Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (374. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galiba bende yola baktığımdan fark etmedim, bu arada yazlık lastikleri takınca 110 km ile 120 arası dreksiyon bariz bir şekilde titriyor, diğer hızlarda yok mesela 0-110 arası ve 130 150 km arası hiç bir şey yok balansmı yok sa başka bir şeymi daha önce böyle bir şey yokdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

galiba bende yola baktığımdan fark etmedim, bu arada yazlık lastikleri takınca 110 km ile 120 arası dreksiyon bariz bir şekilde titriyor, diğer hızlarda yok mesela 0-110 arası ve 130 150 km arası hiç bir şey yok balansmı yok sa başka bir şeymi daha önce böyle bir şey yokdu

Aynen hocam 110 dan sonra bariz titreme var direksyonda İlk aldigimda yoktu diye hatirliyorum balans tan olabilir
  • Hee bu arada geçen gün benim yakıt tüketimi hakkında konuşmuştuk. Salı günü ne randevu aldım servisten adama yahu bizim arkadaşlar 6 litreden az yakıyor dedim. Adam boşver sen forumları orda 3.5 lt bile yakıyor diyenler var dedi bende istersen internete gir fotografları gör deyince kısa süreli bir sessizlik yaşadık telefonda Bu arada bn servise gidicem ya herhangi bir ücret ödermiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Phlvn -- 23 Mart 2012; 15:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

Hee bu arada geçen gün benim yakıt tüketimi hakkında konuşmuştuk. Salı günü ne randevu aldım servisten adama yahu bizim arkadaşlar 6 litreden az yakıyor dedim. Adam boşver sen forumları orda 3.5 lt bile yakıyor diyenler var dedi bende istersen internete gir fotografları gör deyince kısa süreli bir sessizlik yaşadık telefonda Bu arada bn servise gidicem ya herhangi bir ücret ödermiyim ?

yok bu işlemler için para ödemen gerekmez, hangi servise gideceksin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoB1881

Bu sabah Temde 180 filan yaparken dikkat ettimde, kaput fazla titriyor, sanki yerinden çıkacak. Hız yaparken buna dikkat eden oldumu acaba, daha önce hiç bakmamıştım bugün bakasım geldi.

Sen boşver kaputu 180 le giderken yola bak yola

Koltuk en üstteydi ne zamandır, bu sabah indirdim azıcık, direksiyonuda indirdim, temde basınca demek göz hizam kaputa daha fazla yaklaştı ki fark ettim :):)

bu arada hız konusunda benim arabamda 110 130 arası titriyor düşük ve fazla hızlarda titreme yok saçma bir olay kafama takmamıştım demekki başkalarında da varmış ilginç :O)

• Toplantı noldu yaaa, pazar bir arabaları tokuşturalım derim ben :):)
  • arkadaşlar park ledlerim ve sis ler geldi parkları takabildim mükemmel oldular yarın resimleri yüklerim arıza vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasana1969

arkadaşlar park ledlerim ve sis ler geldi parkları takabildim mükemmel oldular yarın resimleri yüklerim arıza vermedi

Ürünün bir resmi yada sitesi varsa bakabilirmiyim birde sistemden gündüz farı açık mı kapalı mı?
  • quote:

Toplantı noldu yaaa, pazar bir arabaları tokuşturalım derim ben :):)

Beklemedeyiz. Birinin organize ermesi lazım.
  • Ya bugün işten çıktım istoçtan, yokuş var teme çıkmak için orada manuele alıyorum gereksiz vites değiştirmesin diye, öyle kaldı teme girene kadar. Gişelerden 3 .viteste geçtim sonra sürekli manuel kullanmadığımdan unuttum vitesi, cam azıcık açık, ses çok açık :) bir ara böyle gaz pedalına, kulak memesi kıvamında bir tıklama geldi, baktım 4. vitese geçmiş araba. Sonra çaktım redline sokmuşum arabayı :):):)

Bilmem başkasının başına geldimi
    ben denemek için bir iki kere redline yaptım, o vites kısmı kırmızıya dönüyor çok güzel kırmızı aslında, diğer bir renk olarak göstergelere yapsalarmış manyak olurmuş !!!
  • quote:

Ya bugün işten çıktım istoçtan, yokuş var teme çıkmak için orada manuele alıyorum gereksiz vites değiştirmesin diye, öyle kaldı teme girene kadar. Gişelerden 3 .viteste geçtim sonra sürekli manuel kullanmadığımdan unuttum vitesi, cam azıcık açık, ses çok açık :) bir ara böyle gaz pedalına, kulak memesi kıvamında bir tıklama geldi, baktım 4. vitese geçmiş araba. Sonra çaktım redline sokmuşum arabayı :):):)

Bilmem başkasının başına geldimi
    ben denemek için bir iki kere redline yaptım, o vites kısmı kırmızıya dönüyor çok güzel kırmızı aslında, diğer bir renk olarak göstergelere yapsalarmış manyak olurmuş !!!

Ben kırmızı yanıp sönsün diye sürekli redlinedayım :) Her gören hasta oluyor o olaya.. Ben de aslında benzin göstergesinde benzer birşey oluyor mu diye çok merak ediyorum ama hiç yarım depodan alta indiremiyorum takıntılar sebebiyle. Deneyen var mı yakıt tankında 2 veya 1 çentik yakıt kalınca kırmızı falan oluyor mu??

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Hee bu arada geçen gün benim yakıt tüketimi hakkında konuşmuştuk. Salı günü ne randevu aldım servisten adama yahu bizim arkadaşlar 6 litreden az yakıyor dedim. Adam boşver sen forumları orda 3.5 lt bile yakıyor diyenler var dedi bende istersen internete gir fotografları gör deyince kısa süreli bir sessizlik yaşadık telefonda Bu arada bn servise gidicem ya herhangi bir ücret ödermiyim ?

yok bu işlemler için para ödemen gerekmez, hangi servise gideceksin?

Bursa İnallar abi

• Arkadaşlar buluşma ile ilgili bir başlık açtım. bununla ilgili düşünceleriniz ve fikirlerinizi bekliyorum...
    http://forum.donanimhaber.com/m_59026816/tm.htm
  • Ben yakıtta hiç çubuk kalmayıncaya kadar kullanıyorum hatta öyle 20 km filan da gittim, bişi olmadı :):):)
    yol bilgisayarı kapanıyor yani ölçüm yapmıyor, ondan sonra 250 küsür tl ye doluyor tabiii...
  • C4 ume kavustum. Hemen 50 km yaptim. Cok keyf aldim.
  • arkadaşlar fikir almak istiyorum kararsız kaldım iki araç arasında lütfen yardım
    auris 1,6 elegant tam otomatik ve yeni c4 1,6THP 156 lık mcp arasında. fiyat olarak aynı sayılır yani fiyatı önemli değil. gönlüm c4 diyor(çok beğeniyorum) aklım auris.
    bu aracı bayan kullanacak istanbul trafiğinde tam profesyonel sayılmaz şöförlüğü. daha önceki aracımız toyota hb sol tam otomatikti. şimdi aurisi sadece tam otomatik olduğu için isterken c4ü görünüşü ve donanım zenginliği için istiyorum. sizce c4 yarı otomatik yokuş kalkış desteğide olsa sıkıntı yaratırmı. hiç bilmese araba kullanmayı yarım oto da öğrenir diyecem ama yıllardır tam oto kullanıpta binmek nasıl olur acaba kafam çok karışık
  • quote:

Ben yakıtta hiç çubuk kalmayıncaya kadar kullanıyorum hatta öyle 20 km filan da gittim, bişi olmadı :):):)
    yol bilgisayarı kapanıyor yani ölçüm yapmıyor, ondan sonra 250 küsür tl ye doluyor tabiii...

Hiç çubuk kalmayıncaya kadar kullanmak mı?? Hocam baya uçlarda yaşıyorsun, hayatta cesaret edemem...

Keşke yakıt göstergesi de devir göstergesi gibi kızarsaymış..
  • benım de ışık uzun zamandır yanıyor:)aracı kısa mesafelerde kullandığım için yarın alırım sonra alırım diye diye bayadır dolaşıyorum öyle.hafta sonu fullerim.
  • beyler yeni i30 u gördünüz mü?
    Bence C4'ün dişli rakibi olacak
    Ben en çok geri kamera olayını beğendim.
    Yarın gideyim bakalım inallara teste
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

beyler yeni i30 u gördünüz mü?
    Bence C4'ün dişli rakibi olacak
    Ben en çok geri kamera olayını beğendim.
    Yarın gideyim bakalım inallara teste

Evet bencede çok iyi bir otomobil olmuş ancak dizel otomatik bence başarısız çünkü şanzıman tam otomatik ve yakıt tüketimi çok olur bu yüzden fabrika verisine şehir içi 7.2 demişler en az 8.5-9 olur şehir içinde tüketim.Ginede o fiyata çok iyi bir seçenek deneyip görmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.