Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (588. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caddy2007

quote:

Orijinalden alıntı: sametgfb34

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-citroen-c4-2011-ve-sonrasi-3d-paspas-97774710/detay/

Arkadaşlar paspas araştırmaları sırasında gördüm. 3d paspas baya temiz tutuyor aracı. Acaba şu ürün ne kadardır. Ben kış dönemi için alayım ditorum. 115 TL çok mu fazladır?

paspaslar güzel gözküyor ama uyarmı bizim araçlara bilmiyorum fiyatıda biraz pahalı geldi..

http://www.hepsiburada.com/liste/automix-citroen-c4-havuzlu-oto-paspas-seti-siyah/productDetails.aspx?productId=otsv1000800005664&categoryId=20035995&SKU=OTSV1000800005664#Gorseller

Hocam şöyle bir ürün daha var. Koku sıkıntısı olmayacağını bilsem anında alırım da.

ikiside fena gözükmüyor..
    alıp tecrübe ederseniz..paylaşımınızı beklerim..
    benimde ihtiyacım var..
    kalıp gibi oturan birşey olursa süper olur..

ilk resimdeki daha kaliteli duruyor..sanki kalıp alınıp yapılmış..Yeni C-4 e tam uygunsa parasını hak eder..
    ikinci resimdeki üründe güzel gözüküyor..ama.. tam oturur mu denemek gerek..fiyatıda çok iyiymiş..

• arkadaşlar, yeni araba aldıktan sonra bir Türk klasiğidir, şükretmek için kurban kesilir..

siz kestiniz mi? kestiyseniz İstanbul'da kazıklanmayacak nereler var kaça mal oldu size,

Önemli Not: aslında genel foruma yazmalıydım ancak burayı daha samimi bulduğumdan geyik cevaplar dönmeyeceğini bildiğimden buraya yazdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanbaba

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-citroen-c4-2011-ve-sonrasi-3d-paspas-97774710/detay/

Arkadaşlar paspas araştırmaları sırasında gördüm. 3d paspas baya temiz tutuyor aracı. Acaba şu ürün ne kadardır. Ben kış dönemi için alayım ditorum. 115 TL çok mu fazladır?

paspaslar güzel gözküyor ama uyarmı bizim araçlara bilmiyorum fiyatıda biraz pahalı geldi..

http://www.hepsiburada.com/liste/automix-citroen-c4-havuzlu-oto-paspas-seti-siyah/productDetails.aspx?productId=otsv1000800005664&categoryId=20035995&SKU=OTSV1000800005664#Gorseller

Hocam şöyle bir ürün daha var. Koku sıkıntısı olmayacağını bilsem anında alırım da.

ikiside fena gözükmüyor..
    alıp tecrübe ederseniz..paylaşımınızı beklerim..
    benimde ihtiyacım var..
    kalıp gibi oturan birşey olursa süper olur..

ilk resimdeki daha kaliteli duruyor..sanki kalıp alınıp yapılmış..Yeni C-4 e tam uygunsa parasını hak eder..
    ikinci resimdeki üründe güzel gözüküyor..ama.. tam oturur mu denemek gerek..fiyatıda çok iyiymiş..

ben de paspas alacağım, almayı düşünüyorum, ancak 115 TL olan sahibinden ilanı bana paspas'tan çok araç taban kaplaması gibi geldi,,

2011 ve sonrası C4'ü olan arkadaşlar nerden nasıl paspas almışlarsa deneyimlerini ve gözlemlerini , hatta tavsiyelerini esirgemesinler lütfen :)

• quote:

Hocam hepsiburada da olan ürünü alacağım bende. Bugün başka sitelere de bakarım ona göre alırım. Şu 3d olayı iyiymiş gerçekten. Yağmur, çamur olacak bundan sonra ve temizlemesi filan baya kolay olur.
  • Merhaba,
    ben kestim ancak bir işe yaramadı, gelip 2 kere çarptılar :) Bursa' da kestim buarada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

arkadaşlar, yeni araba aldıktan sonra bir Türk klasiğidir, şükretmek için kurban kesilir..

siz kestiniz mi? kestiyseniz İstanbul'da kazıklanmayacak nereler var kaça mal oldu size,

Önemli Not: aslında genel foruma yazmalıydım ancak burayı daha samimi bulduğumdan geyik cevaplar dönmeyeceğini bildiğimden buraya yazdım..

kardeş ben küçükyalıda kestim adak olarak 300 tl gibi bir rakama küçüktü biraz kestiğim ama sonuçta koç olmasına gerek yok .. etide kuran kursuna bağışladım
  • quote:

arkadaşlar, yeni araba aldıktan sonra bir Türk klasiğidir, şükretmek için kurban kesilir..

annem fakir öğrencileri okutmak için dernek kurdu onlara bağış yaptım ben. yerinde olsam direk nakit veririm 3 kilo etten daha çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

annem fakir öğrencileri okutmak için dernek kurdu onlara bağış yaptım ben. yerinde olsam direk nakit veririm 3 kilo etten daha çok makbule geçer.

etinde değildir kimse adak etini kesen yemez tabi de kan akıtmak işte..
  • Samet Bey kış lastiği gerekliliği yaşadığınız bölgeye göre değişir, ege kıyısında yaşayanlar için yılda birkaç gün belki ihtiyaç olur, ama iç anadaolu ve doğuda yaşayanlar için hava su gibi gerekli kış lastiği. Sert karda kışta aracımı çıkarmıyorum diyorsanız başka ama aracını günlük sürekli kullanan birisi için kış lastiği olması rahatlıktır..
  • istanbuldayim ben kardesim karda zaten araci cikartmiyorum karar veremedim iste gereklimi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

istanbuldayim ben kardesim karda zaten araci cikartmiyorum karar veremedim iste gereklimi diye

bir de bizim lastikler ince yanak, tamam performans vs ancak karda kışta çıkarmamak gerekir Allah muhafaza..
  • Karda araç çıkartmam..
    lastikte taksan..zincirde taksan..birisi gelip mutlaka vurur..
    kaza olasılığı zirvededir..

toplu ulaşım ile gidilecek yere gitmekte fayda var..
    istanbul da zaten 2-3 sefer kar ancak görüyoruz..yerde de fazla kalmaz..

ne gerek var..bin taksiye, metroya,hafif metroya,metrobüse,olmadı otobüse git..daha ucuza gelir ..arabanızdan olmazsınız..

ama zincirim kış geldi mi bagajıma girer..benim için vazgeçilmezdir..
    20 yıllık kayakçıyım..:)) sürekli dağlardayım..

5 dk da tüm lastiklerime zincirimi takarım..basar giderim..

bu arada zincir için bilgi vereyim..

www.atli.com.tr/tr/

zinciri bu marka alın...

ölcü : 225/45/17 jant için no:9 dur

en iyiside süper x dir..

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbaba -- 3 Ekim 2012; 14:13:30 >

• quote:

Karda araç çıkartmam..
    lastikte taksan..zincirde taksan..birisi gelip mutlaka vurur..
    kaza olasılığı zirvededir..

toplu ulaşım ile gidilecek yere gitmekte fayda var..
    istanbul da zaten 2-3 sefer kar ancak görüyoruz..yerde de fazla kalmaz..

ne gerek var..bin taksiye, metroya,hafif metroya,metrobüse,olmadı otobüse git..daha ucuza gelir ..arabanızdan olmazsınız..

ama zincirim kış geldi mi bagajıma girer..benim için vazgeçilmezdir..
    20 yıllık kayakçıyım..:)) sürekli dağlardayım..

5 dk da tüm lastiklerime zincirimi takarım..basar giderim..

bu arada zincir için bilgi vereyim..

www.atli.com.tr/tr/

zinciri bu marka alın...

ölcü :www.atli.com.tr/tr/uygun_zincir.asp

en iyisi süper x dir..

saygılar..

kış lastiğine gerek yok mu diyorsun yani kardeş bende öyle yaparım karda kışta cıkarmıyorum aracı mecbur olmadıkca taksi otobus vs tercih ederim

• samet bey

işin kanunu zorunluluğunu bilmiyorum..mevzuatı tam araştırmadım..

kalkıpta kış ayı girdi diye polisler durdurup..lastiğin kışlık değil..sana ceza keseceğiz gibi bir durum olmaz herhalde..çok saçma olur..

lastikler zaten 4 mevsimlik..+ zincirim var..2-3 gün kar olacak diye lastik almam..
    sebebi..onlara vereceğim para..söktür.. taktır.. sakla...ve birde bayatlasın...gereksiz..

çok kullanan alsın iyi birşey..kötü demiyorum..

ama riskli..karda yola çıktın mı..mutlaka yolda kayıp birileri gelir vurur..herkes tecrübeli değil..
    açıp videolardan izleyin..herkes birbirine pinpon topu gibi vuruyor..

şehirler arası gittim mi..bolu dağımı..kartalkayamı ..yada herhangi bir yerde ani kar yağdı mı..takarım zinciri..10 numara gider araba..

şehir içi gereksiz..BENİM İÇİN..!

kanun uygulaması nasıl bakmak gerek..
  • burada da benim kafa yapısının ..genel kanaatin yanlışı oldu ile alakalı yazı..

www.gusem.com/kosefull.php?pageID=5&hid=43

ama arkadaş ben kar yağınca zaten çıkmıyorum ki..

kar yağınca çıkmayacağıma göre..polis ceza kesmez..araç kayıp gitmez..yada en kötüsü ve ihtimali en yüksek olan..başka bir sürücünün gelip arabama hasar vermesi olmaz..

dediğim gibi..benim için..acil durumlarda..zincir yeterli ...
  • Sn aslanbaba, bir konuda hatırlatma yapma gereği duydum, zincir ve kış lastiği aynı işi yapmıyorlar, zincir kış şartlarının aşırı ağır olduğu durumlarda işe yarar ama sürekli kullanamazsınız, bir süre sonra çıkarmazsanız, zincir kullanacak kadar kadar ağır olmayan yolda zincir kullanırsanız hem aracınıza hem yola zarar verirsiniz. Oysa kış lastikleri her yolda şartta kullanılabilir, sedece yılda birkaç gün şartlar çok ağırsa yetmeyebilir, zincir gerekebilir.

Ayrıca araçların üzerinde gelen ve 4 mevsim lastik diye satılan lastikler aslında gerçek anlamda 4 mevsim lastik değil, halk arasında hatta lastikçilerde bile yanlış olarak adı öyle söylenegelmiş, onlar yaz şartları için üretilmiş sert hamurlu lastikler ve bu tür lastikler, sıfır derecenin altında (lastikçiler +7 derecenin altına indiğinde der ama deneyimlerime göre sıfır dereceye kadar pek fark yok), çekiş, yol tutuş fren mesafesi vb değerlerde zayıflama gösterir, ben bunları yaşadım. Gerçek 4 mevsim lastikler ise ancak 2-3 marka tarafından üretilmekte yalnız onlarda da şu sorun var:ne yaz lastiği kadar yaz lastiği ne de kış lastiği kadar kış lastiği görevi görüyolar, diğer mevsimlerde biraz daha iyiler sadece, en ideali yazın yaz lastiği kışın kış lastiği kullanmak.

Ben de ilk kez kış lastiği alana kadar sizin gibi düşünüyordum, çok zorlanırsam zinciri takar giderim diyordum ama öyle değilmiş. Kış lastiklerini ekim 15 gibi takarım nisana kadar kalır üzerinde. Ben yıllardır kullanıyorum, inanın aracımda kış lastiği takılıyken yarın hava nasıl olur korkusunu hiç yaşamıyorum, ayrıca kış lastiği kullanmaya başladığımdan beri zincir sadece aksesuar olarak duruyor, hiç ihtiyacım olmadı o günden beri, açıkçası daha önce zincirle rezillik çekiyomuşum. Kışın başkasının gelip size çarpması tamam, bu daha az olasıkla yazın da mümkün ama çok basit karda buzda bile ilerleyemeyen bir araçta olmak ta kaza riski kadar adamı da sinir ediyor.. Dediğim gibi ben yıllardır kullanıyorum, çok memnunum, hatta geçen yıl eşime corsa aldık, kışa girerken hemen ona da 4 tane kış lastiği aldık, bu lastikler sayesinde kışın çok rahat dolaştı trafikte.

Belki konu dışı ama kış lastiklerinin şöyle bir faydası da var. Önceki aracımı beğenirdim ama ses yalıtımı kötü gelirdi, sebebini kışlıkları takana kadar anlamadım, kışlıkların hamuru yeri vakumlamak için daha yumuşak olduğundan çok çok sessizler, onları takınca sesin kesildiğini gördüm, anladık ki bizim yazlıklar çok gürültülü lastiklermiş..

• Öncelikle insanlarda kar lastiği değil kış lastiği olgusu yaratılmalı.Arkadaşın paylaştığı yazıda da gayet güzel açıklamışlar.
    Özellikle yeni nesil araçlarda birçok elektronik güvenlik donanımları var fakat unutulmamalı o güvenlik donanımın işe yaraması için lastiğin yere iyi bir tutunma yakalaması lazım..
    Ben bu aracın üstündeki energy saver lastiğini hiç güvenli bulmuyorum heleki soğuk ve yağışlı bir havada.Onları kış lastiği ile takasta kullanma planları yapıyorum uygun bir yer bulursam yaz gelince de primacy HP alırım diye düşünüyorum.
    Buda istanbullular için bir haber.
    http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/09/05/kis-gelmeden-hazirliginizi-yapin

• quote:

Orijinalden alıntı: danieljohn

Merhaba,
    ben kestim ancak bir işe yaramadı, gelip 2 kere çarptılar :) Bursa' da kestim buarada.

Yaramıştır belki hala nefes aldığınıza göre:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

quote:

Orijinalden alıntı: danieljohn

Merhaba,

Yaramıştır belki hala nefes aldığınıza göre:)

güzel yorum:)))
  • quote:

Arkadaşlar paspas araştırmaları sırasında gördüm. 3d paspas baya temiz tutuyor aracı. Acaba şu ürün nasıldır? Ben kış dönemi için alayım diyorum. 115 TL çok mu fazladır?

Önceki sayfada yorum yapmıştım.Gayet başarılı.Hatta çok başarılı.Ben biraz pazarlıkla ve nakit vererek 100 Tl ye aldım.çıtçıtları tam boyutları sanki araca göre kesilmiş gibi.50 tl ye oem alıp tam oturmayan paspas almaktansa aaca özel almak bana mantıklı geldi.

• 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.