Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (655. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3D kauçuk paspas almayı düşünüyorum.Alıpta memnun kalldığınız,tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis_KaSTeL

3D kauçuk paspas almayı düşünüyorum.Alıpta memnun kalldığınız,tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

servıslerın sattıgı orjınal urun 1 senedır kullanıyorum.cokda memnunum.sofor tarafındakınde klıpsler var kaymayı engellıyor.sevıs fıyatı en son 120 tl ıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

3D kauçuk paspas almayı düşünüyorum.Alıpta memnun kalldığınız,tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

servıslerın sattıgı orjınal urun 1 senedır kullanıyorum.cokda memnunum.sofor tarafındakınde klıpsler var kaymayı engellıyor.sevıs fıyatı en son 120 tl ıdı

Servis paspasları 3 boyutlu değil sanırım,ben havuzlu olsun istiyroum.
  • quote:

Daha yeni bugün aldım servisten orjinal kauçuk paspas. 3D değil ama baya kullanışlı. Önceki sürekli ayağımın altından kayıyordu. Bunda öyle bir sıkıntı yok.
  • quote:

http://www.sanalpazar.com/Citroen-C4-2011-3d-Paspas-Siyah-3-Boyutlu__isp3947053#imgd

Çok memnunum. Tavsiye ederim. Yerinden pazarlıkla 100 Tl ye alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle doğru düşünüyorsunuz. 3 boyutlu tabir edilen paspaslar taban halısını çok iyi koruyor. Ben de kış girmeden aldım ve çok memnunum.
    Bugün 2 hafta aradan sonra aracı yıkattım. Çok şükür fazla çamura girmem gerekmediği için paspaslar çok değilse de kirli idi, taban halısında ise tek bir toz bile yoktu.
    Ben de internetten 3 taksit 110 TL.ye aldım.

• belki saçma bir soru olacak ama bilmediğimden soruyorum . bu yeni c4 lerin cam tavanları açılabiliyor mu ? resimlerden yekpare gibi göründü de
  • merhaba citroen C4 1,6 hdi confort liste fiyatı 46.320TL ben 43.500TL fiyat aldım anlaştık almak üzereyim nası sizce fiyat çok güzel bir indirim yaptırmışmıyım yoksa biraz pazarlıkla bu fiyata iniyorlarmı paket falan ekelenmemiş hali fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan35bucuk

merhaba citroen C4 1,6 hdi confort liste fiyatı 46.320TL ben 43.500TL fiyat aldım anlaştık almak üzereyim nası sizce fiyat çok güzel bir indirim yaptırmışmıyım yoksa biraz pazarlıkla bu fiyata iniyorlarmı paket falan ekelenmemiş hali fiyat.

iyi fiyat hocam clio dizeli vermiyorlar o fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekt

belki saçma bir soru olacak ama bilmediğimden soruyorum . bu yeni c4 lerin cam tavanları açılabiliyor mu ? resimlerden yekpare gibi göründü de

açılmıyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibari ile kaporasini bırakarak 2012 model 9000 km de ehdi comfort aracı aldim(pzt banka kredisini bekliyoruz) fiyat 43.000. Nasıl sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: ANKARAKULLANICISI

quote:

Orijinalden alıntı: shooter13

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

göstergeler herkeste bu şekilde değil mi? 6000 devir, 170 km/h ve çeyrek depoda çizikler var

yan aynalarda da ısıtma yok sanırım.bir de hararet göstergesi yok mu bu araçlarda?

Hız kadranındaki çizgi bende de var. Ama ne yalan söyleyim ben onun çatlak olduğunu düşünüyordum

Diğer iki göstergede çizik var mı yok mu bilmiyorum. Yarın bakar paylaşırım.

Vay bee

Evet 3 göstergede de o ince çizgi var.
    O limitlere ben nerdeyse hiç çıkmadım. Çıkınca sesli bi uyarı veriyor mu veya ekranda ya da göstergelerde herhangi bi işaret çıkıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dippu

Dün itibari ile kaporasini bırakarak 2012 model 9000 km de ehdi comfort aracı aldim(pzt banka kredisini bekliyoruz) fiyat 43.000. Nasıl sizce?

Hayırlı olsun.
    mcp limi manuel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan35bucuk

merhaba citroen C4 1,6 hdi confort liste fiyatı 46.320TL ben 43.500TL fiyat aldım anlaştık almak üzereyim nası sizce fiyat çok güzel bir indirim yaptırmışmıyım yoksa biraz pazarlıkla bu fiyata iniyorlarmı paket falan ekelenmemiş hali fiyat.

Güzel bence de. B sınıfı dizel parasına C sınıfı dizel araç.
  • quote:

quote:

quote:

paspaslar 3 boyutlu fakat pıyasadakıler gıbı kenar yukseklıklerı cok degıl.ama suyu yada pıslıgı asagıye sızdırmayacak kadar yuksek dıyebılırım.tercıh sızın sonucta.ben bır problem yasamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperdgn06
    Daha yeni bugün aldım servisten orjinal kauçuk paspas. 3D değil ama baya kullanışlı. Önceki sürekli ayağımın altından kayıyordu. Bunda öyle bir sıkıntı yok.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac
    http://www.sanalpazar.com/Citroen-C4-2011-3d-Paspas-Siyah-3-Boyutlu__isp3947053#imgd
    Çok memnunum. Tavsiye ederim. Yerinden pazarlıkla 100 Tl ye alabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: oflazca
    Kesinlikle doğru düşünüyorsunuz. 3 boyutlu tabir edilen paspaslar taban halısını çok iyi koruyor. Ben de kış girmeden aldım ve çok memnunum.
    Bugün 2 hafta aradan sonra aracı yıkattım. Çok şükür fazla çamura girmem gerekmediği için paspaslar çok değilse de kirli idi, taban halısında ise tek bir toz bile yoktu.

Tavsiyeler için sağolun. fenermaniac'in tavsiye ettiği paspasları almaya karar verdim.Yükseklikleri gayat yeterli duruyor.Koku da yapmıyorsa tam sitediğim gibi olacak.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/citroen-c4-2011-3d-paspas-siyah-3-boyutlu-60355802

• quote:

quote:

Dün itibari ile kaporasini bırakarak 2012 model 9000 km de ehdi comfort aracı aldim(pzt banka kredisini bekliyoruz) fiyat 43.000. Nasıl sizce?

Hayırlı olsun.
    mcp limi manuel mi?

Otomatiklestirilmis şanzıman. Mpc dediginiz oluyor sanırım :)

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.
    mcp limi manuel mi?

iyi fiyat hoca metalikse sıfırı 49.000 yok eğer metalik değilse 48 falan tabi bu ciddi pazarlıkla alabileceğiniz fiyat. 9000 km ikinci el 5-6 bin tl farketmesi lazım zaten.

yalnız iyice kontrol ettirin kimse 9000 km de aracı kolay kolay satmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Aralık 2012; 15:05:53 >

• Orijinalden alıntı: oflazca

Tavsiyeler için sağolun. fenermaniac'in tavsiye ettiği paspasları almaya karar verdim.Yükseklikleri gayat yeterli duruyor.Koku da yapmıyorsa tam sitediğim gibi olacak.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/citroen-c4-2011-3d-paspas-siyah-3-boyutlu-60355802

ya ben araçla birlikte gelen halı paspaslara devam ediyorum ama. çok mu gerekli acaba öyle çamur içinde falan yürümüyorum zaten yağmur yağsa bile. arada çekiyorum makine ile o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.
    mcp limi manuel mi?

iyi fiyat hoca metalikse sıfırı 49.000 yok eğer metalik değilse 48 falan tabi bu ciddi pazarlıkla alabileceğiniz fiyat. 9000 km ikinci el 5-6 bin tl farketmesi lazım zaten.

yalnız iyice kontrol ettirin kimse 9000 km de aracı kolay kolay satmaz.

Arac Çekmeköy Citroen bayisinin kendi aracı. Expertiz raporunu gördüm test aracı diye bir ibare vardı .sanıyorum 2013'den önce 2012 test araclarını çıkartıyor ellerinden. (gerce 9000 km test aracı için biraz yuksek geldi bana ama mutlaka bayiden birileri günlük işlerde yada eve geliş gidişlerde de kullanıyordu aracı) SMS ile pilakadan hasar kaydıda sorguladım temiz çıktı :)
    tamponun alt tarafında sürtmeden dolayı boya var okadar diyorlar, değişen falan yokmuş.

• 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.