadece şu vızıltı olayı vardı diğerleri duyduklarım. o ses direkten gelmiyor hocam, hava filtresine giden hortuma yalıtım yapılması gerekiyor özellikle soğukken oluyor 15 dakikalık bir iş.

Eyvallah hocam. Bugün dikkatimi çekti benim de. Peki motor çalışır vaziyette kaputu açsak anlayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maminci

Arkadaşlar blut. sistemiyle telefon eşleştirmesinde sorun yaşayan var mı? Ben işlemleri adım adım izliyorum, telefon tanınmadı, sistemde bu telefon yok diyor, ama o an telefonumla arama yaparsam ayarları sanki bir cihazla eşleşmiş gibi görünüyor Eşleşmenin olmadığı cep telefonu modelleri de var mı bildiğiniz?

Ben eşleştirdim sorun olmadı ama sürekli kopuyor. kopma sorunu yaşayan arkadaş var mı? nasıl çözebilirim bu problemi.
  • 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.