Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (587. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maverick1977

quote:

Orijinalden alıntı: sametgfb34

quote:

Orijinalden alıntı: caddy2007

quote:

benim aracı aldığım bayideki müşteri memnuniyeti sıfır... tekrar araç alıcak olsam asla almam

Hocam hangi bayiden almıştınız. Belki yazmışsınızdır ama tekrar sorayım dedim. Bilelim ki o bayileri tercih etmeyelim. Bu iş sadece alma işi değil ki. Araç bakım işlerimizde olacak sonuçta.

kar oto cevizlibağ sorun yaşadım aracı teslim alırken de sorun yaşadım daha sonra garantiyle ilgili benim yapmadığım birşeyi kullanıcı hatası dış etken diye bana yıkarak mağdur ettiler. benim müşteri temsilcisi yıllık izine gitmiş ilk görüştüğüm kişi daha sonra başka birisine aktardı beni ama adam ilgili değildi en son aracı teslim alırken de söyledim adama satısı sen yapmadın diyemi böyle ilgisizsin diye yok mok desede aynen öyleydi BAĞDATLILAR CITROEN OTOMOTİV kozyatağından alıcaktım ama maalesef istediğim arac satılmıştı tek bu kar da var diye onlardan aldım yoksa bağdatlılardaki bayan müşteri temsilcisi gayet ilgiliydi

samet bey, ben de hafta sonu yeni araç aldım kar oto'dan. bayan satış temsilcisi çok ilgilendi. hiçbir sıkıntı yaşamadım açıkçası. bu arada aranıza yeni katıldım. ilk aracım peugeot 206 idi. daha sonra opel astra kullandım. almandan sonra tekrar fransızı tercih edeceğimi düşünmezdim. ama gayet başarılı.

2012 CITROEN C4 III 1.6 e-HDI 112 HP MCP Exclusive+Kör Nokta+Cam tavan+Navigasyon Mercan Kırmızısı

hayırlı olsun kardesim benim durum birazdaha farklı dediğim gibi benim müşteri temsilci tatile gitmişti başka birisi yardımcı olmaya calıştı tabi satış ona yazmadağından ilgilenmedi aracı alırken 20 liralık kıytırık bir paspas veririm demişti aracı almaya gittiğimde ben öyle birşey demedim falan dedi hoşuma gitmedi tavırları zaten aracı teslim alırken atıştım adamla biraz , sonra başka bir bayan teslim ederken aracı yardımcı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

benim de aracım 100 km'yi geçti, ilk izlenimlerim..

10 yıldır manuel araç kullanıyorum, çok az dikkat ettiğin sürece MCP şanzıman çok keyifli, tam otomatik geçişi beklemek hata olur, özellikle altını çizmek isterim..

yolda giderken araç içi çok sessiz, gerek yol sesi gerek motor sesi neredeyse gelmiyor, neredeyse diyorum , gelmeli yoksa arabada olduğumu unutabilirim..

hızlanması iyi , gerçi henüz deneyemedim motor yeni olduğundan, çok az gaza dokunduğunuzda bile ayağınızın altında 270nm tork hemen oracıkta olduğunu hissettiriyor.

rampalarda , yokuş yukarı durumlarda start-stop aktif olduğu durumlarda bile cm geri kaçırma yok, viteslerde kararsızlık yok, gayet başarılı (toyota m-m kullanmış biri ne söylemek istediğimi çok iyi anlar.)

aracın her yanında aydınlatmam var , özellikle eşik aydınlatması , iç aydınlatma, gece aydınlatmaları muazzam..

arka amortisör denildiği gibi sert, 17" exc jantlarla dikkatli kullandığınız sürece zaten yol tutuşu ve fren mesafesi olarak size geri dönecektir.

bagaj hacmi gayet yeterli, iç malzeme diğer test ettiğim araçların çok ötesinde, koltuklar hem önde hem arkada sizi kavrıyor..

her zaman söylüyorum; ileriye doğru ne arıza verir bilinmez, gerçi bu hiçbir arabada bilinemez ancak an itibariyle iyi ki almışım diyorum ve yıllarca kazasız belasız kullanmak istiyorum..

kafasında soru işareti olanlar, bu segment bir araç almak isteyenler!!

lütfen, ama LÜTFEN! , buraya işkembeden atılmış bazı yorumları okumasınlar, önce gitsinler aracı şöyle bir 10-20 km test sürüşü yapsınlar, incelesinler.. farkı fark edecekler..

her türlü sorunuz için PM atabilirsiniz.. forumda sorun var sanırım, düzelince detaylı fotograflar ekleyeceğim, ki insanlar aracı daha yakından görsünler, belki 1-2 kişinin de almasına vesile oluruz :)

hayırlı olsun kaca aldın aracı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-839975-kaucuk_paspas_textil_univ_4parca_goodyear_3renk.aspx

Eyvallah hocam. Peki ürünün araca uygunluğu nasıl?

Ilk alindiginda urun kalin oldugundan biraz kasıntı yapıyor ama 2-3 gunde yerine oturuyor. Gaz fren kullanimini engellemiyor, arkalar biraz kucuk gelebilir goze ama yeterli, kendi paspaslari kadar var. Akşama babam eve gelince foto cekip yuklemeye calisirim.

bende bekliyorum hocam fotoları. 3D paspas ve orjinali arasında kaldım. Açıkcası 120lira gibi rakamlar çok geliyor ama orjinal alacağım gibi. Orjinallerden memnun olmayanlar var mı aramızda?
    Birde ön sol - sağ ve arkayı komple çekerseniz memnun olurum. Teşekkürler.

• Ben paspas için bu firmayı bekliyorum...

http://www.ypsplast.com.tr/ana-sayfa.html

3D paspas yapacaklar...bagaj havuzdan memnunum..uygun fiyata paspas yaparlarsa alacağım..

@samet bey aldınız mı havuzu..
    Aldıysanız 2-3 balık hediye edeyim size

havuz diyince garip geliyor..bazı arkadaşlarıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanbaba

Ben paspas için bu firmayı bekliyorum...

3D paspas yapacaklar...bagaj havuzdan memnunum..uygun fiyata paspas yaparlarsa alacağım..

hocam alıcaktımda k kartmdan alıcaktım eski aracın trafik sigortasından iade edilen parayla.. ama kartın arkasındaki cvv silinmiş bankaya gidip öğrenip alıcam daha kısmet olmadı kardesim:I)

• quote:

Ben önceki aracıma ypsplast tan bagaj havuzu almış çok memnun kalmıştım, eğer aynı kalitede paspas yaparlarsa tereddütsüz alırım..

Arkadaşlar birkaç farklı kış lastiğini yıllardır deneyerek karşılaştırma şansım oldu, benim deneyimim o ki michellin kış lastikleri diğerlerine göre daha yetenekli, bridgestone ve lassanınkiler de öyle, deneyip zayıf bulduklarım pirelli ve kumho, lastiğin iyisini alın, verdiğiniz fazla paranın hakkını size bir gün verecektir..

Arkadaşlar forumda fikir ayrılıkları mutlaka olacaktır. Burada kimimiz yeni araç kullanmaya başlıyor kimimiz ise 25 yıldır araç kullanıyor, deneyimli ya da deneyimsiz hepimizin birbirinden öğrenecekleri var, naçizane bir anımı paylaşayım:

Ben 2004 yılında bir yayaya çarptım, arabam 40-45 km hızla bile duramadı, alkol, ışık hız vb hiç kusurum olmadığı trafik raporuyla ve çarptığım şahsın yol kenarında bekleyen şahit akrabalarıyla ıspatlandığı halde kamu davalısı oldum ve aylarca uğraştım ('uğraştım' demek inanın çok kolay, o sırada çektiğim çileyi bu satırlara sığdıramam), sonra kaza yaptığım yerden defalarca geçtim, acaba ne yapabilirdim diye, gerçekten o an yapabileceğim herşeyi yapmıştım ve hızım düşük olduğundan kaza hafif yaralanma ile sonuçlanmıştı, biraz daha hızlı olsaydım o şahıs ölürdü, benim araç kullanma şeklim -daha önce de sakin kullanırdım ama o kazadan sonra çok değişti, 'kötümser, deneyimli iyimserdir' diye bir söz var, 40-45 km hızla giderken bile kontrol edilemeyen bir aracın o belirtilen hızlarda kontrolu mümkün değil, önünde ne varsa bodoslama girer, sanırım demek istediğimi anlatabildim .. Kaza yapanlar ne demek istediğimi çok iyi anladılar.. HIZ YAPMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maminci -- 2 Ekim 2012; 17:48:40 >

• quote:

quote:

10 yıldır manuel araç kullanıyorum, çok az dikkat ettiğin sürece MCP şanzıman çok keyifli, tam otomatik geçişi beklemek hata olur, özellikle altını çizmek isterim..

yolda giderken araç içi çok sessiz, gerek yol sesi gerek motor sesi neredeyse gelmiyor, neredeyse diyorum , gelmeli yoksa arabada olduğumu unutabilirim..

hızlanması iyi , gerçi henüz deneyemedim motor yeni olduğundan, çok az gaza dokunduğunuzda bile ayağınızın altında 270nm tork hemen oracıkta olduğunu hissettiriyor.

rampalarda , yokuş yukarı durumlarda start-stop aktif olduğu durumlarda bile cm geri kaçırma yok, viteslerde kararsızlık yok, gayet başarılı (toyota m-m kullanmış biri ne söylemek istediğimi çok iyi anlar.)

aracın her yanında aydınlatmam var , özellikle eşik aydınlatması , iç aydınlatma, gece aydınlatmaları muazzam..

arka amortisör denildiği gibi sert, 17" exc jantlarla dikkatli kullandığınız sürece zaten yol tutuşu ve fren mesafesi olarak size geri dönecektir.

bagaj hacmi gayet yeterli, iç malzeme diğer test ettiğim araçların çok ötesinde, koltuklar hem önde hem arkada sizi kavrıyor..

her zaman söylüyorum; ileriye doğru ne arıza verir bilinmez, gerçi bu hiçbir arabada bilinemez ancak an itibariyle iyi ki almışım diyorum ve yıllarca kazasız belasız kullanmak istiyorum..

lütfen, ama LÜTFEN! , buraya işkembeden atılmış bazı yorumları okumasınlar, önce gitsinler aracı şöyle bir 10-20 km test sürüşü yapsınlar, incelesinler.. farkı fark edecekler..

her türlü sorunuz için PM atabilirsiniz.. forumda sorun var sanırım, düzelince detaylı fotograflar ekleyeceğim, ki insanlar aracı daha yakından görsünler, belki 1-2 kişinin de almasına vesile oluruz :)

57500'e aldım kardeşim..

• quote:

quote:

quote:

57500'e aldım kardeşim..

hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin güle güle kullan

• quote:

arkadaşlar buradan bagaj havuzu aldım , bugün kargo ile geldi..

plastiği kokmuyor, bagaja uydu, evet güzel ancak tabiri caizse cuk oturmadı.. ufak bir boşluk var, yarın öbürgün sertleşirse takır tukur vurmaya başlayabilir :s dibe iyi oturdu ancak dışa doğru boşluklar bariz..

• Paspas fotoğrafları telefonla karanlık çıktığı için yüklemedim arkadaşlar, yarın fotoğraf makinesi ile çekip yükleyecegim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar buradan bagaj havuzu aldım , bugün kargo ile geldi..

plastiği kokmuyor, bagaja uydu, evet güzel ancak tabiri caizse cuk oturmadı.. ufak bir boşluk var, yarın öbürgün sertleşirse takır tukur vurmaya başlayabilir :s dibe iyi oturdu ancak dışa doğru boşluklar bariz..

citroen c4 için paspas konusunu YPS PLAST ile telefonla görüştüm, paspas üretimi 2-3 ayı bulacağı söylendi, bekleyenler için bilginize....

• 2 günlük c4 exclusive kullanıcısıyım ( 13 yıllık şoförlük var,ilk defa dizel araç sahibiyim) , dün araç gayet normal iken bugün avm kapalı otoparkında aracı çalıştırdım, hareket için gaza dokunduğum anda teneke tava sesleri gelmeye başladı, bir kaç kez gaza dokundum ses aynen geliyodu ilk kalkışta, akşam sessizliği ve kapalı alan yankısı diyeceğim ama inanın kocaman park alanının taaa öbür ucundaki iki adam noluyo der gibi dönüp baktılar, rezil olduk yani? bir fikri olan var mı? yarın servise gitmeyi düşünüyorum ayrıca dün çalışan stop start bugün çalışmadı hiç, çok denedim devreye girmedi, bu da bi garip durum! benzin ışığım yandı diye devre dışı kalmaz herhalde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

2 günlük c4 exclusive kullanıcısıyım ( 13 yıllık şoförlük var,ilk defa dizel araç sahibiyim) , dün araç gayet normal iken bugün avm kapalı otoparkında aracı çalıştırdım, hareket için gaza dokunduğum anda teneke tava sesleri gelmeye başladı, bir kaç kez gaza dokundum ses aynen geliyodu ilk kalkışta, akşam sessizliği ve kapalı alan yankısı diyeceğim ama inanın kocaman park alanının taaa öbür ucundaki iki adam noluyo der gibi dönüp baktılar, rezil olduk yani? bir fikri olan var mı? yarın servise gitmeyi düşünüyorum ayrıca dün çalışan stop start bugün çalışmadı hiç, çok denedim devreye girmedi, bu da bi garip durum! benzin ışığım yandı diye devre dışı kalmaz herhalde!

Dizel sesli çalışır ama tabi ki teneke tava sesi tarzında değil. Hocam start stop da bir hata varsa arıza ışığı yanması lazım değil mi?Yakıt ışığı yanması ile devre dışı kalmaması lazım. Şimdi kitapçığa baktım bu tarz bir şey yazılmamış.

http://service.citroen.com/ddb/#/164

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenermaniac -- 3 Ekim 2012; 8:42:51 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-citroen-c4-2011-ve-sonrasi-3d-paspas-97774710/detay/

Arkadaşlar paspas araştırmaları sırasında gördüm. 3d paspas baya temiz tutuyor aracı. Acaba şu ürün nasıldır? Ben kış dönemi için alayım diyorum. 115 TL çok mu fazladır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenermaniac -- 3 Ekim 2012; 9:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:

2 günlük c4 exclusive kullanıcısıyım ( 13 yıllık şoförlük var,ilk defa dizel araç sahibiyim) , dün araç gayet normal iken bugün avm kapalı otoparkında aracı çalıştırdım, hareket için gaza dokunduğum anda teneke tava sesleri gelmeye başladı, bir kaç kez gaza dokundum ses aynen geliyodu ilk kalkışta, akşam sessizliği ve kapalı alan yankısı diyeceğim ama inanın kocaman park alanının taaa öbür ucundaki iki adam noluyo der gibi dönüp baktılar, rezil olduk yani? bir fikri olan var mı? yarın servise gitmeyi düşünüyorum ayrıca dün çalışan stop start bugün çalışmadı hiç, çok denedim devreye girmedi, bu da bi garip durum! benzin ışığım yandı diye devre dışı kalmaz herhalde!

start stop sistemini devreye girmesi için bazı şartlar var kardeş onları bir oku iştersen geçmiş sayfalarda var en önemlisi emniyet kemeri takılı olması gerekli bende de girmemişti 2 gün servisi aradım bazı şeyler saydı ben kemer olayını bilmiyordum...dizel araclar çalıştığında biraz sesli çalışıyor ama dediğin gibide yüksek olucağını zannetmiyorum servise bir sor bence

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-citroen-c4-2011-ve-sonrasi-3d-paspas-97774710/detay/

Arkadaşlar paspas araştırmaları sırasında gördüm. 3d paspas baya temiz tutuyor aracı. Acaba şu ürün ne kadardır. Ben kış dönemi için alayım ditorum. 115 TL çok mu fazladır?

paspaslar güzel gözküyor ama uyarmı bizim araçlara bilmiyorum fiyatıda biraz pahalı geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: maminci

quote:

Ben önceki aracıma ypsplast tan bagaj havuzu almış çok memnun kalmıştım, eğer aynı kalitede paspas yaparlarsa tereddütsüz alırım..

Arkadaşlar birkaç farklı kış lastiğini yıllardır deneyerek karşılaştırma şansım oldu, benim deneyimim o ki michellin kış lastikleri diğerlerine göre daha yetenekli, bridgestone ve lassanınkiler de öyle, deneyip zayıf bulduklarım pirelli ve kumho, lastiğin iyisini alın, verdiğiniz fazla paranın hakkını size bir gün verecektir..

Arkadaşlar forumda fikir ayrılıkları mutlaka olacaktır. Burada kimimiz yeni araç kullanmaya başlıyor kimimiz ise 25 yıldır araç kullanıyor, deneyimli ya da deneyimsiz hepimizin birbirinden öğrenecekleri var, naçizane bir anımı paylaşayım:

Ben 2004 yılında bir yayaya çarptım, arabam 40-45 km hızla bile duramadı, alkol, ışık hız vb hiç kusurum olmadığı trafik raporuyla ve çarptığım şahsın yol kenarında bekleyen şahit akrabalarıyla ıspatlandığı halde kamu davalısı oldum ve aylarca uğraştım ('uğraştım' demek inanın çok kolay, o sırada çektiğim çileyi bu satırlara sığdıramam), sonra kaza yaptığım yerden defalarca geçtim, acaba ne yapabilirdim diye, gerçekten o an yapabileceğim herşeyi yapmıştım ve hızım düşük olduğundan kaza hafif yaralanma ile sonuçlanmıştı, biraz daha hızlı olsaydım o şahıs ölürdü, benim araç kullanma şeklim -daha önce de sakin kullanırdım ama o kazadan sonra çok değişti, 'kötümser, deneyimli iyimserdir' diye bir söz var, 40-45 km hızla giderken bile kontrol edilemeyen bir aracın o belirtilen hızlarda kontrolu mümkün değil, önünde ne varsa bodoslama girer, sanırım demek istediğimi anlatabildim .. Kaza yapanlar ne demek istediğimi çok iyi anladılar.. HIZ YAPMAYIN

diğer aracımda hiç kış lastiği kullanmadım bir şey sormak istiyorum bu kış lastiği sadece karlı havalarda mı gerekli ben cok fazla karda aracı zaten cıkartmıyorum bu yüzden ihtiyacım var mı yokmu bilmiyorum yani ihtiyacımın olup olmadığını bilmiyorum hangi şartlarda kış lastiği gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

hayırlı olsun, ben de hafta sonu aldım c4 ex, aynı ses benim araçtan da geliyor. hatta dün servise gösterdik bunun için.
    çalıştırdıktan sonraki ilk harekette teneke tava sesleri bana da geliyor. servis normal olduğunu zamanla kaybolacağını söyledi. seyir halindeyken çok rahat, herhangi bir sıkıntı yok.

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-citroen-c4-2011-ve-sonrasi-3d-paspas-97774710/detay/

Arkadaşlar paspas araştırmaları sırasında gördüm. 3d paspas baya temiz tutuyor aracı. Acaba şu ürün ne kadardır. Ben kış dönemi için alayım ditorum. 115 TL çok mu fazladır?

paspaslar güzel gözküyor ama uyarmı bizim araçlara bilmiyorum fiyatıda biraz pahalı geldi..

http://www.hepsiburada.com/liste/automix-citroen-c4-havuzlu-oto-paspas-seti-siyah/productDetails.aspx?productId=otsv1000800005664&categoryId=20035995&SKU=OTSV1000800005664#Gorseller

Hocam şöyle bir ürün daha var. Koku sıkıntısı olmayacağını bilsem anında alırım da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı:

start stop sistemini devreye girmesi için bazı şartlar var kardeş onları bir oku iştersen geçmiş sayfalarda var en önemlisi emniyet kemeri takılı olması gerekli bende de girmemişti 2 gün servisi aradım bazı şeyler saydı ben kemer olayını bilmiyordum...dizel araclar çalıştığında biraz sesli çalışıyor ama dediğin gibide yüksek olucağını zannetmiyorum servise bir sor bence

kılavuzdaki sebepleri biliyorum, onlarda sıkıntı yok ama anlamadım, bugün tekrar deneyeceğim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.